Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
JMarty
tag
válasz
szubrutin #49609 üzenetére
Normális. Nem aktiválták a 4G-t az új sim kártyádon. Hívd fel az ügyfélszolgálatot és bekapcsolják vagy vár 48 órát mert utána automatikus bekapcsol.
Ennek valami technikai oka van, ugyanígy jártam.Szerk.: Feltéve ha új a Vodás sim vagy hosszabbítottál/új szerződést kötöttél mostanában.
[ Szerkesztve ]
-
JMarty
tag
válasz
Mr.Silkó #42345 üzenetére
Nálam is hasonló esett meg. 3 hónapig nem volt telefonom...
0 kilóméteteresen megvettem az S7 Edget, ami 3 hét után elkezdett magától újraindulni (kb 30 percenként). Váci úti szervíz, 2 hét alatt főpanel csere. Örültem, minden működött. 2 hónappal később egyszercsak kikapcsolt. Se kép, se hang. Vissza Váci út, 3 hét várakozás, Főpanel, kujelző, akksi csere. Hazaviszem a telefont, beüzemelem és nem működik az érintőkijelző alsó fele... Visszamentem még aznap, kértem az üzletvezetőt aki elhajtott, hogy cserélik a kijelzőt újra... Felhívtam a Samsung Magyarországot, kilátásba helyeztem a fogyasztóvédelmet, jogi útra terelést, stb. Kedves hölgy nyugtatott és tájékoztatott, hogy adjam le a telefont a Váci úti szervízbe és kivizsgálják. Újabb 3 hét...Sajnos ennyit nem tudtam nélkülözni a telefonom, vettem egy S8-at.
A story vége, csereutalvány, hosszas várakozás, és soha többet Váci úti szervíz. Nem tudom mit teszek, ha beszarik az S8, sajnos a rossz tapasztalat miatt lehet nem is fogok legközelebb Samsungot venni.
-
JMarty
tag
válasz
neo_xperia #35278 üzenetére
-
JMarty
tag
válasz
Mikkkeeeee #31425 üzenetére
Szuper
XEH-n vagyok. Frissítek Home Csc-vel AQL-re és mehet is fel az Oreo
-
JMarty
tag
Nekem most XEU/XEU/VDH és így nem enged regisztrálni
-
JMarty
tag
Sziasztok,
Van egy UK sim kártyám, de függő a telefonom. Tudom használni a CSC módosításhoz, hogy fel tudjam rakni az Oreo bétát?
Köszi!
-
JMarty
tag
válasz
icecave #24251 üzenetére
Ha jól tudom Huawei-eknél problémás a LED kezelés, legalábbis a céges telefonomon nem megy rendesen (P8), de az S8-on, illetve korábban az S7-en nem ütköztem ptoblémába. Minden beállított színt, értesítést, alkalmazást jól kezel. Érdemes megvenni a Pro verziót, nem egy nagy pénz és több beállítási lehetőséget kínál.
Amit meg külön szeretek benne, hogy ki lehet kapcsolni az állandó értesítést és akkor működik, valahogy a memóriában tartja magát.Egy próbát megér az ingyenes és ha beválik, lehet upgradelni a fizetősre.
Szerk.: Az Always on Display-el is kompatibilis
[ Szerkesztve ]
-
JMarty
tag
-
JMarty
tag
válasz
concrete86 #24040 üzenetére
-
JMarty
tag
Új hozzászólás Aktív témák
ma Lemászik a kijelző a jövőből idecsöppent S8 előlapjáról – nincs sok egyéb elem arrafelé, az ujjlenyomat-olvasó hátra költözött. Van viszont íriszleolvasó és egy sor innováció, meg némi kompromisszum.
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+