-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
sterby79
tag
Lenne egy kérdésem, eddig nem használtam a telefont fizetésre, mármint szeretném a bankártya helyett használni érintésmentes fizetésre, a google fiókomhoz hozzá van adva a bankkártyám, máshol is be kell állítani valamit vagy csak bekapcsolom az nfct fizetés előtt érintem és megtörténik a fizetés?
Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Galaxy S24 Ultra, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
-
sterby79
tag
válasz JockeyEwing #2391 üzenetére
Üdv. Nekem volt hasonló problémám, de nekem nem csak feloldáskor csinálta, hanem random, volt olyan, hogy bizonyos netoldalak menyitásakor laggolt, volt, hogy ujra is indult utánna. Hétfőn elvittem a szervizbe, péntekre kész is volt. A kijelzőn és akumlátoron kívül mindent cseréltek, tegnap mentem érte azóta tökéletesen dolgozik nem volt semilyen megállás, akadás. A szervizes mondta, hogy hamarosan érkezik frissítés, az a hálózati és gps hibát fogja javítani, bár nekem hálózati és gps problémám nem volt mióta megvan a teló!
-
sterby79
tag
Én ritkán szoktam a fórumba írni, nem volt még soha gond Samsung készülékkel, az összes Note modell megvolt Note 4-töl felfelé, de most van több probléma a készülékkel és kíváncsi vagyok, hogy másnál is vannak e hasonló durva akadások. A Crome-ba bizonyos oldalak csunyán laggolnak, szóval a Crome-ot ez miatt nem is használom, Samsung mail-be pl az auchan-tól kapott reklám emailt ha megnyitom leblokkol a telefon és egy idő után ujraindul, ugyanezt az emailt Gmail-be simán meg birom nyitni. Big Farm játékba mikor videót nézek sokszor laggol, viszont a játékba soha. Próbáltam az Operát, ott is sokszor laggol mikor hajtom az oldalt vagy megnyitok egy oldalt. Legkevesebb akadás a Samsung gyári browserbe van, de ott is előfordul. Felraktam a Galaxy max hz-t, ekkor meg a Tiktok egyes videóinál lemegy a 1hz-re és akkor akadozik a videó. Viszont ha kilövöm a Galaxy max hz-t akkor az simán megy. Samsung galaxy s21 is laggolt, de ott ritkán volt és kijelző kikapcsolással meg lehettt szüntetni, itt viszont ez nem működik, ha laggol akkor teljesen lefagy pár másodpercre! Facebook-on volt egy reklám amit ha megnyitok teljesen leblokkol a teló és újraindul de egy oldalon volt máshol nem tapasztaltam. Most kapott egy factory resetet, mikor beindult, elindítottam a Samsung mailt és megnyitottam az Auchan reklámlevelet, lefagyott és úraindult!
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SAMSUNG GALAXY S22 ULTRA 5G (Dual-SIM) FEHÉR - 12gb / 512 GB GARANCIÁLIS
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Phantom Black, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest