Hirdetés
-
GAMEPOD
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SanyikaDC
tag
Valaki találkozott már olyan jellegű problémával, hogy sem a rejtett szervízmenüt, sem az imei számot nem lehet előhozni tárcsázóbol?
Ugyanez a BTU rom volt fent és működött ez a része egészen tegnap estig mikor elhatároztam hogy rendberakom a CSC-t (XEO-rol BTU-ra az OTA frissitesek miatt) Újrahúztam odinból és azóta nem müködik... -
SanyikaDC
tag
Magyarul ha újrapakolom a romot sim kartya nelkul a csc atall BTU-ra?
-
SanyikaDC
tag
Nem értem hogy miért nem változott a csc-m BTU-ra 7.0 alatt...
-
SanyikaDC
tag
Nugát
-
SanyikaDC
tag
válasz
Leslie1966 #24186 üzenetére
Úgy látom hogy nem csak minket magyarokat tolt fel ez a nugát ápdét eltologatós téma egy flagshipnél
-
SanyikaDC
tag
Akkor az anugátjukat ha nem lesz holnap nugát... így is késik már jóideje
-
SanyikaDC
tag
Én megmondom az igazat csalódott vagyok. Részben azért vettem flagshipet hogy hamar legyen legfrissebb verziós droid a gépsason és élvezhessem minden előnyét... erre elég sokat késve kiszúrják a szemünket egy 7.0-val... lehet hogy jól sikerült de ez akkoris gáz
-
SanyikaDC
tag
válasz
tothjani81 #23681 üzenetére
Az alu nagyon csúnyán tud horpadni (csekkold a gagyi sérült almákat)
-
SanyikaDC
tag
Verjem bele... Nem bírok várni a nugátra
-
SanyikaDC
tag
Rom pakolásnál mi a különbség a home és a sima csc között? Melyiket érdemes felrakni?
-
SanyikaDC
tag
Miért nem jelez frissítést nekem az odinbol kb 1 hónapja felhúzott gyári XEH rom?
-
-
SanyikaDC
tag
Szép és jó a nugát de az 1 hét alatt pont elég buggal találkoztam ahhoz hogy visszatérjek a gyári 6.0-ra
de nagyon tuti lesz ha végre beteljesedik
-
SanyikaDC
tag
XEH romnál normális hogy a tárcsázóbol se az imei-számot se a diagnosztikai menüt nem tudom előhívni?
-
SanyikaDC
tag
válasz
greyslay #19000 üzenetére
Én rendeltem bele egy kijelzőt a ses-ben. Másfél hónapot úgy vártam hogy a telefon nálam volt. Jött az sms hogy megjött az alkatrész és bevittem a szervizükbe ahol 3 óra alatt cserélték a kijelzőt vízállósági tesztet is beleértve
gariban még egy akksit is kaptam bele
csíkos volt a kijelzőm és nem törött...
-
SanyikaDC
tag
válasz
bandi0000 #17287 üzenetére
Nekem minden tutin megy csak a kijelzőm fingott meg és az akksim... a kijelzőt várom hogy megérkezzen a ses-be mert ott helyben 2 ora alatt cserelik... bar mondjuk igy is csuszik 2 hete es masfel hetet meg varnom kell mert nincs keszleten cserealkatresz... havernak egy hasznalt sz@rt raktak bele a premium assistance cuccnal mert bekuldte ugyanezzel a problemaval... (alacsony fenyeronel csikozodo kijelzo) korulottem szinte mindenkinek megfingott már ugyanígy...
-
SanyikaDC
tag
válasz
WinstonWolf #16265 üzenetére
Shiiiiiit
-
SanyikaDC
tag
Fényerő lehúzós csikozódás okát tudja valaki? Nekem most sz@rt be az edge...
-
SanyikaDC
tag
Ha samu javitja a repedt keszuleket garancia marad?
szegény asszonykám s6 edge-ét szőtte be ma a kaszáspók...
-
SanyikaDC
tag
Valaki használja ezt a modot? véleményeket tapasztalatokat!!!
http://forum.xda-developers.com/galaxy-s7/themes/req-dual-speaker-t3339809
-
SanyikaDC
tag
A note 7 egy kisebb akksival, palcikaval, nagyobb kijelzovel es iris scannerrel ellatott s7 edge :'DD egyedul az usb c esett volna jol az s7 edge eseten...
-
-
SanyikaDC
tag
Kevesebb mint 2 hónap használat után nálam már jelentkeztek a kijelző beégés első tünetei... Ezért féltem a samsung vásárlástól... HTC10 FTW
-
SanyikaDC
tag
Valaki tapasztalt már apró lila pöttyöket a fényképein? Ma jöttek elő és bizonyos fényviszonyok között látszik...
-
SanyikaDC
tag
Van valakinek már beégett kijelző az edge-ben?
-
SanyikaDC
tag
Nem értem hogy miért nem egységes kamera cucckombinációt raknak az összes s7-be... bosszantó
bár lényeges eltérést nem látok az isocell és a sony között. (Nekem isocell van)
-
SanyikaDC
tag
Itthon van sony kameraval szerelt s7 edge?
vagy mindenki samsung isocell-el nyomul? Mitol fugg hogy mibe mit raknak? Csak nem exynos&isocell snapi&sony?
-
SanyikaDC
tag
válasz
Telefonőrült #9319 üzenetére
Vezettéknélllkülli
-
SanyikaDC
tag
Ez a merüléses sztori az android rendszer miatt egyre jobban idegesít...
-
SanyikaDC
tag
Android rendszer akksizabálása ellen van valami megoldás?
-
SanyikaDC
tag
Jövőhéten jön meg az én edge-em és már most felmerült bennem a kérdés: lehet knox ugrasztás nélkül rootolni?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung hallgatott a felhasználókra: az ismerős ívek por- és vízálló burkolatot, microSD kártyafoglalatot, hatalmas telepet és ultragyors kamerát rejtenek. Szinte minden területen van fejlődés, ez tényleg modellváltás.
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Huawei Watch GT 4, 1 Év Garanciával
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- Apple watch SE 2022 40mm GPS dobozos akku 94%
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- Amazfit GTS 2 // Számla + Garancia //
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest