Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Jappán
tag
Ezzel én is így vagyok. Sőt megfejelem azzal még, hogy szupergyors töltéssel megy a dolog és egész éjjel a töltőn lóg amíg fel nem kelek. S3, S4, S7, S20+ és most S22Ultra.
Lehet csak a szerencsések közé tartozok, de egyiknek sem volt akkumulátor problémája.S22 Ultra /Watch 4 Classic 46mm /Galaxy Buds+ /JBL Xtreme2/
-
Pistakiss
őstag
+1
Én is minden készülékemet teljesen feltöltöttem, éjjelente töltöm minden nap a telefonomat. Ez a 8. telefonom, mindegyik működik, semmi baja az akkumulátoroknak"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
Ck.
addikt
"De Én mind2ben mentek...."
És visszaállításnál mit választasz ilyenkor ki?"Bár jelszavakat a Googlebe nem..."
Van hátránya/félnivaló a góógle jelszó mentését illetően? Többen is említettétek már, hogy ha egy mód van rá, azt inkább kerülitek. Egy külsős app vagy Samsung Pass jelszó tárolása miért ad nagyobb biztonság érzetet? -
thedarkfox
senior tag
Hát nézd, nem feltétlen, így is elég gyors a telefon, átlag felhasználásnál nem biztos hogy érzi az ember. Nálam rengeteg extra nagy .pdf fájlt kell sokszor megnyitogassak, egy-egy megnyitása illetve renderelése baromi lassú (1-2 perc is lehet), namost ez is lement 10sec-re.
mondjuk egy Ps Lightroom-nál is érezhető aki esetleg nyer képeket dolgoz fel a telefonon... -
adamklark
senior tag
ugyanabból a telefonból? nem, ugye FE szériában volt néha snapi, aktuális meg exynos..és megint nem az exynossal magával van gondom mert müködik, csak ha valam gyengébb és ugyanannyit vagy többet fizetek érte azt lehúzásnak érzem. meg ez nem versenyhelyzet samsungnál, egyszerűen a költségek/licenszek miatt van ez így
[ Szerkesztve ]
-
-
Attól függ, hogy mire kell.
Ha zene, akkor Samsung Buds Pro, Sennheiser Momentum True Wireless 3, Sony WF-1000XM4
Ha főleg telefonálás beszélgetés, akkor meg Jabra Elite 7 Pro, vagy az egyel korábbi Jabra Elite 85t
Ha ár/érték arány nézünk, mondjuk 100 EUR alatt, akkor szerintem Jabra Elite 3.Hamarosan kijön a Buds Pro 2, azt érdemes kivárni, ha a drágábbak közül akarsz választani.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
subset
senior tag
"...akkor miért árulnak ilyeneket nem?...."
Sajnos csak azért, hogy eladhassák és dőljön a lé.
Biztosan nem érdekli őket, hogy lesz-e baja az eszközödnek tőle, nyugodj meg.
De ugye számtalanszor bebizonyosodott már, hogy még az sem érdekel senkit (egy ideig biztosan) ha belehalnak emberek is...bizonyos termékek fogyasztásába, használatába stb..Ne legyünk naivak....
Vagy volt itt nemrég, hogy: gond-e a gyorstöltés.... ? válasz: "ha ez lenne miért tudná a készülék". Ja tényleg !...pont érdeke a gyártóknak, hogy ne vegyél másikat n+1 év múlva és lehet, hogy pont az akku gyengesége miatt gondolod majd úgy, hogy kell már egy új...egy még gyorsabban tölthető[ Szerkesztve ]
Használj Te is szabad szoftvert !
-
Taci
addikt
Nem találok a Samsung oldalán erről szóló bejegyzést, viszont pár évvel ezelőtti tapasztalat alapján tudom, hogy így van. (Bár akkor az nyeremény volt, viszont ugyanúgy az "ajándék-kategóriába" esik.) Tegnap érdeklődtek egy eladó Samsung termékem iránt, és akkor is kérdezték, hogy ajándékba kaptam-e (nem), mert a Samsung ügyfélszolgálata is azt mondja, hogy ajándékba kapott (mármint tőlük ajándékba kapott, mondjuk a mostani akcióban az S22 mellé) termékekre nincs garancia. Se akkor ha egy fülhallgatót kapsz, se akkor, ha egy telefont.
-
ShadowLac
addikt
Én ezt vettem a napokban. Megy a szupergyors is. Mondjuk én lassuval töltöm csak mikor kimondottan szükségem van gyorstöltésre akkor használom a szupergyorsart. [link]
Még egy ilyet is sikerült vennem [link][ Szerkesztve ]
Xperia Neo, S Avance, S 2,3,4,5,6,7,8,9,Xiaomi MI8,Pixel 2XL,MI9,S10plus,Pixel 4A5G,MI11,S21plus,Pixel 6,S20 Fe, S21 Fe, S22 utra,s23ultra, s24Ultra
-
PeteePeti
őstag
Szigorúan QHD+ és 120hz!
Nem azért vettem ilyen paraméterekkel felszerelt készüléket, hogy utána fél gőzzel használjam!
Nap végéig így is úgy is elég nafta van az akkumulátorban nekem, aztán úgyis töltöm! Akkor meg minek takarékoskodjak vele?OnePlus 12 5G 16/512 Green | Huawei Watch Ultimate | Samsung Galaxy Tab S10+ 12/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
-
Scarabeus
aktív tag
Ez elég érdekes kérdés, honnan tudják mások milyen gyorsan szeretnél tölteni? A 45 wattossal is 64 perc a 0-100, ennek szellemében válassz. (Én mindenképpen a 45 wattosat fogom használni, már meg is van a fej.. maga a teló pénteken érkezik, most jött nem rég az e-mail)
"Y2XSXW7" kuponkód a WOLT-on 3x 1000 ft kedvezményért!
-
mrThomi
addikt
Amazonon nézz szét tpu/silikon tokok ügyében, van sok vásárlói kép. Haver egyszer aliról rendelt még a Note 10+ra valami iszonyat vékonyat, nagyon jó volt vele a telót a kézbe fogni, azóta nem találok hasonlót. Én berendeltem az eredetit 10 euróért ma jön meg, ha gondolod meglesem mennyire vékonyi, viszont telefont már nem tudok belerakni mert eladtam. Azt tudom, hogy a spiegen tpu tok vastag, azt ne vedd ha vékony kell
-
PeteePeti
őstag
Én semmit sem küldtem be!
Amikor jön mail TMX-től, hogy az előzetes ajánlat mennyi, akkor én nem éltem az ajánlattal!
Ezt írták pontosan: "Érdeklődés esetén"
Engem nem érdekelt az ajánlat mégsem, így ezt az emailt figyelmen kívül hagytam, tehát futár rendelés is elmaradt!
Egyenlőre nem reklamált senki emiatt!OnePlus 12 5G 16/512 Green | Huawei Watch Ultimate | Samsung Galaxy Tab S10+ 12/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
Teal'C
veterán
A TMX fog keresni miatta, elvileg ugye elfogadtad a szerződést mikor rendeltél készülékbeszámítással telefont így 1értelmű hogy kell, viszont többek tapasztalata szerint ha nem fogadod el végül a TMX végső ajánlatát akkor sincs semmi csak ki kell fizetned a vissza futárt.
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
PeteePeti
őstag
Futárja válogatja! Van aki hív előtte 5-10 perccel, de van aki nem is hív, hanem egyből a csengőt nyomja!
OnePlus 12 5G 16/512 Green | Huawei Watch Ultimate | Samsung Galaxy Tab S10+ 12/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
Én mindig újra belakom a telefont, de az szó szerint fél napig tart, mert van egy rakás banki meg biztonsági app amit használok, és mindent újra be kell állítani, plusz persze a sok egyéb app telepítése, és mindegyikbe be is kell lépnem újra.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Grawens
senior tag
Jah ok! Félreértelmeztem.
EUX csatornán már mindegy, egységesen kell jönnie. A korábbi hazai frissítési csatornák, úgy mint a TMH,VDH,PAN,XEH megszűntek. -
Grawens
senior tag
Már nincs "sim függő készülék", mind sim független, még a szolgáltató által forgalamazott is.
Korábban azt is megcsinálták, még a szolgáltatói bootanimációk korában amikor még SL telefonok voltak, hogy készlethiány esetén lezsírozták egymás között a szolgáltatók és a forgalamzó, hogy cseréltek/átadtak készülékeket/készleteket. Átszoftverezték és mehetett eladásra.
Volt olyan, hogy a szolgáltatói értékesítőknek ki volt adva ukázba, ha egy ilyen készüléket elad, akkor mikor a raktárból kihozza a vásárlói térbe és leül a helyére, nem teheti a pultra a készüléket, hanem a vonalkódot lecsippantva a pult mögött úgy kell tennie, mintha akkor vágá át sniccerrel a zárjegyet. Ekkor még más volt a zárjegyekre vonatkozó samsung átal meghatározottak. Most már simán cserélenk zárjegyet is.[ Szerkesztve ]
-
Grawens
senior tag
A samsung sokmindent megtesz ami nem fair. Pl a gyártói szerviz, igen a TMX-re gondolok. Nem csak a jogszabályban meghatározott új alkatrészeket építi be javítás során. Alaplap csere esetén az lehet akár használt is úgy beírják a régi IMEI-t mint a huzat, papíron mégis új alaplap van feltüntetve. És még sorolhatnám.
A korábbiakban én csak azt írtam le, hogyan kellene működnie a dolgokank, nem azt, hogy így is működik. Ez egy mondhatni új dolog, majd kiforr.
Az egymás készleteibe történő belenyúlás sem új keletű.
[ Szerkesztve ]
-
axlfsi
veterán
Ez esetben én az UAG tokokat egyáltalán nem ajánlom. Aki egy kicsit is tud vigyázni a készülékre, akkor meg pláne nem. Szerintem semmi értelme annak a batár nagy tok-családnak, hacsak nem egy notórius telefon dobálgató vagy.
...pedig aztán nem kicsi (sőt!) tenyerem van, elhiheted, de egyszerűen túl sok, zsebnek meg pláne.˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
addikt
-
ForRedGlory
félisten
Ráböksz a megrendelésnél arra, hogy készülék beszámítás, beírsz valami fals IMEI számot (én 15 db 1-est szoktam) és utána manuálisan meg tudod nézegetni, hogy milyen telefonokat számítanak be. Mindent azért nem vesznek be.
Én ilyen generációs cuccról nem hallottam még, de az semmit nem jelent.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
-
addikt
-
addikt
-
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ukrajnai háború
- Torrent meghívó kunyeráló
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xbox Series X|S
- Külpolitika
- Spórolós topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Phantom Black, Újszerű Állapotú, Karcmentes, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Phantom White, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fehér, Garanciális
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest