Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teal'C
veterán
Csak az kap konpenzációt akinek késett hónapokat a kiszállítás. Legjobban az 512-es széria késett, annak az árából azért 10% nem kevés és aki órát is rendelt az még jobban járt. A kuponhasználat nem számít.
[ Szerkesztve ]
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
axlfsi
veterán
válasz Dave Crank #2295 üzenetére
Nm, szívesen. Igen, meg kellett adni a szla számot.
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
Dave Crank
senior tag
Köszi, hogy írtad, mert eszembe nem jutott volna megint megpróbálni.
Egy kicseszett emailt írhattak volna az emailemre, amiben jeleztem nekik a gondot, hogy most már megy.
Egyébként a számlaszámot meg kellett adni a legelején, amikor az előzetes kalkulációt elfogadtam?
Mert most a végleges elfogadásánál nem kért, és nem emlékszem, hogy meg kellett-e adni az előzetes elfogadásánál.
Mondjuk azt írta az elfogadás után, hogy a megadott adataimra hamarosan utalják a pénzt, de tökre nincs meg, hogy bárhol megadtam volna a számlaszámom.
De valószinűleg rosszul emlékszem.[ Szerkesztve ]
Keresek B-Sensual | BK Style | Disco*s Hit kiadatlan dalokat... pü!
-
axlfsi
veterán
A mai, TMX-es levélben már működnek a linkek (elfogad/nem fogad el). Csak gondoltam szólok. Írtam én is levelet, de inkább rá is kattintottam, biztos, ami ziher.
-
gery14
senior tag
// EKWB Custom Loop/ I9 13900K / Rog Strix Z790-E Gaming Wifi /Inno3D 4090 X3 OC /Trident Z DDR5 RGB 6800 cl34 32GB KITT /Masterwatt Maker 1500W Plus TITANIUM /Viper Ultimate/S23 Ultra 512GB 5G//Civic TypeR FK8 Turbo// BMW 35D Stage3 E91Stanced //FirebladeSC59//
-
Fecdzo
senior tag
-
leslien
nagyúr
válasz guriga1234 #2280 üzenetére
ha megigénylem.
miért ne kb 1.5 perc se...Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
őstag
mintha lett volna másnál is, ma volt nekem is egy random újraindulásom..
kezdőképernyő már többször fagyott, simán csak fel akartam oldani de kifagyott, percek alatt lépett be és kiírta :"System UI isn't responding" utána close app vagy wait el megoldódott, most komplett lefagyott, be se lépett majd magától újraindult..Samsung Galaxy S25 + Apple iPhone 17
-
Fecdzo
senior tag
Van még valaki aki február 14.-én adott le rendelést és mindig nem kapta meg a telót? Ráadásul galaxy watch 4-et is rendeltem mellé és semmi nem érkezett még meg. Beszéltem telefonon a webshoppal, türelmet kérnek...:/
fulekitrading.wordpress.com
-
guriga1234
addikt
Tegnap este én is átvehettem a telefonomat (S22U 512GB), a Pólusban. Vittem egy ősrégi, nyomógombos Nokiát, ezért adtak 55kHUF-t, illetve kaptam még vissza 51.5kHUF-t a csúszás miatti kellemetlenségért. Tehát nekem így összesen az 570kHUF helyett 463.5kHUF a telefon. Meg elvileg Buds Pro is jár, ha megigénylem.
-
Diesel38
tag
Na a GPS problémával már foglalkoznak. [link]
-
polonic
félisten
válasz Dave Crank #2271 üzenetére
A pénz is jöhetne már. Én március 3-án fogadtam el az ajánlatot. Azóta semmi.
Hívtam is őket, valami hiba volt náluk, ezt a hetet mondták. De azért na. A 7 napot bőven túl lépték már. Milyen hivatalnak érdemes szólni ez ügyben? -
Dave Crank
senior tag
válasz Dave Crank #2271 üzenetére
Felhívtam őket, elmondtam, hogy mi a probléma.
Küldjek képernyőképet róla emailben nekik és továbbítják az illetékesek felé.Keresek B-Sensual | BK Style | Disco*s Hit kiadatlan dalokat... pü!
-
Dave Crank
senior tag
Most jött a tmx-től email, hogy elfogadom-e a végleges árajánlatot.
Viszont mikor rámegyek, hogy elfogadom, akkor felhasználónevet és jelszót kér a megjelenő weboldal egy popup ablakban.Keresek B-Sensual | BK Style | Disco*s Hit kiadatlan dalokat... pü!
-
GeoJoe
senior tag
válasz Memmaao #2267 üzenetére
Oh hidd el mindent kibír tok nélkül is. Megjelenés óta nyüstölöm, imádja a betont a tok és füles is. Semmi bajuk, talán 1-2 mini karc de az is csak ha keresed rajta.
Amúgy jól néz ki, lehet rendelek én is, mert most 2 egyforma van a családban és nem egyszer volt már, hogy a másikét vittük el reggel. -
Dave Crank
senior tag
válasz danisuto #2268 üzenetére
Nem tiltják, függetlenül adják. Nem is tilthatják, már jó pár éve függetlenül kell, hogy adják a szolgáltatók a készülékeket.
Egyébként kemény, hogy most 619.000Ft a listaára a telefonnak, amikor én vettem, akkor még 549.000Ft volt asszem, és abból jött le a kedvezmény.
Mondjuk úgy látom, most nagyobb kedvezmény is jön le, mint amikor vásároltam, de ugyanaz jön ki árban.
De én azért rákérdeznék, hogy milyen feltétellel jár kártyás tarifánál is a 170.000Ft kedvezmény, mert most kosárba berakva láttam, hogy annyi jön le. Gondolom nem puszira adják.Keresek B-Sensual | BK Style | Disco*s Hit kiadatlan dalokat... pü!
-
danisuto
csendes tag
Valaki vett már a Yettelnél így telót? Kártyásan. Tényleg használható más simmel is és nem tudják letiltani? Elég jó ajánlat, de nagyon gondolkodom rajta.
-
addikt
-
madkiller
őstag
válasz Csabesz666 #2257 üzenetére
Már a Note10+hoz is vettem 45wos töltőt megfelelő kábellel. Kiírta, hogy szupergyors töltés 2.0, de ott is perceket lehetett nyerni a 25whoz képest. A 18whoz képest viszont jóval jobbnak kell lennie szerintem nem jó a kábeled. Ha nem írja, h szupergyorstöltés 2.0, akkor nem úgy tölt ahogy kell.
-
pepe792
tag
válasz Elit3Zotya #2250 üzenetére
Exynosnak egyértelműen jobb a képminősége.
-
TODI1111
veterán
Nincs hűségidő. Ha feltöltöd a kártyát akkor automatikusan levonják a díjat és használhatod a szolgáltatást ha nem töltöd fel akkor nem tudod használni a simet csak hívásfogadásra. A készülékhez nincs köze. Attól, hogy nem töltöd fel a kártyát a készüléket nem tiltják le. Ez csak hűségidős előfizetés vásárlásánál van (a tiltás) de akkor még olcsóbban kapod a készüléket.
-
ffrdgc
tag
Van olyan aki tok és/vagy fólia nélkül használja a telefonját?
Samsung Galaxy Note22
-
Teal'C
veterán
válasz Csabesz666 #2257 üzenetére
Öt amperes a kábel mert az hogy 3.2 es az még nem jelenti hogy jó a 45 wattos töltővel, és az sem jelent semmit hogy 2.0 töltést ír mivel a gyári saját kábellel is kiírja és az is csak 3 amper.
-
Csabesz666
aktív tag
Teszteltem, a teló töltését usb c 3.2 gen kábellel, és azzal sem győzött meg a töltési idő.... A 15w-os samu töltővel is 1 óra, és a 45w-os samu töltővel is.... remélem valamit kitalálnak rá....
-
MrCsiT
addikt
válasz Dave Crank #2225 üzenetére
A feltöltőkártyás sim-et nem ajánlja fel a Yettel rendszere, ha egy S22 Ultrával kezded a keresést, és a díjcsomagnál ("Tarifa") arra nyomsz, hogy "módosítom".
Ott csak ezeket a csomagokat látom jelenleg, de azt nem, amit Te a képen mutattál:Kérdés, hogy ha a fenti csomagok díját nem tudja a Yettel vonni, mit fog tenni a csomaghoz vett mobillal?
szerk: ez alapján, jobban járt, aki még Telenor-osként vette meg.
[ Szerkesztve ]
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
addikt
-
axlfsi
veterán
válasz Elit3Zotya #2250 üzenetére
Nem ismerem a S22U életútját az eddigi frissítések tükrében, de volt ez a videó, pont egy hónappal ezelőtt (lehet ismered, ismeritek is), ebben alapvetően dicsérve van, főleg a fotók, de a kamera, illetve a stabilizálás katasztrófális volt (főleg rossz fényviszonyokban).
Ez vajon azóta fejlődött, változott? Ki, mit tapasztalt?
-
addikt
-
Teal'C
veterán
-
addikt
Szar exynos [link] kamera összehasonlítás.
Videó stabilizálásban jobb a snapdragonon, elvileg ezt is frissítik, de a színek jobbak az exynoson videó alatt is szerintem.
Összességében szerintem jobb az exy. Képek szerintem egyértelműen jobbak az exy-n, főleg a 10x zoom.
Aksiban sokkal jobb az exynoson.
A legutóbbi frissítéssel már szinte hajszálnyira egyforma az erő a 2 változatban, úgy hogy az exynos egy hajszálnyival hűvösebb is marad, de ami továbbra is előnye a snapdragonnak az a játékokon belüli optimalizálás, ami szintén nyilván valóan változni fog.(én mondjuk pont nem játszom telefonon).Red Magic 9S Pro Frost White, Leading Version Eladó..!!!
-
Tejföl
tag
A 120hz kijelző egyébként pontosan mire jó? vagyis hol jön elő a haszna leginkább?
-
delig
tag
Sziasztok! Allee SES-ben feltesznek gyári fóliát? Magam béna vagyok, egyet ma kukáztam. Köszönöm
-
axlfsi
veterán
Hát látod nem tudom mit adnak ahhoz a készülékhez, de lehet arra gondoltam, ... kinézetre, azt mondanám a legstabilabbnak, de örülök, hogy neked ez is bevállt.
Sebaj, kiderül hamarosan, ... pont most jött a levél (11 nap után):((mondjuk, ez a még 15 nap vajon mire kellhet, nem tudom, de gondolom az egy amolyan nagyon kényelmes határidő, azon bőven belül szoktak teljesíteni)).
[ Szerkesztve ]
-
axlfsi
veterán
válasz wong kok wah #2234 üzenetére
Csodás! Azért bíztam benne, hátha ez más ... (mintha reklámoztak volna már olyan konstrukciót, ahol amolyan babszem formájú az egész cucc, ki sem lóg semmi a fülből, szépen beleilleszkedik a külső hallójárat nyomvájúba, ... de akkor ezekszerint ez nem a Buds
OK, köszi, jó tudni...˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
ShadowLac
addikt
válasz Dave Crank #2225 üzenetére
Igen de a telot nem korlátozzák vagy ilyesmi ha nem fizetjük a kártyát?
Xperia Neo, S Avance, S 2,3,4,5,6,7,8,9,Xiaomi MI8,Pixel 2XL,MI9,S10plus,Pixel 4A5G,MI11,S21plus,Pixel 6,S20 Fe, S21 Fe, S22 utra,s23ultra, s24Ultra
-
Reinhardt
őstag
10 napja hasznalom.
Par problema elojott:
- Crome bongeses kozben gyakran kikapcsol a kepernyo/ feketere valt
- YT Music zenelejatszas gyakran elhallgat, a csikbol ugy tunik, hogy a zene megy tovabb, 10mp mulva visszajon magatol, vagy nem. Szoval egyelore hasznalhatatlan.
Egyebkent nem rossz. -
axlfsi
veterán
Lehet nem a legjobb helyen teszem fel a kérdést és meg kellene keresnem a topikját (ha van), de aki megtartotta a Buds-ot; milyen véleménnyel vagytok róla?
Nem is feltétlenül hangzás terén (az gondolom rendben), hanem, hogy "gyógyul" be a hallójáratba? Stabilan tart? Nem esik ki könnyen?Nekem most egy LG Tone FN7 van, nem egy gagyinak (sőt!) számító in-ear, de nekem ez is ki akar esni sűrűn, pedig még csak nem is sportolás, hanem "csak a" mindennapi élet során
-
Saccco
nagyúr
Beállítottam, hogy érintésre mutassa az olvasó helyét. Sokkal jobban sikerül a feloldás így, még az üveg ellenére is.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
-
Mr. Sanyo
csendes tag
Sziasztok!
Március 8.-án igényeltem a Samsung Buds Pro-t. De még nem jött meg a visszaigazoló email, hogy jogosult vagyok rá. Valaki van még hasonló helyzetben?Minden jót! Isten áldjon benneteket!
-
Dave Crank
senior tag
Én úgy értelmezem, hogy van, csak 490Ft-t fizetni kell a kártyáért.
Ha nem fizeted, akkor ha már az előző hónap lejárt, akkor nem lesz rajta aktív szolgáltatás.
Feleségemnek kártyás van, amikor szüksége van, hogy legyen mobilnete, vagy tudjon hívni, akkor feltölti pénzzel.
Van, hogy hónapokig nincs rajta pénz.
Annyi, hogy az éves adategyeztetés kell, annak hiányában törlik az előfizetést, ha jól tudom.[ Szerkesztve ]
Keresek B-Sensual | BK Style | Disco*s Hit kiadatlan dalokat... pü!
-
MrCsiT
addikt
válasz Tatu-1981 #2212 üzenetére
Ahogy én látom, a Yettel weboldalán az S22 Ultránál, ott a "hiba", hogy mióta Yettel lett, nincs 0Ft-os feltöltős csomag, csak x Ft/30 nap "kártyás csomagok" vannak.
Azt nem tudom, mi történik, ha nincs annyi egyenleged, hogy a havidíjat levonhassák? Az lehet, hogy szerződésszegés az ügyfél részéről?[ Szerkesztve ]
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
polonic
félisten
Akinek hívás hibája volt, az tapasztalt ilyet vagy csak a nem elérhető dolog jelentkezett?
Ha engem hívtak vagy én hívtam valakit, akkor létrejött a hívás, de egyik oldalon sem lehetett hallani egymást és 9 mp múlva automatikusan bontott a vonal. 3 számmal próbáltam, egy vezetékessel is.
VoLTE kikapcsolás után, hogy én voltam 3G-n, pedig az másik oldalon sistergés volt, de nem bontott 9 mp-nél.
Repülő mód nem, újraindítás oldotta meg. -
Teal'C
veterán
Csak a kék tokot tartom meg ha valakit érdekel a zöld keressen privátban. 5,5e
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Esetleg aki Gboard-ot használ, mi lehet az oka, hogy a nem szót folyamatosan lecseréli n. vag N.-ra? Folyamatosan törölni kell a tanult szavak szótárát, akkor egy darabig jó. Nem értem, mi az oka.
#Norbert999: miért is írnák oda, hogy bármelyik szolgáltató kártyája jó hozzá? Nekem is Yettel (Telenor) van, Telekomos vagyok. Hibátlanul működik. Még a hálózat eldobàs, nem elérhető hiba sem volt soha.
[ Szerkesztve ]
My name is Bond, James... Dean.
-
Saccco
nagyúr
válasz Dave Crank #2211 üzenetére
Nem túl jól, de nem a trükkös megoldást alkalmaztam. Ezért akartam felrakni a másodikat, amikor észrevettem, hogy azon nincs fólia. Így visszaraktam azt, amit leszedtem. Másodikra már a trükkös módszerrel, de így is ugye két réteg ragasztó van alatta. Jobb, de nem tudok messzemenő következtetést levonni. Ha megjön a rendelt üveg, akkor kiderül.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
zsog
csendes tag
Még nem kaptam meg, ha így megy, április eleje lesz. Esetleg valaki rootolta már?
-
addikt
Régen benzint is kaptál két litert annyiért, mint most egyet.
#Tatu-1981: kártyafüggetlen, semmi yettel alkalmazás, EU régió kód, minden frissítés azonnal jön OTA, nem úgy, mint egy Telekom esetén. A 0ft-os feltöltő kártyával vedd, annak semmi díja nincs.
[ Szerkesztve ]
My name is Bond, James... Dean.
-
Tatu-1981
tag
Sziasztok!
Úgy látom, még mindig a yettelnel van a legjobb áron az S22 Ultra 256 GB kártyás csomagban. Van ennek bármi hátránya?
Azt tudom, hogy kártyafüggetlen, de tartalmaz a telefon bármilyen yetteles dolgot? Frissítés ugyanúgy jön rá, mintha a samsung.hu-ról venném?
Másik kérdés, hogy ha kártyás csomagban venném, amit nem használnék, abból lehet bármi bajom? Listaárhoz képest jókora kedvezménnyel adják, és nem szeretnék emiatt szívni. Bár gondolom kártyás csomagnál nem tilthatják le a telót azért mert nem az ő kártyájukkal használom. -
Lego85
csendes tag
válasz Leonardo91 #2193 üzenetére
Szép, bízom benne tenyleg mindenkinél ezt teszi majd a samsung
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest