Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
TODI1111
veterán
Nincs hűségidő. Ha feltöltöd a kártyát akkor automatikusan levonják a díjat és használhatod a szolgáltatást ha nem töltöd fel akkor nem tudod használni a simet csak hívásfogadásra. A készülékhez nincs köze. Attól, hogy nem töltöd fel a kártyát a készüléket nem tiltják le. Ez csak hűségidős előfizetés vásárlásánál van (a tiltás) de akkor még olcsóbban kapod a készüléket.
-
Dave Crank
senior tag
Én úgy értelmezem, hogy van, csak 490Ft-t fizetni kell a kártyáért.
Ha nem fizeted, akkor ha már az előző hónap lejárt, akkor nem lesz rajta aktív szolgáltatás.
Feleségemnek kártyás van, amikor szüksége van, hogy legyen mobilnete, vagy tudjon hívni, akkor feltölti pénzzel.
Van, hogy hónapokig nincs rajta pénz.
Annyi, hogy az éves adategyeztetés kell, annak hiányában törlik az előfizetést, ha jól tudom.[ Szerkesztve ]
Keresek B-Sensual | BK Style | Disco*s Hit kiadatlan dalokat... pü!
-
Saccco
nagyúr
Nekem az összes bajom annyi, hogy nem túl jó minőségű üveget tettem rá és emiatt nem érzékeli az ujjlenyomatot rendesen a készülék.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- AliExpress tapasztalatok
- Synology NAS
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Path of Exile 2
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Formula-1
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Phantom Black, Újszerű Állapotú, Karcmentes, Fekete, Garanciális
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest