Hirdetés
-
GAMEPOD
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
front3r
őstag
Köszönöm a gratulációkat!
Gyors beszámoló:
Eddig telitalálat a telefon! De tényleg!
Előtte Xperia Z1 Compact-om volt, de az ehhez képest igen kényelmetlen. Semmiben sem kelt gagyi hatást a telefon, tényleg egy eleganciát tükröz. Az arany színt nem bántam meg, nekem ékszer érzetet ad a készüléknek, jó a szememnek is. Nagyon jól döntöttem a nagy kijelző mellett, ezzel sokkal kényelmesebb gépelni, eddig semmit sem ütöttem el vele. Nem rossz a gyári billentyűzete, az biztos!
A dizájn, a kijelző mind mind álom kategória! A szélek eddig tetszenek, nem igazán akadtam beléjük.
A sebessége a rendszernek kiváló! Tudom miért mondják, hogy a Nexus-ok jobbak sebességben még ettől is, de nincsenek olyan nagy előnyben, mint ahogy ezt többen hangoztatták.
Megröccenés, csak 1-2 alkalmazáson belül volt, de az is csak azért, mert épp akkor szinkronizálták le elsőre az adatokat, és azok sem olyan súlyos röccenések, és egyáltalán nem jellemző, nem kell megijedni tőle!
Sajnos túl sok mindent nem tudtma letesztelni, és holnap egy munkanap vár. De mindneképpen beszerzek legalább egy hátlapot rá! Első körben az átlátszó Samsung hátlapra gondoltam, mert azzal nem veszik el a design.De természetesen ez az első használat utáni élmény, és a telefonnak jó ha az 5%-át megismertem jelenleg!
A VR sisakot még nem próbáltam, azt majd lehet holnap fogom, de addig ezernyi vélemény lesz itt róla, ebben biztos vagyok!Eddig azt hozta a telefon, amit vártam.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung hallgatott a felhasználókra: az ismerős ívek por- és vízálló burkolatot, microSD kártyafoglalatot, hatalmas telepet és ultragyors kamerát rejtenek. Szinte minden területen van fejlődés, ez tényleg modellváltás.
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Robot fűnyírók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Revolut
- EA Sports WRC '23
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Apple Watch Surf Blue Sport Loop - 38/40/41MM
- Apple Watch Ultra 2/2+ év gari/AppleCare+/SZÁMLA/plusz szíjak
- Apple watch Ultra 2 black edt. 2026.10.22. Apple jótállás
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Beszámítás! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest