Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
guriga1234
addikt
válasz maldini822 #181 üzenetére
Már megint minősítesz. Igazi őskomcsi stílusban nyomod. Szerinted én valami jótékonysági intézmény vagyok? Esetleg a Máltai Szeretetszolgálat? Írtam, hogy ha a családban valaki igényt tartana rá, akkor kérni fogom. Eddig senki sem kérte.
Tizedik éve regisztráltál ide, a "szakmai hozzászólásaid", az a 71 darab, kimerülnek abban, hogy személyeskedj és másokat pocskondiázz. És még büszke is vagy magadra. Felőlem meg is pukkadhatsz, mert haszontalan tagja vagy ennek a fórumnak. Ha a topic témájához érdemben nem tudsz hozzászólni, akkor jobb, ha csöndben maradsz.
PS: ha megint fröcsögni akarsz, akkor ezt off topicban tedd meg. Újabb fröcsögés esetén jelzek a moderátornak. -
janeszgol
félisten
Nem adta a f-szagyereket, egyszerűen csak leírta, hogy neki nem kell. Joga van hozzá. És joga van nem adományozni is. Aki meg csekkekkel küzd, az ne akarjon egy mittudomén 60 ezres fülest.
Ezen az oldalon vannak elég tehetős emberek is. Nem öltöztethetjük be őket Robin Hoodnak![ Szerkesztve ]
-
addikt
Az a baj ezzel, hogy ez minősítés,.aminek itt nincs helye. Ahhoz meg, hogy neki tényleg ilyen jól megy, vagy csak így akár felvágni, tényleg senkinek semmi köze.
Ha úgy írtad volna,.hogy érdekes amit írsz, én tuti.àtvenném és elajàndekoznàm valakinek, aki örülne neki, az máshogy fekszik, mint az,nha leírod, mit csináljon.My name is Bond, James... Dean.
-
Schuler888
senior tag
válasz maldini822 #149 üzenetére
Azert mert le merte irni hogy neki nem kell az ingyen ajandek, mert nem szereti az agybadugos fulest? Te meg szamonkered magadbol kiindulva hogy mondhat ilyet, hat legalabb adja el vagy adomanyozza a szegenyeknek.. lol. Sztem a te tipikus magyar proszto stilusoddal van baj, hogy boki a csorod ha vkinek nincs anyagi baja abba bele kell szallni...
[ Szerkesztve ]
"Jelenleg 11(!!!) pro maxom van, minden téren megfelelő, az s21 ultrat földbe dongoli, aki mást mond az hazudik." - Tiger. :'DDDD
-
guriga1234
addikt
Senki nem szólított meg, te szóltál be nekem. 10 év alatt nem sikerült megtanulnod, hogy nem személyeskedünk? Zsigereidet próbáld meg ráncba szedni, mert még a végén megüt a guta.
-
NY_A
őstag
Ha zavar ignoráld magadban. Ha mindenkinek írnék itt aki szerintem tudatlan, trollkodik, vagy csak baromságokat beszél, akkor ahogy elnézem elég sok emberrel összevesznék. Több olyan visszatérő ember is van már ezen a fórumon, hogy a nevét látva el sem olvasom amit ír. Egy ezek közül már itt is megjelent amire számítottam is. Minden új csúcstelefonnál megjelenik, és elmeséli miért szar az adott eszköz és mennyire hülye mindenki aki megveszi.
-
törölt tag
Nem csak téged.
-
guriga1234
addikt
válasz maldini822 #129 üzenetére
Először azt kéne tudnod, hogy nem személyeskedsz. Felveheted az elveid közé.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsun Galaxy S22 5G 128GB Phantom White, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fehér, Garanciális
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Phantom Black, Újszerű Állapotú, Karcmentes, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest