Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Schuler888
senior tag
válasz Elit3Zotya #1082 üzenetére
Gondolom mert nem inditanak minden beerkezett szamlaszamra probatranzakciot
"Jelenleg 11(!!!) pro maxom van, minden téren megfelelő, az s21 ultrat földbe dongoli, aki mást mond az hazudik." - Tiger. :'DDDD
-
Schuler888
senior tag
válasz guriga1234 #1053 üzenetére
Az meg csak hagyjan hogy almas...
"Jelenleg 11(!!!) pro maxom van, minden téren megfelelő, az s21 ultrat földbe dongoli, aki mást mond az hazudik." - Tiger. :'DDDD
-
Schuler888
senior tag
Fognak itt meg halat adni az exynos 2200-ert, ahogy szepen elojonnek a benne rejlo potencialok es tartalekok, a boszkorkanykonyhan nagyon dolgoznak..
[link][ Szerkesztve ]
-
Schuler888
senior tag
En is 150ert adtam egy egy napon belul meg tavasszal friss szerviz(kb mindent csereltek) utan meg elo garanciaval. Szinten az eladas nem arulas partjan vagyok
-
Schuler888
senior tag
válasz bandi0000 #191 üzenetére
Igen en is leirtam hogy nagyot csalodtam az AMD megoldasaban, azert nem tegnap ota dolgoznak rajta.... egyelore en is optimista vagyok, de amennyire instant get volt az s22 ultra mint 1 eve az s21 ultra amit anno meg is vettem, aztan azota a Flip elcsabitott.. annyira nem vonzz most, hogy kijottek a tenyek, felreertes ne essen nyilvan senki nem jar vele rosszul, tehat a tulajok ne erezzek rosszul magukat, de en is abban bizok hogy az AMD es a samsung gozerovel dolgozik egy driver updaten amitol a GPU ugy tud dolgozni ahogy megalmodtak..
[ Szerkesztve ]
-
Schuler888
senior tag
válasz maldini822 #149 üzenetére
Azert mert le merte irni hogy neki nem kell az ingyen ajandek, mert nem szereti az agybadugos fulest? Te meg szamonkered magadbol kiindulva hogy mondhat ilyet, hat legalabb adja el vagy adomanyozza a szegenyeknek.. lol. Sztem a te tipikus magyar proszto stilusoddal van baj, hogy boki a csorod ha vkinek nincs anyagi baja abba bele kell szallni...
[ Szerkesztve ]
-
-
Schuler888
senior tag
Tobbet vartam az AMD-tol...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Le Mans Ultimate
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Háztartási gépek
- Parfüm topik
- Magisk
- Filmvilág
- Eredeti játékok OFF topik
- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsun Galaxy S22 5G 128GB Phantom White, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fehér, Garanciális
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Phantom White, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fehér, Garanciális
- Eladó garanciális SAMSUNG Galaxy S22 dobozában, tartozékaival, extra tokokkal - INGYEN futár!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest