- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
sterby79
tag
válasz JockeyEwing #2391 üzenetére
Üdv. Nekem volt hasonló problémám, de nekem nem csak feloldáskor csinálta, hanem random, volt olyan, hogy bizonyos netoldalak menyitásakor laggolt, volt, hogy ujra is indult utánna. Hétfőn elvittem a szervizbe, péntekre kész is volt. A kijelzőn és akumlátoron kívül mindent cseréltek, tegnap mentem érte azóta tökéletesen dolgozik nem volt semilyen megállás, akadás. A szervizes mondta, hogy hamarosan érkezik frissítés, az a hálózati és gps hibát fogja javítani, bár nekem hálózati és gps problémám nem volt mióta megvan a teló!
Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Galaxy S24 Ultra, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Phantom White, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fehér, Garanciális
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Phantom Black, Újszerű Állapotú, Karcmentes, Fekete, Garanciális
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 12GB/256GB, Kártyafüggetlen, Dual Sim / Gari Eladva: nitacenko-nak
- Samsung Galaxy S22 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest