Új hozzászólás Aktív témák

  • HMárió

    junior tag

    válasz petymeg #16846 üzenetére

    😂
    Bocs, nem rajtad nevetek, hanem a múltkor meg valaki azt kérdezte, hogy milyen módon tudná felvillantani a kijelzőt, hogy gombnyomás nélkül lássa az üzeneteket.
    Próbáld azt, hogyha bejön egy értesítés, akkor húzd azt el egy picit valamelyik irányba az értesítést amit állítani szeretnél. Ott kattints a fogaskerékre, ott tudod variálni az értesítéseket. A szövegekre kattintva további opciók lesznek.
    Aztán van olyan, hogy ha felemeled a telefont akkor bekapcsol a kijelző, vagy elhúzod felette a kezed, bekapcsol a kijelző. Ezek a kisegítő lehetőségekben és kézügyesség menüben vannak, hátha azt állítottad el véletlenül.

    16846) petymeg

    A Flipes (gyári) tok mellett több pozitív, megdönthetetlen érvem van.

    - Úriemberes, elegáns a flip tok, ellenben a kőműves armor tokkal szemben

    - Nem jön szembe az utcán, mert a csóróknak nem futja ledes tokra 18-23 ezerért

    - Tudom úgy fogadni a hívást, hogy a volume + gombbal fogadom a hívást, a power gombbal bontom. A hívó félhez hozzárendelt ikonból tudom, hogy ki hiv. De más nem (adatvedelem). A ledek hi-tech kinézetűek ahogy világítanak. Ugyanúgy mutatja az eseményeket, elmulasztott eseményeket anélkül, hogy kinyitnám a tokot

    - A flip tokot becsukva is lehet használni telefonálásra a vállunkba szorítva kéz nélkül, vagyis Lehetetlen, hogy a fülemmel nyomkodjam el a telefont mint azok, akik flip tok nélkül használják. Nekik ugyanis kimozdul a vállukból és elnyomják. Pl bontják a vonalat.

    - 10 éve használok flip tokot, azóta nem kell vagyonokat fóliákra költenem, mert sose karcolódik meg a kijelző. És nem néz ki undorítóan mint másnak a buborékos fóliával.

    - Az tény, hogy több hét mire nulláról megszokja az ember, de utána nem váltana másra. Jobb a fogása, jobb vele telefonálni. Nem csúszik ki az ember kezéből. Csak a buta emberek telefonálnak nyitott flippel, akik nem tudják miért van a lyuk a tok hangszórójánál.
    Csak azok nem tudnak flipes tokkal fotózni, akik nem értenek a saját telefonjukhoz. Nem ismerik a cheese, smile, capture hangparancsokat, programozható, áthelyezhető shutter gombokat...

    - Gombnyomás nélkül feléleszti a kijelzőt a HALL szenzorja, amikor kinyitom a fedlapot és zárja a kijelzőt amikor csukom. Eszméletlen jassz megoldás...

    - Autós tartóban hátra hajtom a fedlapot és úgy teszem a csipeszes tartóba. Így a nap nem égeti ártó UV fénnyel több órán keresztül a fényképező objektívet... te mondd, hogy rablótámadás, a te hangod mélyebb...

    Ha egy illető igazat mond neked ami számodra kellemetlen, akkor csak trollozd le az illetőt! Akkor is igaza lesz, de legalább tovább hazudhatsz magadnak.

Új hozzászólás Aktív témák