-
GAMEPOD.hu
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
HMárió
junior tag
válasz kaisers #17171 üzenetére
Nálam sim1: Telekom (iternet, sms), sim2: Vodafone (hívás)
Viszont a vodán nem tudok netet tesztelni, mert nincsen rajta. SMS-t meg nem küldenek rá, csak a szolgáltatói jön, hogy nem fogadott hívás. Bár egy SMS jött, hogy aktiváltak rajta koronavírusos internetet ajándokba, de nem tudtam begerjeszteni. Pedig be van állítva az APN.
Automatikus hálózatváltás alatt mit értesz? Hogy LTE/3G/2G?Ha egy illető igazat mond neked ami számodra kellemetlen, akkor csak trollozd le az illetőt! Akkor is igaza lesz, de legalább tovább hazudhatsz magadnak.
-
HMárió
junior tag
Én nem tapasztaltam ilyen problémát, hogy nem érnek el. Sőt, már a Samsung Account kétlépcsős üzenetei is megjönnek, amik eddig nem jöttek.
Ha egy illető igazat mond neked ami számodra kellemetlen, akkor csak trollozd le az illetőt! Akkor is igaza lesz, de legalább tovább hazudhatsz magadnak.
-
HMárió
junior tag
hogy ebbe az irányba ne menjünk el
Szerintem amíg nem oltják le a másikat erőteljesen, addig lehet cáfolgatni más érveit.
A 10-es szoftver? A hangrögzítés az oké. De ez más típusnál is jelen van, hiszen EU szabályozás. A kihangosítással nekem nincsen gondom, bár inkább heti szinten használom, mint napi szinten. Blue fülest azt napi szinten használom, most éppen hogy jobb mint 9-en, mert nem szakadozik a kapcsolat. Te miket olvastál a kihangosításról?
Az összeesküvés elmélet az valós is lehetne. Csakhogy ez már 10 éve így van és minden márkára igaz. Kukkants be az iPhone 11 topicba. Csak pupilláztam, mert szidják a tulajok, mint a bokrot.Ha egy illető igazat mond neked ami számodra kellemetlen, akkor csak trollozd le az illetőt! Akkor is igaza lesz, de legalább tovább hazudhatsz magadnak.
-
HMárió
junior tag
válasz #24536576 #17153 üzenetére
Egyértelmű, ez engem is zavar. Írtam is több ízben ez miatt a Samsungnak. Nekem persze simán letagadták, hogy jobb lenne a Snapdragon. Arra persze nem válaszoltak, hogy ha olyan jó az Exynos, akkor miért nem tesznek mindbe azt? Írtam nekik az okosórájuk miatt is, hogy mire föl adják nekem ugyanannyiért, sőt drágábban az eSIM nélküli verziót, mint a németnek az eSIM verziót. Erre is csak hümmögtek.
Gondolom azért jött most elő neked ez a szempont, mert te is olvastad azt a cikket, hogy kezdenek ébredezni az emberek és már szóvá teszik ezt a dolgot. Azonban azt tudnod kell, hogy ez nem csak telefonnál, illetve nem csak a Samsung márkánál van így, hanem sok terméknél, pl autónál is. Viszont ettől eltekintve szerintem jó telefon a Note 9. Én ez miatt tuti nem váltanék.(#17154) Saccco
Persze megértem az érved, hogy dark módot akarsz meg teljes képernyős telefont, de ez azért meglepett, hogy ez is csere indok lehet. Mert a működést és felhasználhatóságot ezek az érvek nem javítanák. Sőt, nekem megfájdult a szemem mikor dark módban fórumoztam. Mikor ránéztem a falra, ott os mindent csíkosan láttam egy óra dark mód böngészéstől. Szóval furcsa, hogy ez ilyen fontos szempont.
A full kijelzős telefon pedig csak azt okozza, hogy sehol nem lehet megfogni a telefont. Én pl soha többé nem veszek edge kijelzős telefont, pont ez miatt. 9 hónap alatt nem tudtam megszokni.(#17156) Prien
Mi baj a szoftverrel? Már leszámítva a hangrögzítés hiányát.
Senki nem tiltotta meg senkinek, hogy költsön. Véleményt írt. Nem értem miért kell rögtön betámadni valakit, azért mert leírja a véleményét. Kicsit olyan szaga van a dolognak, hogy "Tudom én, hogy b@romságot csinálok, de legalább ne emlékeztess rá!"
Ha egy illető igazat mond neked ami számodra kellemetlen, akkor csak trollozd le az illetőt! Akkor is igaza lesz, de legalább tovább hazudhatsz magadnak.
-
HMárió
junior tag
válasz #24536576 #17149 üzenetére
De mi bajod az Exynossal, Lázadó? Lassú? Nekem az a bajom, hogy túl gyors. Játszom ezzel a Walking Dead társasjátékkal és a zombik vánszorgás helyett rohannak benne. Nem tudom miért, mert tableten meg jó a sebesség. A videókat lejátssza már egy 5 éves telefon is, tehát arra panasz nem lehet, a net is gyors és a kamerán se látok szégyellni valót. Vagy az én ismerőseimnek vannak sokkal rosszabb kamerával szerelt telefonjaik.
[ Szerkesztve ]
-
HMárió
junior tag
válasz Anulu79 #17145 üzenetére
Anulu ne Papu!
Érdekes kérdés. És válaszolt három tulaj, mind a 3 más igényekkel. Érdekes igények, én azonban nem értem, Pl a téma indítójaként te miért váltanál? Vagyis miért indult be az a bizonyos vezérhangya? Mert a hangyát én is ismerem, viszont nálam még nem jött el. Igaz, nekem még csak 9 hónapos. Tehát nem érzem azt, hogy kellene egy jobb. Persze én is megnyomkodtam a következő Note-ot, de nem nyűgözött le. Úgy érezte, mintha mégegy 9-est nyomkodnék.Aztán ott a másik emerke, aki váltana, de sokallja az árát.
A következő is váltana, de megutálta a droidot. Miért?
Végül pedig zavarja a kameralyuk, meg az ár.Szóval mi a gondotok a 9-el azon túl, hogy szeretnétek kipróbálni másikat? Mert nekem a Samsung állandó változtatgatásain kívül más bajom nem nagyon van. Szerintem ennyi kis baki ami itt van, az van az iPhone rendszerben is. Hetente olvasni bakikat a tech lapokon.
-
HMárió
junior tag
válasz Anulu79 #17110 üzenetére
Nem vagy vak, tényleg jól eldugták. Én is alig tálaltam meg.
A task váltóra kattintva az alkalmazások ikonjaira bökve nézz szét.Ha egy illető igazat mond neked ami számodra kellemetlen, akkor csak trollozd le az illetőt! Akkor is igaza lesz, de legalább tovább hazudhatsz magadnak.
-
HMárió
junior tag
Nyuszicsibe. Egyem a zuzádat. Ha nem maradna semmi a folyékony szappan után, akkor nem éreznéd azt a krémes kenést a kezeden. Maga a folyékony szappan is picit zsíros, de szoktak bele tenni különféle bőrápoló szereket, hogy ne szárítsa ki a bőrt. Nyilván NEM olyan sok a maradvány a folyékony szappan után mint a hagyományos szappan után, de vannak maradványok.
A kezedet is leöblíted kézmosás után, mégis érzed, hogy nem olyan száraz a kezed mintha alkohollal mostál volna kezet. Mert az alkohol az zsírtalanít.Igen, volt már életemben, hogy beismertem a tévedésem. Mint pl most. Pl az egy baklövés volt, hogy szóváltásba keveredtem LosBlancosrm nickkel. Mert hát hogy is írjam szalon és fórumképesen... ööö izé... az értelmi szintje nem felel meg az elvárásoknak... Konkrétan semmilyen meggyőző érvet soha nem tud felsorolni, nincs pro vagy kontra, nincsen magyarázat, csak leírja, hogy "ez hülyeség" meg "az hülyeség" és ezzel palástolja a mérhetetlen tudatlanságát. De persze utána sem néz semminek soha. Ezek után már miért lepődöm meg azon amit a Galaxy Watch 2 topicban olvastam az előbb, hogy a gyerek ki akarta venni az esimet az órájából. Jézusom milyen alakok járnak ide és a moderátorok ezeket védik.
-
HMárió
junior tag
-
HMárió
junior tag
Végülis a kamera előtt is üveg van, az üvegnek meg nem árt az alkohol. Inkább A műanyagon, bőrön tud csúnya mattulást csinálni.
-
HMárió
junior tag
És tizesed van? Mondjuk újraindítást nem próbáltam, lehet, hogy az megoldaná nálam is. De nem használom a ledet, így nem érdekel.
A vírust meg úgyis összeszedem máshonnan is, hiszen nem járok szkafanderben. Boltba is hiába mész maszkban meg kesztyűben. Otthon levesszed és megfogod ugyanazt a terméket, amit előtted nyolcan megfogtak kesztyű nélkül. Meg rátrüszköltek. Mai napig nem teszi a pofája elé a kezét a polgár. Gondolom nem tisztítod meg az összes terméket amit vettél.
Ma is annyian voltak az Aldiban mint karácsonykor. Azt hittem, rosszul látok.
De hát fizetési időszak van. Egyébként én a ledes tokot is úgy tisztítom, hogy az asszonytól lopok kozmetikai korongot, arra fújok alkoholt és a tokot kívülről megtisztítom, meg a telefont mindenhol, kivéve a kamerát mert félek, hogy az alkohol bemattítja. Ugyanannyi kivenni a telefont a led tokból, mint bármilyen másik tokból.[ Szerkesztve ]
-
HMárió
junior tag
válasz jimmy399 #17049 üzenetére
Nálam működik 🤪
Néha van ilyen animáció, amíg meg nem néztem az eseményt. 😄
Viccet félre téve, nálam az értesítési led emailoknál jelez, de nem fogadott hívásnál nem. Eddig észre se vettem a wallet tok miatt. De most kipróbáltam az előbb és ugyanaz van mint nálad. Sőt, az a funkció, hogy rezzen eseménynél ha felkapom az asztalról, hát az is hol működik, hol nem.
-
HMárió
junior tag
válasz tylerddd #17024 üzenetére
Ennyi. Ahogy írtam. Nincsen konkrét magyarázat, pro vagy kontra. Csak degradlsz engem, ezzel mismásolsz. Nincs több kérdésem. Mindenestre élőben messziről kerülnélek. Nem bírom a nárcisztikus jellemet. Nem vagy egyenes ember. Részemről befejeztem a témát.
[ Szerkesztve ]
-
HMárió
junior tag
válasz tylerddd #17021 üzenetére
Tehát akkor egyetlen szót nem értettél abból, amit írtam.
Széthúzom kicsit, mert megfigyeltem sok embernél, hogy ha több szöveg van egyben, akkor nem értik, csak az első mondatot nézik.
Hidd el, értettem miről írtál.
Az oleofób réteg eléggé le lehet kopva, mert baromi könnyen sírosodik, zavarja a vizuális élményt.
Erre írtam, hogy én alkohollal mosom, csak nem értetted, hogy az alkohol az leszedi az oleofób réteget, de mivel nem vagyok fóbiás, ezért nem érdekel, hogy van-e rajta oleofób réteg, vagy sem.Vegyek rá megint, igaz? -kérdezed
Ismét ezt tudom válaszolni, hogy látod én lesz@rom az oleofób réteget, és akkor most az én véleményem alapján döntesz? Most pedig mismásolsz, hogy költői kérdés volt. Persze, hogy mismásolsz, mert már ciki lenne bevallanod, hogy hülye kérdés volt. Egyszerűbb engem beállítanod trollnak meg értetlennek a nagyközönség előtt. Tipikus magyar vagy, el nem ismernéd, hogy hibáztál.
Én írtam, hogy tudod jól, hogy kell neked a fólia, akkor mi értelme volt a kérdésnek? Én biztos nem más felhasználói szokása alapján döntenék fólia ügyben, sose értettem miket tudtok rajta bendzsózni 100 oldalakat.
És mivel végig az oleofób réteg meg a zsírosodás volt a téma, ezért eleve nem gondolhattam a karcokra. Ha visszatekersz, láthatod, hogy zárójelben mintegy mellékesként jegyeztem meg a karcosodás hiányát.Azt tudom, hogy cuki vagyok, már más is mondta. Nem, nincsen sok millióm. Pont ezért nem költök fóliára. Ejtettem már el telefont, még motorozás közben is esett ki a zsebemből, csak otthon vettem észre, hogy elhagytam. Idegenek adták vissza, miután felhívtam a saját telefonomat. Egyetlen karc nem volt rajta. Ugyanis wallet tokban hordom évek óta minden telefonomat, így a Note 9-et is. És a tapasztalatom az, hogy a fólia az maximum kulcsok karc ellen véd, ha pedig leejted és pont pofára esik, akkor b@xhatod a fóliád. Onnan tudom, hogy az unokahúgom minden új telefonja 3 hónapig törésmentes, pedig fólia van rajta neki, addig használatba se veszi.
Milyen társadalom egyik lúzerje miatt ejtem el? Nem járok isibe, nem verik ki a gyerekek a kezemből. Olyan helyen meg elő se veszem, ahol nem tudok nyugodt körülmények között telefont nyomkodni.A tollhasználós miliő-t ritkán azért én is használom. A tisztítás után 1 órával a sok zsírtól már csúszik rendesen a toll...
-
HMárió
junior tag
válasz tylerddd #17012 üzenetére
Hát magyarázd már el, én butus hadd értsem meg. Ha nem magyarázod el akkor azt kell hinnem, hogy valójában jó magyarázatot adtam, csak neked már ciki lenne ezt bevallani és a titokzatos nagyokos szerepében tetszeleghetsz 😊
-
HMárió
junior tag
válasz tylerddd #17009 üzenetére
De. A lényeg az, hogy a saját felhasználói szokásodhoz mástól vársz megerősítést. Mégcsak nem is tanácsot vársz, hiszen a megoldást is tudod..
#17010) LosBlancosrm
Pont neked szól az aláírásom
Egyébként meg nem kötekedtem, csak segítettem neki dönteni. Egyébként tényleg nem használok fóliát, míg mások naponta 3 imát elrebegnek a kijelzőjük fölött. Le tudom neked fotózni ezt is, meg az 5 éves telefonomat is mert még az is megvan. Az oleofób réteg pedig valóban jó, nélküle nehezebben csúszik a ceruza. De nem vagyok rosszindulatú és nem kívánom, hogy csak annyi millió forintod legyen az életben, ahányszor a ceruzát használja itt bárki közülünk. Hanem legyen soksok milliódHa egy illető igazat mond neked ami számodra kellemetlen, akkor csak trollozd le az illetőt! Akkor is igaza lesz, de legalább tovább hazudhatsz magadnak.
-
HMárió
junior tag
válasz tylerddd #17005 üzenetére
Erre milyen választ vársz? Én a vírus óta alkohollal tisztítom a telefont, fóliát kb 8 éve nem használok (sose lett még karcos, de ha az lesz az se érdekel).
Akkor most rám hallgatsz, vagy magadra? :)Ha zavar téged a csupaszsága vegyél rá.
-
HMárió
junior tag
válasz Somatom #16999 üzenetére
Miért, az jó fényt vet a tudásukra, hogy a Samsung (ismétlem Samsung és nem más márka) tabletemen a gyárilag előtelepített Members alkalmazás az csak most tud elfordulni? Úgy kellett rájuk szólni. Én hónapokig használtam úgy, hogy előttem a tablet fektetett módban mint egy laptop, GYÁRI Samsung billentyűzet tokban, elindítom a Samsung gyári alkalmazását és csak álló nézetben indul el. Forgathattam billentyűzettel az egész tabletet mint Rubik a kockáját. És ugyanez volt a Smart thingssel, meg egy rakás gyári appal. Pl a Samsung Level app a mai napig ilyen. Azt kevesen használják, így leszarják. És akkor csodálkoznak, hogy nem fogy a tablet. Fene akar ezekkel a féleszűekkel kínlódni. Almáéknál tuti nincs ilyen. Nem is lesz több Samsung cuccom, az tuti. Főleg azok után, hogy a nyomtató-szkennelő programot is hazavágták miután átadták az üzletágat a HP-nek.
[ Szerkesztve ]
-
HMárió
junior tag
válasz Maxximus #16980 üzenetére
hestegmaraggyotthondt
Más. Korábban voltak itt magasröptű beszélgetések az írisz szkenner megbízhatóságával, pontosságával, gyorsaságával kapcsolatban.
Nos azt írtam, hogy nekem nagyon gyorsan old. Közben rájöttem, hogy azért, mert az INTELLIGENS FELOLDÁS volt bekapcsolva. Ezt gyorsan kikapcsoltam, mert csukott szememnél is oldotta a kijelzőt...
Most csak az írisz van bekapcsolva. Ez picit lassabb, de ez is oldja 10/10. A trükk az, hogy nem a vörös ledbe kell nézni (ami balra van), hanem a kamerába (ami jobbra van)!Ha egy illető igazat mond neked ami számodra kellemetlen, akkor csak trollozd le az illetőt! Akkor is igaza lesz, de legalább tovább hazudhatsz magadnak.
-
HMárió
junior tag
válasz newman8929 #16978 üzenetére
Szerintem nálam azért nem csinál ilyet, mert én kikapcsoltam az automatikus videolejátszást. Valamint etiltottam a két parazita alkalmazás háttérben futását, háttérbeli adathasználat jogát, meg az összes gyári kiegészítő beépülőjét.
-
HMárió
junior tag
válasz newman8929 #16976 üzenetére
Eddig nem találkoztam ilyennel. De mivel fészbuk alkalmazásokra írod ezt, ezért egyrészt nem csodálkozom, másrészt az ő házuk táján kell keresni a hibát. Gyorsítótár törlése megvolt a két programnál? Esetleg újratelepítés? Véletlenül nem biztonságimentésből állítottad vissza a telefont?
-
HMárió
junior tag
válasz apaszka #16973 üzenetére
Samsung tectiles.
Amúgy a cimkék el is tudnak romlani. Most ilyen 5 éves cimkékkel próbálkoztam, valamelyik ment, valamelyik nem ment. Nem véletlenül kerülnek többe a jobb cimkék. Én ilyen pár dolláros Alis cimkékkel próbáltam.
-
HMárió
junior tag
válasz tylerddd #16938 üzenetére
Én hozzá adtam kivételként az altatási listában a SamsungCloud alkalmazást. Mert nekem meg a béna Samsung remindert csak hetente szinkronizálta. Azóta jobb lett a helyzet, bár a Google cuccai igy is alázzák megbízhatóságban a Samsung programjait.
-
HMárió
junior tag
Én úgy tudom, hogy a Samsung böngészőnek van olyan pluginja, amit ismer az asztali Chrome. És akkor a telefonos cuccokat tudod kezelni az asztali böngésződön. De szerintem Somatom lesz majd az embered, ő nagyon otthon van a böngészőkben, ha az én javaslatom nem felel meg.
-
HMárió
junior tag
válasz Somatom #16906 üzenetére
Esküszöm, nem jövök rá mi a pláne ebben a Kodiban. Azon kívül, hogy engedélyezed az ismeretlen forrásokat, meg a tárhelyedhez való hozzáféréstj. Tehát az összes létező védelmi rendszert hatástalanítottad, hogy felengedj egy tajvani programot, hogy videót nézhess. Amit egyébként a fentebb leírtak nélkül is megtehetsz...
-
HMárió
junior tag
válasz tylerddd #16866 üzenetére
Tehát az lenne a lényeg, hogy egy darab zenét lejátsszon? Ha fájlkezelőből indítod el azt az egy számot, akkor nem játszik le többet. Vagy ha azt az egy számot hozzáadod a lejátszóban sorhoz, akkor csak azt az egyet játssza le ha más nincs a sorban. De amire konkrétan te gondolsz, azt én sem találtam.
-
HMárió
junior tag
válasz Integrale #16862 üzenetére
Kézre áll 8 éve. A többi rizsa. Ez a felturbózott állapotsor is nagyon retró. Full kijelzőt használok gesztusvezérléssel. Nem bírnám elviselni, hogy egy ujjnyi csíkot kitakarjon egy 3rd féltől származó vacak a kijelzőmet. Nem azért vettem ekkora telefont, hogy egy szoftveres csíkot bámuljak.
-
HMárió
junior tag
válasz Somatom #16858 üzenetére
Pedig itt többen eskü alatt vallották, hogy a dex az csudijó mint a kőmíves armor tok.
Ez maximum az itteni felfogás. Ha vennéd a fáradságot és visszaolvasnád akár a saját írásodat, akkor láthatnád, hogy én leírtam, hogy számomra miért irreleváns a jajjdefélekhogyelromlikapowergombezértduplakopposlezáráskell megoldás, egyből asz lett rá a válasz, hogy hányinger a flip tok. Csak mert nincs rá pénz vagy nem ért hozzá valaki. Szóval nem én mayerkodtam.
[ Szerkesztve ]
-
HMárió
junior tag
válasz Maxximus #16851 üzenetére
Ja, ez ilyen melós kőmíves tok. Aki kicsit ad magára, az nem mutatkozik ilyennel. A Tesla autók pedig rosszak, mert nekem nem futja rá.
-
HMárió
junior tag
válasz petymeg #16846 üzenetére
😂
Bocs, nem rajtad nevetek, hanem a múltkor meg valaki azt kérdezte, hogy milyen módon tudná felvillantani a kijelzőt, hogy gombnyomás nélkül lássa az üzeneteket.
Próbáld azt, hogyha bejön egy értesítés, akkor húzd azt el egy picit valamelyik irányba az értesítést amit állítani szeretnél. Ott kattints a fogaskerékre, ott tudod variálni az értesítéseket. A szövegekre kattintva további opciók lesznek.
Aztán van olyan, hogy ha felemeled a telefont akkor bekapcsol a kijelző, vagy elhúzod felette a kezed, bekapcsol a kijelző. Ezek a kisegítő lehetőségekben és kézügyesség menüben vannak, hátha azt állítottad el véletlenül.A Flipes (gyári) tok mellett több pozitív, megdönthetetlen érvem van.
- Úriemberes, elegáns a flip tok, ellenben a kőműves armor tokkal szemben
- Nem jön szembe az utcán, mert a csóróknak nem futja ledes tokra 18-23 ezerért
- Tudom úgy fogadni a hívást, hogy a volume + gombbal fogadom a hívást, a power gombbal bontom. A hívó félhez hozzárendelt ikonból tudom, hogy ki hiv. De más nem (adatvedelem). A ledek hi-tech kinézetűek ahogy világítanak. Ugyanúgy mutatja az eseményeket, elmulasztott eseményeket anélkül, hogy kinyitnám a tokot
- A flip tokot becsukva is lehet használni telefonálásra a vállunkba szorítva kéz nélkül, vagyis Lehetetlen, hogy a fülemmel nyomkodjam el a telefont mint azok, akik flip tok nélkül használják. Nekik ugyanis kimozdul a vállukból és elnyomják. Pl bontják a vonalat.
- 10 éve használok flip tokot, azóta nem kell vagyonokat fóliákra költenem, mert sose karcolódik meg a kijelző. És nem néz ki undorítóan mint másnak a buborékos fóliával.
- Az tény, hogy több hét mire nulláról megszokja az ember, de utána nem váltana másra. Jobb a fogása, jobb vele telefonálni. Nem csúszik ki az ember kezéből. Csak a buta emberek telefonálnak nyitott flippel, akik nem tudják miért van a lyuk a tok hangszórójánál.
Csak azok nem tudnak flipes tokkal fotózni, akik nem értenek a saját telefonjukhoz. Nem ismerik a cheese, smile, capture hangparancsokat, programozható, áthelyezhető shutter gombokat...- Gombnyomás nélkül feléleszti a kijelzőt a HALL szenzorja, amikor kinyitom a fedlapot és zárja a kijelzőt amikor csukom. Eszméletlen jassz megoldás...
- Autós tartóban hátra hajtom a fedlapot és úgy teszem a csipeszes tartóba. Így a nap nem égeti ártó UV fénnyel több órán keresztül a fényképező objektívet... te mondd, hogy rablótámadás, a te hangod mélyebb...
-
HMárió
junior tag
válasz MrCsiT #16837 üzenetére
Nem kell keresni. Jobb oldal felső felén van mint minden Samsung telefonnál az utóbbi 8 évben. Ezért választottam Samsungot, mert bele lehet tenni univerzális tartóba. A Sonyt pl nem lehet betenni, mert pont a gombot nyomná a tartó.
-
HMárió
junior tag
válasz #24536576 #16831 üzenetére
Durva. Szóljak nekik, hogy a céges tableteken amiket naponta 80X kapcsolok ki, azokon se romlik el, pedig a leghitványabb Lenovo termékekről beszélünk amiket 2 doboz mosópor feletti vásárláskor adnak ajándékba?
Vagy azt megemlítsem nekik, hogy én még a hívást is hangerő + gombbal fogadom és a power gombbal teszem le? És mindig így csináltam és sose romlott el.Ismétlem, nekem nem azzal van bajom, hogy valakiknek mások a szokásaik, hanem hogy ha valaki olyan fícsört akar, ami egyébként meg van már oldva. És konkrétan 0,00000004% felhasználó használja a duplázós lezárást. Ráadásul lassabb is mint megnyomni a gombot. Ezt nagyobb összegben meg merem fogadni.
-
HMárió
junior tag
válasz Maxximus #16814 üzenetére
Nem röhögök, csak értetlenül állok.
Mert vagy rövid képernyő záridőt használnék intelligens ébrentartással (amíg nézed addig nem zár le), vagy használnám a fizikai gombot (rá nem jövök mi olyan nehéz benne megnyomni), vagy zárja a flip tok amikor becsukom. Szóval ezért nem érzem át a problémád.Ha egy illető igazat mond neked ami számodra kellemetlen, akkor csak trollozd le az illetőt! Akkor is igaza lesz, de legalább tovább hazudhatsz magadnak.
-
HMárió
junior tag
válasz Maxximus #16779 üzenetére
A továbbiakat erre inkább nem írom (csak külön kérésre), mert csak sértődés lenne belőle, azt meg nem szeretném.
[ Szerkesztve ]
-
HMárió
junior tag
válasz gerner1 #16757 üzenetére
Ugyanilyen csempe van anyátlanéknál 😄
A képek engem nem győzzek meg. Tapasztalatból tudom, hogy akár 3 centit ha elforgatod más szögbe, már nem ugyanaz a kép lesz ugyanazzal a szoftverrel. Valamint hogy ugyanoda fókuszál, vagy sem.Ha egy illető igazat mond neked ami számodra kellemetlen, akkor csak trollozd le az illetőt! Akkor is igaza lesz, de legalább tovább hazudhatsz magadnak.
-
HMárió
junior tag
válasz Anulu79 #16747 üzenetére
Erre gondolok. Amikor a billentyűzet jobb oldalán matatsz, akkor a visszagombot nyomod ha a gesztusvezérlés be van kapcsolva. Így a program kilép...
Magyarázd el kérlek, minek neked egy szoftveres gomb a képernyő kikapcsolásához, mikor van 600 féle mód erre gyárilag. Szeretnék tanulni. Hátha tényleg szürkeséges és akkor együtt tudnánk lobbizni a Samsungnál, hogy csináljanak szoftveres gombot.
Te olyan jól menedzseled magad, hogy korábban azt hittem, hogy tök sokmindenhez értesz. De az ilyen kijelentéseid után rájöttem, hogy ez nem így van. A gyári fényképező is tudja a touch fókuszt és az automatikus fényzárat is...
-
HMárió
junior tag
válasz szilrobi #16744 üzenetére
Azt nem tudom elképzelni, hogy nem lehet állítani. Talán át tették valami almenübe a csíkszeműek. Én sem értem mire jó ez az állandó variálás.
Próbáld úgy, hogy a fényképező az ne videó módban legyen mikor a fogaskerékre kattintasz, hanem fotó módban.Ha egy illető igazat mond neked ami számodra kellemetlen, akkor csak trollozd le az illetőt! Akkor is igaza lesz, de legalább tovább hazudhatsz magadnak.
-
HMárió
junior tag
válasz #24536576 #16737 üzenetére
Azért lép ki, mert a gesztusvezérlés meg a billentyűzet túl közel vannak egymshoz, így összevesznek
Térj vissza a gombos vezérlőkhoz és ez megszűnik. A kilencesre visszatérést korábban leírták, tekej vissza pár oldalt. De szerintem nem éri meg vissza menni.Ha egy illető igazat mond neked ami számodra kellemetlen, akkor csak trollozd le az illetőt! Akkor is igaza lesz, de legalább tovább hazudhatsz magadnak.
-
HMárió
junior tag
válasz #24536576 #16731 üzenetére
Nem tudom basszus, nekem mobilnál is csinálja. Szerintem a komplett kommunikációs rendszert hazavágták. Nem is értem, hogy miért törvényszerű, hogy a frisstéssel leírják mindig a telefonokat. Ráadásul full térerőnél is csinálja.. Beteszed repülőbe, majd kiveszed repülőből és utána meg jó lesz.
#16727:
Szerintem Anulunak hardveres hibája van, nem is értem még hányan kell leírják neki, hogy elhiggye. Nekem van, hogy alig nyitom ki a flip tokot, már oldva van a képernyő, még nem is láttam felvillanni sem az iriszhez tartozó kukucskálót. Villan egyet a vörös led mint a terminátor szeme, aztán oldva van a kijelző.
-
HMárió
junior tag
válasz Anulu79 #16722 üzenetére
Akkor az hardver hiba vagy user error. Nem ragasztottál rá fóliát vagy songoku matricát?
Nekem mindig elsőre megtanulta mikor belaktam a telefont.Ha egy illető igazat mond neked ami számodra kellemetlen, akkor csak trollozd le az illetőt! Akkor is igaza lesz, de legalább tovább hazudhatsz magadnak.
-
HMárió
junior tag
válasz gerner1 #16714 üzenetére
Én most is félhomályban próbáltam szobában és működik. Sőt, szabadtéren napszemüvegen keresztül is oldja. Autóban már kevésbé tolerálja a napszemüveget.
-
HMárió
junior tag
válasz Anulu79 #16706 üzenetére
Nálam úgy van, hogy amikor kesztyű van rajtam, vagy vizes a kezem, akkor irisszel (arc+irisz kombinált) oldok. Gyári LED view tokot használok. Van, hogy alig nyitom fel a tokot, már oldja. Van, hogy bizonyos szituációkban nem oldja az irisz arc kombó, de ritka. Olyan 90-95%--os pontossággal működik. Ujjlenyomat olvasót 10-10 alkalommal eltalálom.
-
HMárió
junior tag
válasz tylerddd #16658 üzenetére
Üdv, én próbáltam, de nem adta a hozzá fűzött reményeket. Én is arra akartam használni, amire te, fotókat mozgatni. Aztán rájöttem, hogy ez nem fog menni. Csak az utolsó pár képet látja. Persze lehet, hogy én voltam az ügyetlen.
Konfig után amúgy azonnal magától csatlakozik, nem kell vele szórakozni.Adatállományok gyors mozgatásához én a Samsung Flow alkalmazást használom. Beépül a windowsba, így a bárhol nyomsz egy jobb egér majd küldést, mindjárt mehet telefonra. Ugyanígy a telefonról gépre is. Ennek feltétele, hogy a telefonon is fusson a Flow. Viszont ha több eszközön is akarod használni a Flow alkalmazást, akkor már ez is macerás és tényleg jobb lehet egy FTP a fájlok mozgatására.
-
HMárió
junior tag
Már nem kell hozzá trükk, alapból kikapcsolható.
- Beállítások/ hangerő/ három pötty/ média hangerő korlátja
- Kikapcsol
- ÖrülHa egy illető igazat mond neked ami számodra kellemetlen, akkor csak trollozd le az illetőt! Akkor is igaza lesz, de legalább tovább hazudhatsz magadnak.
-
HMárió
junior tag
válasz #06969344 #16624 üzenetére
Nekem 4.4-től nem hozott olyan frissítést az android, amire azt mondhatnám, hogy huha. Sőt, csak elvettek. Tehát ennyi erővel teljesen felesleges új mobilt venni. Különben is Somatom megírta, hogy nincs vírus, nincs veszély, minden ilyen kijelentés, hogy biztonság, felesleges hangulatkeltés.
Szerintem a mutatóujjával csinál egy ilyen kipöckölős mozzanatot és nem foglalkozk vele. Ott már nagy gond lehet, hogy ha az ember mindennapi rutinját befolyásolni tudja egy telefonos értesítés. Egyébként régebben le lehetett tiltani a rendszerfrissítés szolgáltatást és akkor nem jelzett. Már nem lehet letiltani?
-
HMárió
junior tag
válasz Somatom #16603 üzenetére
Köszönöm a tájékoztatást, bár most, hogy tudom miért is nem megy, attól még nam megy a drag and drop, tehát részemről az osztott képernyős dolog nem jó semmire.
Én is próbáltam ezt amit a többiek írtak, hogy valamit le kellett másolnom és akkor a képernyő egyik feléből másoltam a másikba (írva), Aztán mikor valami másra is szükségem volt, akkor a home képernyőre térésnél persze minden eltűnt és nem éreztem magam annyira mazochista alkatnak, hogy újra marháskodjak az ablakok beállítgatásával és ezen még az se segített, hogy el lehet menteni ablakpárosokat.
Amúgy félreértettél, mert nem Youtube alkalmazást használok, hanem böngészőben nézem a youtube-ot. Bár a lényegen nem változtat, mert az is direkt nem megy a háttérben.Mi a különbség a DEX mód és az között, amit te asztali környezetnek hívsz?
[ Szerkesztve ]
-
HMárió
junior tag
válasz Anulu79 #16595 üzenetére
Ezt az osztott képernyőt mire lehet használni?
Próbálkoztam vele én is. De amire jó lenne,arra pont nem használható.
Pl nem lehet fájlokat mozgatni egyik ablakból a másikba húzással, mint a windowsban.
Vagy ha mondjuk Youtube videót néznék fölül, alul meg bütykölnék mást, akkor egy vissza gomb vagy egy"home"gomb megnyomása simán eltünteti a felső osztást. Zene bezárul, tehát bosszantó egy dolog.Ha egy illető igazat mond neked ami számodra kellemetlen, akkor csak trollozd le az illetőt! Akkor is igaza lesz, de legalább tovább hazudhatsz magadnak.
-
HMárió
junior tag
Itt is volt. Biztosan feltörték a Samsu szerverét és most nyomoznak a telefon után. Vagy csak lopnak tőlünk valamit. Gondolom az Uncle Samu erről mélyen hallgat.
[ Szerkesztve ]
-
HMárió
junior tag
válasz TODI1111 #16514 üzenetére
És használod is ezeket? Megmondom miért kérdezem. Amikor én témát váltok, akkor mindig 2 hét, mire megszokom, hogy melyik ikon micsoda. Ez bosszant engem és ezért már évek óta nem váltok témát. Korábban mindig testre szabtam, de pl mikor ikoncimke színt váltottam, akkor nem látszott a háttér miatt, ha növeltem az ikon nevének a méretét, akkor ugye nem fért ki a szöveg, szóval bosszantott a dolog és inkább már nem is igénylem ezeket a dolgokat.
-
HMárió
junior tag
Rendben
-
HMárió
junior tag
válasz #24536576 #16476 üzenetére
Én ezt a januári frissítés után vettem észre. A februári frissítés óta egyszer sem jelentkezett.
"Szted a Samsung majd visszaszerzi a leforgalmazott adatot? Ezt Te sem gondolhatod komolyan. Ennyit a Samsung megbízhatóságáról!"
Esküszöm, nem értem mit szeretnél kifejezni. Milyen leforgalmazott adat? Miről van szó?
Én arról beszélek, hogy a mobiltelefonban kényes információk vannak:
- bankkártya adatok
- jelszavak
- internet oldalakhoz hozzáférések
- wifi adatok
- stbÉs ezeket nagyon nem mindegy, hogy Cheng Ying Mao-nak adod ki, vagy a SAMSUNG Zrt RT, világmárka tótumfaktumnak. Tényleg nem tudom ettől részletesében megértetni. Ha ebből nem érted mi a probléma a hozzáállásoddal, akkor kár is erőlködnöm. Már az furcsa nekem, hogy taknyolod a telefonon az oprendszert. Számomra teljesen érthetetlen miértek közepette. Megkérdezhetem az életkorodat? Mert komolyan nem tudom hová tenni ezt a felelőtlen hozzáállást a részedről. Tehát vagy csak játékra használod a telefonod és 17-24 év között vagy valahol. És ezt sem sertésnek szánom, csak magyarázatot keresek.
-
HMárió
junior tag
válasz Somatom #16472 üzenetére
Úgy, hogy írsz nekik egy levelet. Én pl a Google-Google-nak bármikor panaszkodom, mindig segítenek. Olyan terméket is vissza szoktak téríteni, amihez oda van írva, hogy nincs visszatérítés.
Egy magán programozó meg nem hajlandó kijavítani a sz@rját (pI téma, válaszra nem méltat. Én ezért kizárólag a nagy nevek programjait használom.
A billentyűzet váltásakor figyelmeztet a rendszer, hogy figyelhetik aleütéseid. A knox nagyon figyel erre a biztonságos mappában.
Itt most ne arra gondolj, hogy ellopják a fotót, amin a nagymama elfújja a gyertyát szilinapján. Hanem komolyabb dolgok.
Mi bajod a gyári vágólappal?Ha egy illető igazat mond neked ami számodra kellemetlen, akkor csak trollozd le az illetőt! Akkor is igaza lesz, de legalább tovább hazudhatsz magadnak.
-
HMárió
junior tag
válasz Somatom #16470 üzenetére
Hát persze, hogy nem bízom a külsős programokban. Nem csak a fájl kezelőkben, hanem semmilyenben nem bízom. Én nem a fájl kézelőt hibáztattam, hanem az androidot. A windowsnál működik a mappa mozgatás webszerveren is...
Rá nem jövök, hogy miért kell vágólapon szöveget közvetíteni egy olyan alkalmazásnak, amelyik a háttérben sunnyog. És amikor leírtad, hogy ez neked probléma, akkor jöttem rá, hogy rendkívül értetlen vagy kiberbiztonsági tekintetben. És most ne haragudj meg kérlek, nem sertésnek szántam, csak megállapítottam.
Gondolj csak bele. Valaki akarattal vagy anélkül feltesz egy programot a telefonjára, mert megbízik mindenkiben. Az a program meg mindent figyel. És persze fel is használja. Az illető meg vágólapra teszi valamelyik jelszavát... Hát egy háttérben sunnyogó alkalmazásnak tényleg semmi köze a vágóiaphoz. Ez hatalmas húzás volt a Google-tól.Ha egy illető igazat mond neked ami számodra kellemetlen, akkor csak trollozd le az illetőt! Akkor is igaza lesz, de legalább tovább hazudhatsz magadnak.
-
HMárió
junior tag
válasz Somatom #16465 üzenetére
Pontosan a profit érdekli. És ezért nem engedheti meg, hogy kiderüljön olyan, hogy adatokat szivárogtat ki. Szerinted ki venne Samsung telefonokat, ha kiderülne, hogy bankkártya adatokat szivárogtat ki?
Tehát a háttérben futó alkalmazások nem férhetnek hozzá a vágólaphoz. Ez azt jelenti, hogy ha előtérbe hozom a programot, akkor már hozzáfér? Hiszen másképp mi értelme lenne a vágólapnak?
-
HMárió
junior tag
válasz Somatom #16431 üzenetére
Én viszont biztos vagyok benne, hogy a Samsung bele les az adatainkba. De akkor megismétlem: Egy esetleges kár esetén a Samsung előbb felelősségre vonható mint egy teljesen idegen ember. A Samsung nem játszaná el a jóhírét szerintem.
"Bekapcsoltam a képernyőforgatást, de a Home nem akar fekvőbe fordulni."
A Kezdőképernyő még andoid 8-on is elfordul a gyári launcherrel.Az alatt mit értesz, hogy a háttérfolyamat alkalmazásai nem férnek a vágólaphoz?
-
HMárió
junior tag
válasz Somatom #16419 üzenetére
Igen webszervert használok. De PC-ről mégis megy a mappás mozgatás, csak telefonról nem. A tanácsodat viszont köszönöm, meg fogom nézni az FTP lehetőségét. Viszont amit nem értek, hogy ugye ha nem gyári alkalmazást használsz fájlok kezelésére, akkor mi a garancia, hogy a MIXplorer gyártói nem lesnek bele a fájlokba, vagy a hálózatodba?
Korábban írtad, hogy a DEX kábel egy közönséges HDMI-Type C csatlakozó. Akkor miért olyan bumszli a HDMI rész?
A HDMI-Type C csatlakozóval is megy a tévén, vagy azzal csak monitoron?
Ha desktop módban mented könyvjelzőbe, akkor desktop módban hozza be a kedvenc oldalaid.
[ Szerkesztve ]
-
HMárió
junior tag
válasz Somatom #16413 üzenetére
Azt nem tudom, én csak egy sajt vagyok. De ahogy egy usb kábel tud tölteni, úgy tölthetne HDMI kábelről is. Ezt hadd ne nekem kelljen megoldani. Én csak mint DEX intézményének hasznosságát kérdőjeleztem meg.
Egy példát mondok. Miért nem lehet ablakból ablakba húzni másoláskor. Vagy miért nem lehet mappával együtt másolni pl hálózaton levő meghajtóba?
Miért erőlteti rám a legtöbb weboldal a hülye alkalmazását? Amikor valamit akarok variálni, akkor mindig feldobja a cég alkalmazását. Nem 5 perces meló átállítani ezeket a dolgokat.
És mire való a DEX kábel, ha konkrétan én mint mezei paraszt semmi hasznát nem látom, ti profi szinten meg egyáltalán nem nyúltok DEX kábelhez, hanem egyből a DEX padot veszitek. Egyébként hordani egyszerűbb lenne a kábelt mint a padot.De akkor a DEX padot is vinned kell. Magyarul táska nélkül sehová se mész?
Szerinted hány ember tud munkahelyen netflixezni, meg PC-zni?
És mi fontos lehet, amit telefonon nem lehet elintézni?[ Szerkesztve ]
-
HMárió
junior tag
válasz Somatom #16399 üzenetére
A technikai része nem érdekel, hogy miért nem tölti. A DEX kábel dexelésre való, törhetné. Nyilván nem arra tálalták ki, hogy a polcon legyen a kábel.
Félreértesz. Maga a DEX a baromkodás, nem a böngésző. A böngésző jó. Ezt próbálom ecsetelni egy ideje.Tehát nem tudtál megcáfolni, megint a személyeskedés megy a részedről és most azon rugózol meg nyomozgatsz, hogy én ki vagyok, meg hány háeszem van, mert csak annak van itt tekintélye meg szava, akinek megfelelő számú háesze van. Hát gratulálok.
-
HMárió
junior tag
A funkcionalitásra megint nem írtál példát. Ez csak fanatikusi duma. Pl jobb a Mercedes mint az Audi, mert csak.
Viszont ez nem érv.
A biztonságosság kérdésében pedig az jutott eszembe, hogy ha esetleg gondod vagy problémád lenne jogilag, akkor szerinted kit tudnál nagyobb eséllyel megkérni, hogy kártalanítson téged? Chang Wong Yang-ot valami kimondhatatlan nevű faluból, vagy a Samsung céget?
Egyébként a skinezhetőséget nem vetném össze azzal, hogy ujjlenyomattal be tudok jelentkezni az oldalakba, teljesképernyő, követésblokkoló, reklámblokkoló, minden oldal megjelenítése, tableten is PC-hez hasonló füles megjelenítés, youtube PIP funkció, átrendezhető funkciógombok, stb. És minden logikusan kéznél van, nem kell 6 almenüben keresni valamit.Ha egy illető igazat mond neked ami számodra kellemetlen, akkor csak trollozd le az illetőt! Akkor is igaza lesz, de legalább tovább hazudhatsz magadnak.
-
HMárió
junior tag
Miért, amiket Te felsoroltál az nem szubjektív és szakmaiatlan? Én is tudok felsorolást, figyelj csak: kisszék, fakanál, fogkefe, alsógatya.
Csak ezzel nem magyaráztam meg azt, hogy mivel jobb mint a Samsung böngésző. Mégis mit gondoltál, hogy hasamra csaptam és ájláv számszung feliratú tetkóval a homlokomon népszerűsítem a cég termékét?
Hidd el, kipróbáltam 169 darab böngészőt és így állítom amit állítok. Én felsoroltam az a érveket, hogy szerintem mitől jobb a Samsung, te pedig felsoroltál pár másik böngészőt, de mindenféle indok nélkül. És még én vagyok szakmaiatlan.
Egyébként maradjunk annyiban, hogy még ha jobbak is az általad felsorolt böngészők, én akkor is jobban bízom egy "házon belüli" termékben, mint egy olyan böngészőben, amit valami orosz suhanc firkált egy garázsban.
Itt már nem csak arról van szó, hogy hamis böngésző azonosítóval nézhessek brazil fingpornót. Én vásárolok telefonon meg egyéb pénzügyeket intézek és meg merem adni az automatikus bankkártya kitöltőbe a kártyaadatokat, mert megbízom a cégben. Egy kis kínai által gyúrt böngészőben ezt nem tenném meg (már ha egyáltalán tud ilyet).Persze, hogy butább. De ez elsősorban mobil és nem PC. Nem szívesen folyatom ki a szemem meg tilitolizok telefonon egy asztali nézeten. A DEX pedig legfeljebb alap dolgokra jó. Én megvettem 9 ezerért DEX kábelt, 3 alkalommal próbáltam. Azóta ott rohad a polcon. Csak azért nem addon el, mert nem kell az ára. Egy görcsölés vele a telefonálás ha esetleg bejön egy hívás. Ráadásul nem tölti a telefont. Tehát 1 óra dexelés igen oda tud verni az akkunak. Meg mire rádugom a tévére addigra elintézem telefonon amit akartam. Baromkodni az egérrel meg a billentyűzettel, hát legfeljebb ráérős milliomosoknak esetleg jó a DEX, vagy gyerekeknek, de normál használata nem való.
-
HMárió
junior tag
Ez értelmes hozzászólás volt, köszönöm. Tartalma nem volt, de legalább írtál valamit. Ha nem tudsz rendesen írni, akkor inkább ne is írj! Mert én is tudok ám hasonló stílusban írni és akkor tuti, hogy te leszel megsértve.
De nem értem, hogy mobilon miért kell asztali nézet a maga apró betűivel. Az, hogy az oldal szerkesztői nem akarják mobilos felületre optimalizálni az oldalaikat annak ellenére, hogy az emberetek java már be se kapcsolja a PC-t mert kényelmesebb mobilról intézni mindent, az nem a Samsung böngésző hibája.
Én nem akarok asztali felületet nagyítgatni egérrel. Nem is értem, hogy más miért akar. Azt meg végképp nem értem, hogy miért akarnék más böngészőnek látszani. Ez teljesen egyedi elvárás.
Te most a DEX-ről beszélsz? Amit szerintem használ 5 ember az országban.Ha egy illető igazat mond neked ami számodra kellemetlen, akkor csak trollozd le az illetőt! Akkor is igaza lesz, de legalább tovább hazudhatsz magadnak.
-
HMárió
junior tag
válasz Somatom #16386 üzenetére
Én azért ajnározom, mert még olyan oldal nem volt, amit nem jelentene meg.
És persze nagyon gyors is. Az Opera meg egy rakás oldalt nem jelenített meg rendesen. Bejön az oldal és akkor nem kattintható egy gomb ami nagyon kellene, vagy nem gördül le a legördülő menü, vagy nem lehet kiválasztani valamit. Konkrétan nálam az Opera minden esetben kb 4,5 percet van a telefonomon. Mert azért szoktam neki esélyt adni 2 évente. Aztán mikor utoljára néztem, akkor még reklámot se tudott blokkolni. Meg volt alul egy ujjnyi ikonsor, fölül egy ujjnyi keresősáv, aztán középen egy gyufásdoboznyi lyukon lehetett netezni a tenyérnyi kijelzőn. Estig sorolhatnám.
A Firefox az csak 2,5 percet szokott a telefonomon lenni, mert lassú mint a reumás csiga. Nekem mindig erős telefonom volt, így meg is kérdeztem a fejlesztőt, hogy mégis mekkora ram és processzor kell ahhoz, hogy a Firefox rendesen fusson? Persze választ nem kaptam. És persze reklámot az se blokkolt. Az engem nem érdekel, hogy azóta már esetleg blokkol reklámot, de jellemzően más böngészők sokkal nagyobb erőforrást igényelnek.
Ráadásul Samsung böngészőn már tavaly előtt lehetett ujjlenyomattal bejelentkezni oldalakra, a többi böngésző meg csak most kezdi nyalogatni a témát, ha egyáltalán tudják ezt a funkciót.
A Samsung mindenben odaver bármelyik böngészőnek.
Azt nem tudom, hogy milyen desktop kliens módot szeretnél, meg milyen egérkezelést. Ezt kifejthetnéd bővebben.[ Szerkesztve ]
-
HMárió
junior tag
válasz bigkokas #16371 üzenetére
Nos működik az oldalad webes nézetben, de mint látom ezt mások is írták:
Samsung böngészőből, alapból. A mobilos verzió nem működik és biztonsági okokra hivatkozik. Az android 10 fejlettebb mint a korábbi rendszer és a böngésző is újabb. Ez nem a telefon hibája, akkor is ha bosszantó.
Én éjszaka aludni szoktam. Nem az órát bámulni. De természetesen el tudom fogadni, hogy másnak elképzelhetetlen a további élete a legyezés nélkül, ezen nem veszünk össze.
Egyébként remélem nem kerülök ciki kategóriába amiért 2020 egyik legdivatosabb kiegészítőjét, azaz okosórát hordok. Legyezés helyett. És mint említettem, flip tokot hordok, amit ha kinyitok, azonnal oldja a kijelzőt, mert én annyira menő vagyok, hogy HALL érzékelőt használok képernyő feloldásra, nektek meg meg most azt is ki kell gugliznotok, hogy mi az a HALL érzékelő.Ja és a PH-ra is lehet képet beilleszteni ha asztali verzióról jöttök...
[ Szerkesztve ]
-
HMárió
junior tag
válasz Mo Bill #16353 üzenetére
Akkor mi benne a pláne, hogy legyezek (És közben a távolság érzékelőt akkor is üzemeltetem mint plusz fogyasztót , ha éppen semmi szükség rá?) És úgy nyitom ki?
-
HMárió
junior tag
Köszönöm. :)
Én alapból nem tudom használni, mert wallet tokom van. Amikor azt kinyitom, az oldja a kijelzőt, mintha flipes lenne telefon. olyankor csak fölé hajolok és irisszel oldom.
De hagyományos tokot használó személyeknél jó lehet ez a megoldás. Bár nagyon vagány ember az, aki ilyen drága telefont kódolatlanul használ.Na ezt majd én is megnézem, csak most töltőn (vezeték nélküli) van a telefon és nem akarom babrálni. Na igen, ez a hátránya a wireless töltőnek. Egyébként az ikonja arra enged következtetni, hogy a KNOX-hoz van valami köze, esetleg a titkosított mappához is.
-
HMárió
junior tag
válasz tylerddd #16331 üzenetére
De nekem ez a 9-es androiddal is volt és csak a Samsung Account 2 lépcsős üzeneteinél. Volt, hogy ki is tiltott ez miatt a rendszer. Szidtam is őket, hogy hát ez senkit nem zavar, nem hinném, hogy csak nálam ilyen. Viszont minden más üzenet megjön. Olyan volt, hogy picit lassan, de megjött minden.
Ki kellene deríteni, hogy mi a közös azokban, akiknek nem jön meg. Pl gyári appot használják-e, volt-e simkártyás régió váltás, stb.És ez hogy oldja a kijelzőt, ha le van kódolva?
[ Szerkesztve ]
-
HMárió
junior tag
-
-
HMárió
junior tag
válasz bigkokas #16293 üzenetére
Neked semmi más problémád nincsen, minthogy agyon tiltogatsz mindent és le merem fogadni, hogy fent van 34 darab reklám blokkóló meg ilyen szűrő olyan szűrő.
A Samsungnak sok hibája van, de a böngészője az a legjobb a piacon. Nekem még mindig mindent megnyitott. Esetleg tegyél be olyan linkeket, amiket neked nem nyit, én is rá próbálok és teszek fel képernyőmentést, hogy nálam milyen. Én is járok fegyveres oldalakon és minden bejött amit néztem.
A 10-es rendszer pedig jobb mint a 9, ezt nem is értettem, hogy hogyan nem b@szta el a Samsung, mert el szokta.
De ez most jól sikerült. Pedig először nem is csináltam rendszer visszaállítást. Később csak azért csináltam, mert a billentyűzetet eléggé furcsa dolgokat csinált. De most már rájöttem, hogy valószínűleg azt a januári biztonsági frissítés csinálta. Mint hogy azt is, hogy ledobál a hálózatról de wifiről is meg 4G-ről is. Kint az ikon, hogy van 4G vagy wifi és nincsen net. Olyankor repülő ki és be és tádám, van net...16296) juuzer
És ez mire jó? Tehát azért veszel pénzért másik kábelt, hogy mikor eladod használtan a telefont, akkor az új tulaj jól járjon? Én pont fordítva csinálom. Semmit nem adok a telefonhoz. Jó az tartalékba vagy a gyereknek ha elszakítja. Nehogy már eladom használtan a negyed millás telefont 120-êrt és mindent hozzá adjakHa egy illető igazat mond neked ami számodra kellemetlen, akkor csak trollozd le az illetőt! Akkor is igaza lesz, de legalább tovább hazudhatsz magadnak.
-
HMárió
junior tag
Nekem meg nem kellett sose venni ilyesmit amióta ilyen tepsi telefonok vannak. Régebben mikor gombos telefonok voltak, akkor vettem utoljára, de a kínaiak mind rosszak voltak. A mostaniak bírják a strapát.
-
HMárió
junior tag
válasz tylerddd #16273 üzenetére
Nekem PC-n laggol a DEX. Ha esetleg nálad is, akkor az ne tévesszen meg, HDMI kábellel nem ilyen, hanem teljesen jó.
16277) gyuri81
Igen, én pont ezért nem szórakoztam az ilyen fityinges Aliexoresszes vackokkal, hanem megvettem a gyári kábelt. Töltőt meg kábelt nem szabad Alin venni. Nekem nem hiányzik, hogy kigyulladjon tőle a lakás mert a kínai kispórolt belőle valamit, hogy 2 dollárért tudja adni.Ha egy illető igazat mond neked ami számodra kellemetlen, akkor csak trollozd le az illetőt! Akkor is igaza lesz, de legalább tovább hazudhatsz magadnak.
-
HMárió
junior tag
Hmm, ezt hogy hozod elő? Vagy ez valamelyik zenelejátszó equalizer-je?
A csöves erősítő csak akkor megy, ha a Dolby ki van kapcsolva.
-
HMárió
junior tag
Skacok! A 10-es verzió óta halkabb szerintetek a média (youtube, zenelejátszó, stb) kihangosítva, vagy csak hallucinálok?
-
HMárió
junior tag
válasz Anulu79 #16169 üzenetére
Ezzel kb én is így vagyok, hogy milyen Google app
Ugye a Google keresőre gondol. Én az elsők között szoktam tiltani. Régebben szerettem, de már nem is tudom, hogy miért rágtam be rá. Talán erőszakoskodott, ahogy szokták a Google termékei.Ha egy illető igazat mond neked ami számodra kellemetlen, akkor csak trollozd le az illetőt! Akkor is igaza lesz, de legalább tovább hazudhatsz magadnak.
-
HMárió
junior tag
válasz TODI1111 #16163 üzenetére
Ez jó :D
De én biztos nem fogok azon parázni, hogy hány százalékos az akku. Ha rossz lesz, akkor cseréltetem és kész.Ha egy illető igazat mond neked ami számodra kellemetlen, akkor csak trollozd le az illetőt! Akkor is igaza lesz, de legalább tovább hazudhatsz magadnak.
-
HMárió
junior tag
-
HMárió
junior tag
válasz #24536576 #16059 üzenetére
Igen. Pl te is használsz vírusírtót, mert a Samsung telefonokban alapból benne van .
Viccet félretéve, ez egy számítógép. Aki bankol, vagy kényes adatokat tárol, az használ vírusírtót.
Az akku témában én semmit nem vettem észre. Sem jobb, sem rosszabb nem lett a 10-el. Én nem csináltam rendszer visszaállítást. Lehet, hogy várok vele az izraeli simķártyáig.
Csak azzal meg az a bajom, hogy mi van, ha nem kapok több frissítést a régiókód váltása miatt.Ha egy illető igazat mond neked ami számodra kellemetlen, akkor csak trollozd le az illetőt! Akkor is igaza lesz, de legalább tovább hazudhatsz magadnak.
-
HMárió
junior tag
válasz Maxximus #16057 üzenetére
Bár le lehetne tiltani azt a digitális jólét funkciót. Állandóan fut a háttérben és eszi az energiát.
A hívás rögzítést meg talán hamarosan vissza teszik. Ezt olvastam valahol.Ha egy illető igazat mond neked ami számodra kellemetlen, akkor csak trollozd le az illetőt! Akkor is igaza lesz, de legalább tovább hazudhatsz magadnak.
-
HMárió
junior tag
válasz fulton #16055 üzenetére
Szerintem sokkal nem tud többet. Ha valaki bankol a telefonon, ott fontos a biztonság az tény. Olyankor nem árt a friss rendszer, de szerintem régi rendszer is jó bankolásra, ha van egy vírusirtó.
Néhány engedéllyel jobban kordában lehet tartani az alkalmazásokat.
Nekem tetszik az új animáció, kicsit simulékonyabbnak tűnik a rendszer.
És működik PC-n a DEX egy sima USB kábellel. De nem olyan élmény mint a HDMI kábeles megoldás, ugyanis kissé laggol, pedig igen erős gépem van.
Mást nem vettem észre, ami hasznos újdonság.[ Szerkesztve ]
-
HMárió
junior tag
válasz MrCsiT #16030 üzenetére
Üdv. Tölts le egy sím manager alkalmazást és abban tudod szerkeszteni. Ha nem akarsz ilyen programot letölteni, akkor egy régi típusú telefonba kell betenni a simkártyát, azokban alapból szerkeszthetők a simkártya adatai.
-
HMárió
junior tag
Üdv!
Nagyon jó lett a 10-es frissítés. Gyors, frankó animációk. Pedig nem csináltam rendszer visszaállítást.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- Autós topik
- Dell notebook topic
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- EAFC 25
- Asszociációs játék. :)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Rendszergazda topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok