-
GAMEPOD.hu
Samsung Galaxy Watch 4 és Watch 4 Classic Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gjoco1
addikt
válasz Winchester95 #11795 üzenetére
Nincs más hátra , akku csere . ( töltő jó ? )
Alin baráti áron lehet akkut rendelni . Néztem YT videót róla , hogy ügyes műszerész viszonylag rövid idő alatt kicserélte ."A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
TomPack
őstag
Őrületbe kerget, hogy amikor az alvás rutint a Watch 4 Classic-om indítja, (S22U),a teló csipog egy hatalmasat a rutinok értesítésére amire felébredek, és lekapcsolja a samsung tévémet, majd néma módba vágja magát. Én meg felébredek a koromsötétre, hogy WTF?
De ha meg lenémítom a rutinok értesítését, akkor már nem fog többé jó hangosan jelezni a feltöltött akksinál, hogy húzzam ki a töltőt!
Van erre valami megoldás, vagy én csinálok valamit rosszul?
[ Szerkesztve ]
ᕦ(ò_óˇ)ᕤ
-
Szpisti
addikt
válasz adam0913 #11792 üzenetére
Amelyik jobban tetszik, funkcionalitásban és specifikációkban megegyeznek. Leszámítva a tekerhető bezelt, (bár a simában is van érintős) és az óraházat, amely a Classicnál rozsdamentes acél, a simánál alumínium, és persze az óra méretét (de a kijelző mérete megegyezik).
[ Szerkesztve ]
-
adam0913
tag
Rászántam magam, hogy okosórát vegyek (sosem volt még, csak aktivitámérőm), jelenleg melyik a jobb választás a Watch 4 vagy a Watch 4 Classic?
-
atis917
csendes tag
Sziasztok!
Most nem Samsung telefonnal használom az órát.
Ha vennék Samsung készüléket az óra használata szempontjából mi a különbség az A sorozat és az S sorozat között?Köszönöm
-
akibor000
aktív tag
válasz Winchester95 #11783 üzenetére
várj vele! kb20p után elkezd tölteni.
-
akibor000
aktív tag
válasz PedroPascal #11768 üzenetére
erste tuti
-
fil
őstag
Ahogy hjoco1 írta, ha teljesen lemerült akkor akár egy (vagy több) óra is eltelhet, amíg megindul a töltés. Ez litium akkuknál normális.
[ Szerkesztve ]
-
gjoco1
addikt
Próbáltad poict több ideig a töltőn hagyni ? Én egy régen használt vekkeremmel jártam így . Rajta hagytam a töltőn és egy idő után kezdte felszívni a kraftot .
"A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
Winchester95
őstag
Sziasztok!
Watch 4 e sim órámat december óta nem használtam, lemerült teljesen.
(Nem tudom milyen szoftver volt rajta).
Nem tudom bekapcsolni, nem tölti a töltő része.
Próbáltam más áramforrásra rádugni, több ideig is, sehol semmi.Valakinek ötlet?
-
-
TomPack
őstag
K&H-val is megy, pedig a fizikai kártyám nem is érintős! Az érintős kártya nem lett volna ingyenes.
ᕦ(ò_óˇ)ᕤ
-
PedroPascal
őstag
válasz st3v3np3t3r #11778 üzenetére
ASUS ROG Scar 17 G733PZ (AMD Ryzen 9 7945HX, NVIDIA GeForce RTX 4080) / SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless, Aerox 5 Wireless / Synology DS923+ / Samsung Galaxy S23 256GB, Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE, Galaxy Buds2 Pro /
-
Témaösszefoglalóban ott egy kisebb lista
Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
válasz axlfsi #11770 üzenetére
A képernyőképen az írja, hogy nem sikerült a szerverhez kapcsolódni nem azt, hogy nincs új frissítés nagy különbség szerintem
Amúgy ez lesz a következő majd, a Roll back ne tévesszen meg senkit, a mostani verzióra is ezt írta az app :)
Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
PedroPascal
őstag
OTP-n kívül szinte mind
Lehet bankot váltok már csak emiatt is.ASUS ROG Scar 17 G733PZ (AMD Ryzen 9 7945HX, NVIDIA GeForce RTX 4080) / SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless, Aerox 5 Wireless / Synology DS923+ / Samsung Galaxy S23 256GB, Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE, Galaxy Buds2 Pro /
-
meszipeti
aktív tag
-
senior tag
Cib bank, Unicreditnél biztos 100%-os az órával való fizetés.
Lenovo Ideapad Gaming 3, Lenovo Legion GO handheld,IPhone 15,Xbox Series X
-
balaaa88
aktív tag
válasz PedroPascal #11772 üzenetére
-
-
balaaa88
aktív tag
Google Wallet Support oldalon ott a tamogatott magyarorszagi bankok (es kartyak) listaja.
[ Szerkesztve ]
-
axlfsi
veterán
válasz st3v3np3t3r #11756 üzenetére
Nem tudom milyen verzióra szeretnél frissíteni, de nekem ezek vannak, amit a képernyőfotón is látni, de nem is kínál fel frissítést.
Szerintem nincs is (és azért nem sikerül, ... mert nincs mire frissíteni. Más kérdés, hogy akkor miért szenved vele. Mondanám, hogy appcache és data törlés, de uptoyou).[ Szerkesztve ]
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
Ateszpapa
addikt
CIB-nél tuti
-
PedroPascal
őstag
Melyik banknál működik itthon az órával való fizetés? Revolut és hasonló megoldásoktól eltekintve.
ASUS ROG Scar 17 G733PZ (AMD Ryzen 9 7945HX, NVIDIA GeForce RTX 4080) / SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless, Aerox 5 Wireless / Synology DS923+ / Samsung Galaxy S23 256GB, Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE, Galaxy Buds2 Pro /
-
harry3
őstag
A segítségeteket szeretném kérni. Most állok Watch vásárlása előtt. Van értelme 4 helyett az 5-öt venni? Ahogy nézem annyira kevés a különbség, de használtan nem lenne mindegy, hogy 45e vagy majd 70e Ft.
-
Luigi962
őstag
Telóka csere előtt állok, maradok márkán belül/Samsung/ azt kérdezném, hogy a legegyszerűbb átköltözni a régiről az új mobilra GW 4 44mm BT verzió?
-
thboxx
aktív tag
válasz Csocsesz75 #11748 üzenetére
Az jó... akkor tuti valami fícsőrrel együtt kaptuk nemrég a W4-re...
Ha már veszem a fáradtságot, és értékellek a kötött üzlet után, úgy te is tedd ezt meg!
-
-
nagyj74
senior tag
válasz sunnyboy123 #11739 üzenetére
Megoldódott többszöri újraindítás után.
Köszönöm szépen a segítséget! -
gjoco1
addikt
válasz Luigi962 #11749 üzenetére
Ismerem a fajtájukat .
Egyszer volt nagy tévedésem , amikor a Note10 pozitívre a MM ban tetettem CP fóliát előte hátra . Egy vagyont hagytam nekik ott . Soha többet . Alikáról rendeltem hidrogél fóliát gombért . És , bírja a strapát úgy , mint a MM os CP . Na ez nem mindegy .
Az a fekete piros butál szép . De azzal megy a virtuális lumetta ?[ Szerkesztve ]
-
Kami11
őstag
Szerintem sem kamu, nálam is jól működik, kb. egy bő éve kezdtem újra kondiba járni és szépen mutatja az izomgyarapodást, valamint a szálkásítás hatására történő zsírcsökkenés is kb. rendben van. Természetesen nem orvosi műszer, de iránymutatásnak tökéletes, és az előző hsz.-ben írt nedvesítés valóban ajánlott (természetesen a csuklón).
A cukrász a selejtet habbal takarja be, a kőműves habarccsal, az orvos meg földdel.
-
cris00
csendes tag
Sziasztok.
Egy kis segìtséget szeretnék kérni.
Most tervezem Galaxy Watch 4 Classic vásárlását.
A szìnek között variálok.
Valaki tudja esetleg, hogy a fekete az milyen bevonat?
PVD? DLC? Vagy valami ionizált?
Nem tudom mennyire kopásálló.
Kinek mi a tapasztalata? -
thboxx
aktív tag
válasz zoltan6 #11734 üzenetére
Ezt nekem nem régóta csinálja. Kb a legutóbbi frissítés óta. Előtte ahogy felcsaptam a csuklómra, felodottam a zárat és semmi gond nem volt. Most meg bekéri néha 3x-4x is mire hajlandó úgy maradni...
Ha már veszem a fáradtságot, és értékellek a kötött üzlet után, úgy te is tedd ezt meg!
-
gjoco1
addikt
Sziasztok !
Lerágott csont , mint a telefonoknál . Olvasgattam vissza , de igazán nem találtam igazi választ .
Kijelző fólia 44 mm ben , hol és milyen ajánlott . MediaMarkt kizárva . Ismerem . Kétszer tetettem telefonomra . Rablás fényes nappal és fél évnél tovább az sem tud többet .
Kószi !"A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
zoltan6
őstag
-
thboxx
aktív tag
Üdv!
Másnál is csinál olyat az óra, hogy velvétel után feloldja a képernyőzárat, majd 2 perc múlva ránéz és megint zárolva van?
Ezt nálam el tujda játszani 2-3-4 alkalommal is. Az utóbbi frissítés előtt ilyen nem volt. Felcsaptam a csuklómra, feloldottam, használtam. Kezd nagyon bosszantó lenni...Ha már veszem a fáradtságot, és értékellek a kötött üzlet után, úgy te is tedd ezt meg!
-
subset
senior tag
-
senior tag
Sziasztok
Valaki tapasztalta már, hamar le merült az óra?
Pár napja raktam újra, és mostanában azt csinálja hogy reggel el megyek dolgozni, és nagyjából 5 óra múlva már jelez az óra hogy 10%-on van..
Ezt pár napja kezdte el csinálni.Lenovo Ideapad Gaming 3, Lenovo Legion GO handheld,IPhone 15,Xbox Series X
-
TiMoN
senior tag
Nálam egy hiba, ez a kamu testöszetétel mérés nem müködik. 67% kiirja, hogy ne érjen a újjam a kezemhez. Bármit csinálok sehogy se jó és mindig 67% akad ki. Ennyit erről, még a placebó értéket se kapom meg
Vicc, hogy ezzel az órával mennyi gond van, de szerencsére amire kell arra használható.-TiMoN-
-
Bensid
tag
Sziasztok!
Néhány napja nekem is megérkezett a frissítés az órára, viszont többszöri próbálkozás után is azt írja, hogy nem sikerült telepíteni a frissítést, próbálja meg később.
Letölti, de nem másolja rá az órára. Ha wifit kapcsolok, akkor másolás közben is állandóan ledobja a wifiről.
Van valakinek hasonló problémája, akinek sikerült ezt megoldania?
(huawei telefonnal használom az órát) -
fjanni
tag
Azért ez nem rossz, így jobban tetszik.
[ Szerkesztve ]
-
bordi10
senior tag
válasz Vitaqo #11711 üzenetére
Telón+órán GPS be, elindítod az órán a kamera app-ot (ekkor indul telón is) és a lünettával zoom-olsz
(jav.: telón nem muszáj a GPS ON illetve a zoom működik az óra számlapján széthúzással is)
[ Szerkesztve ]
Samsung QE65QN90B | Samsung Galaxy S23 ULTRA™ Green | Samsung Level On Wireless PRO Gold | Samsung Galaxy Watch5™ PRO | PlayStation®5 PRO | PSN Id: bordi10
-
Vitaqo
senior tag
Lejött a 46mm-es BT verzióra is a frissítés. A kamera zoom hogyan működik?
-
bordi10
senior tag
GWB1 érkezett OTA-n
328,65MB[ Szerkesztve ]
Samsung QE65QN90B | Samsung Galaxy S23 ULTRA™ Green | Samsung Level On Wireless PRO Gold | Samsung Galaxy Watch5™ PRO | PlayStation®5 PRO | PSN Id: bordi10
-
gjoco1
addikt
válasz lumpy95 #11706 üzenetére
Igen , az akku . Ez sarkalatos kérdés ezeknél . Ahogy nézem semmit nem javukt az üzemidő . Jó jó , sok mindentő függ tudom. 😊 Igazán Én nem nyúzom , szinte csak az értesítések és lépés számláló , ami dominnáns .
Nem tudtam egy videóból sem és képekből sem megállapítan a desing változást , ha van ilyen . Kézbe sajnos még nem fogtam . De muszáj lesz . Úgy tűnik , hogy ez picit " sarkosabb " a kijelzőnél
És a másik feltűnő , hogy ránézve az árakra , csodálkozom , hogy az Activ 2 drágább . Ez mitől lehet ?
Tehát mindenképpen előre lépés volt számodra ?
Tudom a hardweres és szoftweres ugrás az elég nagy , főleg tárelyileg . Az uj platform kiforrot már ? A Tizen egész jó volt .
Hogy ne " szemeteljük be a Topikot , esetkeg privátban írhatnék egykét dolog miatt ? Ha nem zavarlak . 😊
Köszönöm ezt is !
Ahogy értelmezem , Nálad pozitív a tapasztalat . Előte lépés mindenképpen ."A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
lumpy95
tag
válasz gjoco1 #11705 üzenetére
Valamikor április környékén váltottam gwa2-ről és azóta esim-es watch4-et (44mm) használok.
Szeretem, nincs vele gond, kb 2 naponta töltöm, de ez erősen függ a használattól.
Volt egy hosszabb tesztem is vele, amikor egy 30 km-es túrán a Badacsonyban és környékén végig ment a gps illetve a pulzus mérés is, nem kellett hazarohanni hogy lemerül az óra..
Használtam úszásra is, ott egy ideig jól mért 50-es medencében, aztán egy idő után azt hitte, hogy fordultam, közben meg nem, így minimális eltérés volt a mért távolság és a valósan leúszott táv között -
gjoco1
addikt
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék , hogy jött valaki Activ2 ről ?
Tervezem a váltást , de szertnék egy pár véleményt kéni . Nagyvonalakban tályékozódtam , de hosszú távúvéleményre lennék kíváncsi .
Köszönöm szépen !
Bocs , nem a Classic érdekel .SMR 870 .[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- Sweet.tv - internetes TV
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Apple Watch SE 2022 2Gen. 40mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 96%/p3983
- Xiaomi Mi Watch S1 Pro okosóra
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- Apple watch series 6 40mm gyönyörű gyári 100% akku