Hirdetés
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- World of Tanks - MMO
- Star Citizen
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
-
-
Teal'C
veterán
válasz sanyijedi #13594 üzenetére
Ugye, nem volt szempont a minőség éppen. Benne voltam a viberben és így egy mozdulat és megy a kép, legalább is azt hittem. Mellesleg szinte mind1 mivel küldöd ela kamera app által készített képet úgyis ront rajta.
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
Mr. Morgo
junior tag
válasz sanyijedi #7830 üzenetére
Ezt cáfolom kb. 8 db Samu után....... Nálam sose merül úgy mint a Titanic 10% alatt.
Várom a napot mikor a világon pár napra megszűnik az internet (LESZ ilyen) és fiatalok tucatja lesz öngyilkos mert nem tud a facén, instán és tik-tokon lógva b@romságokat nézni! "Ami a világban most zajlik az nem más, mint vagyonelkobzás infláció mögé bújtatva."
-
sfefe
addikt
válasz sanyijedi #6499 üzenetére
Azt nem mindenki olvassa vagy tud róla...Sokáig Én sem tudtam van ilyen..
Ha ehhez a telóhoz tartozó kuponról van szó akkor szerintem az ide is tartozhat simán... Ugyanígy a tök/fólia stb ami ehhez a telóhoz kell..
De akit nem érdekel az tovább pörget ahogy Én is...Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
senior tag
válasz sanyijedi #6373 üzenetére
502kt adtam ki ausztriaban aprilisban a 8/128 fekete variansert, a jelenlegi inflacios helyzet szerint.
a masodik majus 31.-en, 8/128 burgundi, kuponokkal meg beszamitassal magyarbol, ami vegul nem lett leadva, 257k-ert erkezett meg.[ Szerkesztve ]
Θ[Everything that has a beginning, has an ending.]Θ GRP
-
Laraxior
titán
válasz sanyijedi #6373 üzenetére
Hja, persze, elbírom, nem arról van szó, pláne, hogy az utolsó flagship telóm a Galaxy S3 volt, utána sokáig harcoltam az LG G4-el, azt cseréltem le egy Mi 9T Pro-ra, ami azért akkoriban elég jó volt, és mégiscsak 350EUR volt.
Szóval az 5-6 éves ciklusba bőven belefér ez a vételár.*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
lcee79
addikt
válasz sanyijedi #4831 üzenetére
Az lesz, amit írsz.
Visszaküldöm a samsungnak, és meg is rendelem
mielőtt el nem viszik az akciót...
(bár múltkor is ezt hittem azt lett helyette egy olyan akció ami 100.000el olcsóbbra tette )
De lehet hogy ilyen áron már az 512-est veszem[ Szerkesztve ]
https://www.mixcloud.com/laszloerdelyi2/
-
gabeszq41
csendes tag
válasz sanyijedi #4826 üzenetére
Bocsánat a láma kérdésért, de ha beikszeltem a beszámítást, le is vonta a kedvezményt, de a kapott emailemből az jön le, hogy ennek ellenére nem muszáj beküldenem a régi telómat, ez lehetséges?
P30 ról lenne szó, még tökéletesen működik, ha nem muszáj nem adom le, épp elég, hogy levonták az árból a kedvezményt. -
lcee79
addikt
válasz sanyijedi #4812 üzenetére
Ezt vásárlás után kaptam, hogy osszam meg
Szóval nem hiszem hogy csak egyszer használható.De most kaptam készülékbeszámítós kérdésemre választ a samsungtól, amit nem értek
mert be engedi számolni, ennek ellenére ezt válaszolták"Tisztelt ...!
Köszönjük, hogy kérdésével megkeresett bennünket.
Szeretnénk tájékoztatni, hogy a készülékbeszámítási akció 2022.május 30-án véget ért. Igazán sajnáljuk.
Üdvözlettel,
Samsung Webshop Ügyfélszolgálat "Érdekes...
https://www.mixcloud.com/laszloerdelyi2/
-
addikt
-
wong kok wah
senior tag
válasz sanyijedi #2991 üzenetére
IPsec-nél: Authentication failed, nyilván a Xauth protokoll miatt.
Apr 14 09:04:27 06[ENC] parsed INFORMATIONAL request 2 [ N(AUTH_FAILED) ]
Apr 14 09:04:27 06[ENC] generating INFORMATIONAL response 2 [ N(AUTH_FAILED) ]Az OpenVPN-ről viszont nincs semmi bejegyzés ez fura.... Na majd hétvégén foglalkozom vele egy kicsit...
[ Szerkesztve ]
-
Mac!
aktív tag
válasz sanyijedi #1503 üzenetére
Amennyiben megszavazzuk a bizalmat, hogy abban nem hibáznak.
Mondjuk lehet, hogy paranoia, de bennem felmerült már, hogy ha az előre fizetett csomagok esetén sem kérnek a futárok aláírást (bedobják és futnak tovább), akkor mi a garancia, hogy nálam landol.
Lehet inkább átveszem mindkettőt, és várok többet a pénzemre.Milliók vágynak halhatatlanságra, de fogalmuk sincs, mit kezdjenek magukkal egy esős vasárnapon.
-
Mac!
aktív tag
válasz sanyijedi #1490 üzenetére
Detto. Most azért írtam nekik, hogy csak a másodikat küldjék, mert ez elsőtől már elálltam és nincs szükségem kettőre. Azért ez sem utal túl nagy szervezettségre...
Legalább jön(nek), max az egyik visszamegy.Milliók vágynak halhatatlanságra, de fogalmuk sincs, mit kezdjenek magukkal egy esős vasárnapon.
-
-
madkiller
őstag
válasz sanyijedi #497 üzenetére
Köszi, megnézem, ha megkapom, de a 10-én rendelt samsung.com/hu még sehol nincs sajnos. 2x beszéltem az ügyfélszolgálattal,de én is a finom lerázást éreztem. Másodszorra elcsodálkozott a hölgy, hogy a futár még nem keresett, mert elmondása szerint a futár fog értesíteni nem ők....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsun Galaxy S22 5G 128GB Phantom White, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fehér, Garanciális
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Phantom Black, Újszerű Állapotú, Karcmentes, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Phantom White, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fehér, Garanciális
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest