Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz bbsofficial #6615 üzenetére
Mert a SES és a Samung nem teljesen egy szóval nem mindenhez férnek hozzá.
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
veterán
válasz ForRedGlory #6574 üzenetére
Az király.... Akkor lehet mégsem veszem meg, mert rengetegszer használom, mivel a többi "biztonsági eszköz" nem igazán győzött meg.
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
veterán
válasz bbsofficial #6562 üzenetére
Rá dugtam az új MacBook Pro adapterre a saját eredeti kábelével és csak Gyorstöltést ír.
Engedélyezve van a szuper is...#6564 A kábel az az eredeti ami a telefonhoz jött az MBP adapter pedig 140W...
[ Szerkesztve ]
-
veterán
A szuper gyorstöltés csak Samsung adapterrel működik?
-
veterán
Félek le venni róla azt a fóliát amivel jött ezek után a kommentek után...
Whitestone Döme fólia megeri az árát? Külföldi oldalakon sok helyen azt ajánlják.The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
veterán
Na a Samsung már javított a kuponos dolgokat és csak egy kupont fogad el. Haverom akart rendelni egy S22U-t és most szólt, hogy ez a helyzet..
Szóval aki rendelt a napokban az még jól járt...#6534 Elég bumpszlinak tűnik én nem biztos, hogy hordanám a telefonon.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Leszedtem a Nova Launchert és mivel tegnap belaktam a OneUI-t most kezdhetem előről..
Nem is baj, viszont azt vettem észre, hogy az értesítéseknél nincs ott a kis jel az ikonok felett, hogy 1,2 stb... Ez valami bug lesz vagy nem jelzi?The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
veterán
Vissza az ON-hoz. Van olyan Launcher ami ajánlottabb, mint az "eredeti"?
-
veterán
Változó, hogy hol és mire adják. Jelenleg a SES az az S22 szériára adja amíg a Samsung.com/hu pedig a Z szériára.
#6432 A maximális árat írják oda amit kaphatsz érte és általában, ha az 5 megadott válasz közül mind helyesen volt bejelölve akkor meg is kapod az összeget, de ha pl törött a kijelző és te azt pipáltad be, hogy karc mentes akkor nyilván nem.
#6435 Ahogy #6436 írta![ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz vata666 #6429 üzenetére
Továbbra is bármilyen készüléket adsz meg az adott kedvezmény levonódik. Jelenleg Fold 3 esetén 150k és Flip 3 esetén pedig 100k. A beszámított készüléked ára nem vonódik le, hanem utólag utalják ki, ha úgy döntesz el küldöd nekik. Nem vagy köteles.
-
veterán
Nem. A kupont megkapod mihelyst rá kattintasz, hogy beszámítás és megadsz egy a listában szereplő telefont.
A te beszámítandó készülékedet pedig utólag fizetik ki, nem pedig levonják az árát. Ha akarod el küldöd nekik futárral (amit ők rendeznek), ha pedig nem akarod akkor nem.The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
veterán
válasz ShadowLac #6410 üzenetére
Hát ahhoz képest nagyon sokat javult...
Az elején kb egy Fold 3 szintet hozott, ami kamerában nem igazán vetélytárs...
Most hogy be laktam kezdődik az ismételt "felfedezés".
A toll nagyon jó egyébként kis eszköz kár, hogy kb egyszer fogom használni egy héten, ha épp eszembe jut.. Pedig szeretném használni, de egyszerűen nem nagyon tudom mire..The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
veterán
válasz Dave Crank #6406 üzenetére
+#6405
SES Storeban vannak jó fóliák? Nagyon analfa vagyok fóliázásban és sosem jött eddig még össze porszem nélkül és borzasztóan allergiás vagyok rá, ha van alatta szóval "profira" bíznám a dolgot. Vagy hol ajánlott feltetetni?The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
veterán
válasz adam1991 #6401 üzenetére
De az csak "sima" fólia ugye? Nem pedig üvegfólia?
Gondolom az lesz amivel eredetileg is jön tehát jelenleg nekem is az van rajta.
Tetszenek a bőr tokok, de a LED-es cover tokot régen nagyon szerettem még a Note 8 idején tehát lehet inkább az lesz a Spigen mellé.The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
veterán
Ennyi idő után már gondolom van bevált fólia, szóval melyik a legajánlottabb?
Nem vagyok nagy tok párti, de vettem hozzá egy átlátszó Spigen tokot, amitől még bumpszlibb lett, mint volt szóval nem tudom meddig lesz rajta...[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Dave Crank #6382 üzenetére
Nekem is ezek voltak amikor kijött aztán kb egy hét után eladtam.
Most nagyon gondolkoztam, hogy S21U vagy ez legyen, de végül ismét ennek adtam be a derekam. Nekem megint "csak" 256-os verzió lett, de elég lesz hiszen az iCloudhoz nem tudok hozzá férni rajta....
#6379 Köszi az infókat.
Egyelőre még lakom befelé, de eddig csak párszor láttam laggot ezen kívül más hibám még nem volt.
Kamera minőségben lépett végre előre, lett rajta csiszolva? Mert megjelenéskor az S21U jobb képeket csinált, mint ez....The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
veterán
Sziasztok!
Vissza tértem köreitekbe és teszek egy újabb próbát, most egy fehér modellel...
Vannak még gyerekbetegségek amikre figyeljek esetleg?The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
veterán
válasz ForRedGlory #2925 üzenetére
Kár, hogy a 25w töltőfej elfogyott, abból vettem volna én is, de így felejtős a 15w-os.
-
veterán
válasz Elit3Zotya #1618 üzenetére
Telenoros vétel és szintén SMS nem jött viszont a GLS elvileg holnap hozza.
-
veterán
A telefonnál a régiót hogyan tudom megnézni pontosan?
-
veterán
Próbálom widgetként hozzá adni az egyik kártyám Simple appból, de amikor rá nyomok, hogy tegye ki semmi nem történik.
Mitől lehet ez? Két telefonon is próbáltam és nem jön össze...
S22U és Fold 3 a két alany, de egyiken sem megy. Valakinek van esetleg hasonló gondja?The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
veterán
-
veterán
válasz ForRedGlory #1292 üzenetére
Én a 10% nem találom, hogy azt hogyan lehet "igénybe venni" ?
Valamint az órára is "csak" 40k hoz fel nekem kedvezményre...
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz ForRedGlory #1289 üzenetére
Én még azt sem értem. Nekem 475-re jönne ki most is és "csak" Buds jár mellé.
-
veterán
válasz LosBlancosRM #345 üzenetére
Miért lenne butitott a sima S és S+?
-
veterán
válasz Elit3Zotya #302 üzenetére
Nem értem a sok nyafogást, láthatóan jobb az S22U.
-
veterán
válasz ForRedGlory #280 üzenetére
Nem rossz nem rossz, köszi az infót.
-
veterán
válasz ForRedGlory #259 üzenetére
Ezzel majd' egy hét után egyet értek!
-
veterán
válasz ForRedGlory #254 üzenetére
Sosem csináltam ilyen launcher cserét. Mennyire nehézkes és van értelme? Valamint semmi "negatívummal" nem jár?
-
veterán
válasz guriga1234 #122 üzenetére
Nem kérni elég butaság lenne. Add el aztán annyival kevesebbe lesz a telefon.
-
veterán
Én is használom már pár napja viszont nekem bug sem nagyon volt vagy észre se vettem. Kamerák sem olyan "rosszak", mint páran sírnak miatta főleg úgy, hogy még a kezükbe se volt a telefon. Én 13PM-ről jöttem, hogy meddig lesz még az jó kérdés, de egyelőre marad, mert bejövős.
-
veterán
Megvan pár napja és kimondottan tetszik újra a tollas történet, de egyébként semmi extra sajnos. Kamerán még bőven van mit reszelni, de a többi dolog szerintem rendben van. Igazából S21U-ról nem látok értelmét váltani, ha csak nem használja valaki napi szinten a tollat. Kíváncsi vagyok meddig lesz meg nekem, az S21U az egy hónapig "bírta".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Filmvilág
- Külpolitika
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Natív ARM Android appok futtatása emulátoron
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Phantom Black, Újszerű Állapotú, Karcmentes, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest