Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolmesz
aktív tag
Nem tudom, hogy a frissítés miatt van-e, de nálam meg az fordult elő, hogy hívtak, a hívó félnél a normális hívó hang hallatszott, mintha tényleg kicsengene, nálam meg semmi, nem jelzett a telefon.
Kipróbáltam egy másik telefonról felhívni a saját számomat, ugyanez, én hallottam, hogy hívja a telefont, de az meg ott előttem az asztalon meg sem mukkant.
Egy újraindítás után már rendben volt, már jelzett, ha hívtam.
Egyébként én csináltam gyári visszaállítást a frissítés után, de úgy látszik, már ez sem garancia semmire.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Galaxy S8 receptjét másolja az idei A8: kávamentes(ebb), jobb helyre került ujjlenyomat-olvasóval és dupla szelfikamerával.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest