-
GAMEPOD.hu
Samsung Galaxy Watch 4 és Watch 4 Classic Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kami11
őstag
válasz Winchester95 #9196 üzenetére
Nálam ilyen nincs, csak akkor pause-ál, halkul, hangosít ha hozzá érek, igaz érzékeny, de ezt szerintem nem lehet felróni neki. Az se lenne jobb, ha erősen kellene nyomni, ütögetni, stb. Van benne egy manual, igaz angolul, de a főbb funkciókat leírja. Szerintem nem is kell több.
A cukrász a selejtet habbal takarja be, a kőműves habarccsal, az orvos meg földdel.
-
Winchester95
őstag
Na már meg is jött.
Sajnos nincs Magyar teszt, leírás vagy használati utasítás.
Elsőre nagyon jó, súlyzós edzés közben nem esik ki, holnap jön a futás.
Viszont össze vissza pause, léptetés stb...megy akkor is ha alig érek hozzá.
Kellene egy használati utasítás ami Magyar... -
Luigi962
őstag
válasz norbert1998 #9187 üzenetére
Belinkelnéd az xda-s topikot? Köszi.
-
pasztoha
tag
A google fiók bejelentkezésnél lefagy a telefon telepítés közben. Redmi note 10s Valaki tudna segíteni, hogy mi a baj?
-
pasztoha
tag
válasz norbert1998 #9187 üzenetére
Melyik szolgáltatótól van az e-sim?
-
norbert1998
nagyúr
Korábban mondtátok, hogy ment fel a Simple az órára. Azzal a módszerrel még feldobtam mellé a Facebook és Messenger Lite-ot, Youtube GO-t. Van egy XDA topik, ahol az ilyen hasznos appokat linkekkel kigyűjtötték. Elég menő. Beaktiváltam az eSIM-et is, most már teljesen önálló az óra minden tekintetben
-
Ateszpapa
addikt
válasz szilasz007 #9182 üzenetére
Telekomtól vettem az órát és annyira le volt merülve, hogy bekapcsolni sem kapcsolt be.
-
ShadowLac
addikt
válasz szilasz007 #9182 üzenetére
10-11hónap alatt vajon lemerült csontra?
Xperia Neo, S Avance, S 2,3,4,5,6,7,8,9,Xiaomi MI8,Pixel 2XL,MI9,S10plus,Pixel 4A5G,MI11,S21plus,Pixel 6,S20 Fe, S21 Fe, S22 utra,s23ultra, s24Ultra
-
ShadowLac
addikt
Sziasztok. Watch 4 44mm. Kb szeptember óra polcon, nem volt töltve, aksinak okozhatott problémát??
(Venném nem garis)[ Szerkesztve ]
Xperia Neo, S Avance, S 2,3,4,5,6,7,8,9,Xiaomi MI8,Pixel 2XL,MI9,S10plus,Pixel 4A5G,MI11,S21plus,Pixel 6,S20 Fe, S21 Fe, S22 utra,s23ultra, s24Ultra
-
bordi10
senior tag
Próbáld ki a Watch5 gyári óraszámlapját, én ezt használom, mióta megkaptuk hivatalosan.
Tegnap reggel 7:20 körül vettem le 100-ról, olyan jó 10 órát rajtam volt, este repülő mód, most így állSamsung QE65QN90B | Samsung Galaxy S23 ULTRA™ Green | Samsung Level On Wireless PRO Gold | Samsung Galaxy Watch5™ PRO | PlayStation®5 PRO | PSN Id: bordi10
-
rep3at
őstag
Egy hónap használat után kezd egész jól beállni az üzemidő, több nyomkodás esetén másfél, kevesebbnél két nap, így már azért egészen elviselhető. A kezdeti csalódást lassan átveszi az elégedettség
Forward thinking. كرر
-
norbert1998
nagyúr
válasz Feri1990 #9163 üzenetére
Sikerült végre Meg kellett noszogatni egy iPhone-nal (!), utána már ment az én telefonommal is. Meg minden bejelntkezési marhaságot skippelni kellett.
Amúgy ez a 42 mm-es. Sajnos csak ilyen volt elérhető ezüstben mélyen 100 ezer alatt, és azt is a világ összes cornercuttingját beáldozva sikerült LTE verzióban beszerezni. Nem mondom, hogy bánom, mert amúgy elég vékony csuklóm van, sokáig vékony kölök voltam, aztán amikor ez változott, a csuklóm nem ment utána
-
Kami11
őstag
válasz Winchester95 #9164 üzenetére
Jóval olcsóbb (kb. fele) és nem csúszik, ellentétben a Buds 2-vel. Nekem is az volt tervben elsőre, de a fórumokat böngészve sokan ajánlották ezt, a zene minőségében felveszi a versenyt a Buds 2-vel, ráadásul a vízállósága is jobb annál. Valamint a Buds több ember véleménye alapján nem marad meg a fülben intenzív sportoláskor, igazgatni kell, ezt meg csak beteszem és úgy is marad. Én is izzadok futáskor nem is kicsit, és eddig ez semmi problémát nem okozott a fülesnél. Nem csalódtam benne, ha újra választanom kellene, újra ezt venném.
A cukrász a selejtet habbal takarja be, a kőműves habarccsal, az orvos meg földdel.
-
-
dongasre
tag
Sziasztok!
Ha ti most vennétek órát, választanátok a watch 4 classicot 46mm változatban? Watch 5 nagyon drága nekem és samsung teló mellé ezt gondoltam.SM s21+
-
Feri1990
tag
válasz norbert1998 #9161 üzenetére
Nálam is volt hasonló, a samsung health appon keresztül sikerült összepárosítani, és onnan összekapcsolta a wearable appal is.
-
norbert1998
nagyúr
Sziasztok
Vettem egy 4 Classic-ot, de nem kapcsolódik. Se Xiaomi, se Samsung telefonnal. Mindkét eszközön a Google fiók utáni pöttyökkel (csak pöttyök pörögnek a galaxy wearable appban, felirat nélkül) elakad. Volt az órán recovery reset is már. Appnak adatai törölve voltak. Így sem megy tovább.
[ Szerkesztve ]
-
osonte
őstag
válasz krisz12071 #9158 üzenetére
-
krisz12071
aktív tag
Nálam 100 van megadva maximumnak,de még sosem riasztott.
Mondjuk ahogy nézem,10 percig kell a megadott érték felett lennie folyamatos mérésnél.[ Szerkesztve ]
Hardverapró:krisz12071 felhasználónak 66 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!krisz120_v felhasználónak 346 pozitív visszajelzése van a Vaterán!
-
Kami11
őstag
válasz Winchester95 #9153 üzenetére
Én Edifier TWS1 Pro-t vettem mellé, kifejezetten futás volt a cél, mind a telefon (S10), mind az óra tökéletesen vezérli az eszközt.
-
osonte
őstag
-
Feri1990
tag
A gyári óraszámlapokon folyamatosan változik az érték ha az állandó pulzusmérés be van kapcsolva. A health appban viszont csak sávokban látod min-max értéket :( Amikor kijött a watch4 még folyamatos értékek voltak, viszont sok embernél szakadások voltak a mérésben és valszeg így oldották meg, hogy ne legyen annyira feltűnő.
Nekem is Polar volt előtte, az gond nélkül mérte és stabilan (mondjuk az kimondott sportóra) -
Winchester95
őstag
Sziasztok!
Futáshoz ki melyik BT fülest ajánlja az óra mellé? -
osonte
őstag
válasz Luigi962 #9151 üzenetére
Volt Watch órám és az régen folyamatosan követte a pulzusom. Nem kellett 15mp mérési idő, bármikor ránéztem a kijelzőre, mindig az aktuális pulzusom láttam. Esetleg a véroxigénhez kell 15mp, hogy megmérje. A pulzus amikor az órára nézek, mindig az aktuálist mutatta.
Vagy visszafele fejlődött az elmúlt 2 évben a technika, mondjuk már ezen se lepődnék meg...
-
Shummo
senior tag
Van pár app ami a többi alkalmazás felett megjelenhet ( pl Autowear floating icon/Gesture Launcher, ezek csak az órán vannak). Ehhez a jogot a telepítés után meg lehet adni. A probléma abból adódik, hogy ettől kezdve van egy állandó, nem törölhető értesítés amit sehogy sem lehet eltüntetni.
Probálkoztam olyan megoldással, hogy "Fejlesztői beállításokban" >"Alkalmazások értesítésein" belül kikapcsolom az értesítést, de egy csak egyik proginál működött, másrészt újraindítás után mindig újra be kell ezt állítani. Ami nonszensz minden nap.
Ezért gondoltam, hogy nem kapcsolgatom naponta az órát, de sajnos nekem este 8 tól reggel 7 ig majdnem 10 % ot merült az óra repülő+energiatakarékos módban...
[ Szerkesztve ]
-
lumpy95
tag
válasz autotaxmo #9145 üzenetére
Out of the box... Nem mókoltam rajta semmit, amúgy is 2 naponta töltöm. Ilyenkor 10 percenként van pulzus mérés, stressz mérés is megy, meg napi 1-2 óra séta automata rögzítéssel, és este alvás során rajtam van.
Aztán bent a melóhelyen töltöm az órát, ami a mostani rezsi árak mellett nem meglepő -
Avayasoft
tag
Sziasztok!
Szerintetek szíjat hol érdemes venni hozzá?
Üdv
-
meszipeti
aktív tag
Beállítások->Samsung Health - ben az automatikus edzés figyelésnél kerékpározást nem lehet beállítani, csak azt a négyet, amit felajánl gyaloglás - futáson kívül?
"A játék az nem játék"
-
Shummo
senior tag
Melyik a legenergiahatékonyabb mód az órán?
Este nem hagynám töltőn az órát, és mivel az asztalon van így a célom az lenne hogy a lehető legkevesebbet fogyassza. De ne keljen kikapcsolni (ennek meg az az oka, hogy nem jegyzi mi az értesítési beállításaimat kikapcsolás utánra>>>pontosabban a fejlesztői menüpontban az egyes appok értesítési tiltásait.)
-
gippazoid
senior tag
Vissza fogod állítani, ha akarod, ha nem... Ez még akkor is így van, ha az aktuálisan csatlakoztatott telefon hálózati beállításait alaphelyzetbe hozod (azzal ugyanis a Bluetooth beállítások is törlődnek).
Esetleg készíts mentést az órán, az óráról. Hátha... Nekem mondjuk nem mentett semmit, de van, akinek működik.
[ Szerkesztve ]
Gippazoid Novelties Inc.
-
Bossi
őstag
Sziasztok,
van egy watch 4 classic órám telefont cserélek elég csak leválasztani a régiről az órát és újra csatlakoztatni az új szintén Samsung telefonhoz vagy visszak kell alapra állítani az órát?
köszönöm. -
Vitaqo
senior tag
Van lehetőség arra, hogy a főképernyőn a repülő mód, energiatakarékos mód ikonjai ne jelenjenek meg? Tizen alatt volt rá lehetőség, itt most nem találom.
-
krisz12071
aktív tag
Én voltam a hülye,mert nem néztem utána.
Keskenynek találtam a sima 4-es szíját,így 22mm-est rendeltem.Megzavart,hogy a leírásában ott volt a watch classic 46mm.Hardverapró:krisz12071 felhasználónak 66 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!krisz120_v felhasználónak 346 pozitív visszajelzése van a Vaterán!
-
MODERÁTOR
válasz krisz12071 #9124 üzenetére
Pedig az összes Watch 4-nek (meg Watch 5-nek is) 20 mm-es a szíja.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
addikt
-
krisz12071
aktív tag
Sziasztok!
A Classic 46mm-nek milyen méretű a szíja?
A sima 4-es 20mm-es szíja lötyög benne,a 22mm-es bőr meg nem megy bele.Hardverapró:krisz12071 felhasználónak 66 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!krisz120_v felhasználónak 346 pozitív visszajelzése van a Vaterán!
-
ShadowLac
addikt
Sziasztok. Ha egy watch 4 bt óra portugál eladás. Lehet itt valami hátrányom belőle?
-
Winchester95
őstag
válasz Winchester95 #9120 üzenetére
Újraindítás után jó lett.
-
Winchester95
őstag
Sziasztok!
Telefonról átküldtem a watch4-re pár zeneszámot .mp3 formátumban.
Gyári lejátszón nem támogatott azt írja.
Van valami megoldás erre?
Hamarosan vennék egy Samsung fülest is (Bár nem tudom melyiket) Futáshoz.
De még a saját hangszóróján sem tudom lejátszani, így nehéz lesz. -
Levente07
tag
válasz bodorjanos #9113 üzenetére
Köszi az infót
-
filipó
csendes újonc
válasz Luigi962 #9116 üzenetére
Annyit mindenesetre megtanultam,hogy menteni kell . Eddig Huawei órám volt,az nem csinált ilyet. Bár itt sem az óra,hanem a Wearable szoftware a hibás,szerintem. Már csak arra nem jöttem rá,hogyan tudom megakadályozni a frissítését,mert amíg nem frissít,addig be sem tölt.
-
filipó
csendes újonc
Kérlek segítsetek a Galaxy Wearable frissitésben. Nem tud csatlakozni a telefon az órához,ezért törölnöm kell mindent. Már másodszor játsza el velem? Járt már valaki így,segítsetek,mit nem vettem észre?
-
bodorjanos
aktív tag
válasz Levente07 #9112 üzenetére
Konkrét tesztet még nem csináltam, de naponta olyan erős másfél órát trackelem a bringázásomat, meg megy mellette a napi normál használat (10 percenkénti pulzus figyeléssel) és a reggeli 98%-os töltésről mire haza érek este 7 környékére olyan 50-60 közötti érték marad. csak támpont, de hátha segít ez is.
-
Levente07
tag
Sziasztok
Olyat próbált valaki, hogy mennyit bír az óra (w4c46mm) úgy, hogy pl sétát vagy biciklizést vagy ilyesmit monitoroz? -
solti
senior tag
gear sportról váltottam watch4-re és nem hiányzik a lünetta. Jó volt a gear sportban, de igazából az se baj ha nincs. Egyedül vízben volt hasznos (szerk: legalábbis számomra)
[ Szerkesztve ]
-
axlfsi
veterán
Ami engem illet, meglepő talán, de annyira nem is vagyok egy nagy lünetta-fanboy! Tetszik-tetszik, elegáns is, de nem tekerészem állandóan - sőt!
Én csak egyszerűen elvből nem akarok némi plusz mAh-ért, zafír üvegért és titánium házért +70-100ezret kiadni (már nem is tudom mibe állna meg a csere, de ennyi minimum).˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
komlo654
csendes tag
Galaxy wearable az appon belül csak nekem irja azt hogy van frissites, aztán atvisz a play aruhazba, de ott meg nem tudom frissíteni?
-
Gábor-KJ
őstag
Én is kérek szépen egy kódot!
Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue, Samsung Galaxy S23, Galaxy Watch 6 44mm, iPhone 12 Pro Max, Apple Watch 7, Garmin Fenix 7X Sapphire Solar, iPad 9. 2021, MacBook Air M3, MacBook Pro 16'
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Külpolitika
- Suzuki topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Renault, Dacia topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi Watch S1 Pro okosóra
- Apple Watch Ultra 2 49mm GPS+Cellular, 1 Év Garanciával
- Apple Watch 8, Silver, 45mm, Cellular ( eSim ) független, 90% akku, 2025.05-ig garanciális
- Elkelt - Eladó Garmin Epix Pro Gen 2 47mm Sapphire Titanium, 3 év gar.
- Apple Watch SE 2022 2Gen. 40mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 96%/p3983
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest