Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
wednesday
őstag
De nem is tegnap kezdték a fejlesztését. Ráadásul, ha 2017-ben vagy 2018-ban jelent volna meg, akkor eleve nincs is újabb konzol, amin kvázi valahogy jól fut. Ha kiveszed az RT-t meg pár apróbb ficsőrt, vagy a 4K felbontást, kb ezt a kinézetet kellett volna 2018-ban is kapnod.
Én nem vitatom a CP2077 érdemeit, de nem minden téren váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Ha egy játék beszippant sok hibája felett szemet lehet hunyni, de az nem vitatható, hogy vannak hibái. Szerencséje van, hogy lecsúszott a 2020 év játéka díjról, így jövőre még ki is kalapálhatják részben. amiben bízok is.
-
wednesday
őstag
Úgy idei játék, hogy éveket csúszott. Ha 2018-ban jelent volna meg, akkor még kanyarban nem lettek volna az új konzolok. Sőt, sok PC-s hardware sem. Eleve ezeken a generációkon kezdhették meg a fejlesztést.
Mikor 7-8 évvel ezelőtt bejelentették a CP2077-et, nem mondhatták azt, hogy az akkori friss PS4 meg One-ra, hogy hát az nem lesz elég. De láthatóan a konzol verziókkal vannak gondok még a PS5, S X-nél is.
Nekünk most könnyű, hogy a PC-s verzió nagyjából elmegy, de ha fordítva lenne a helyzet (mint pl: az előző Batman játéknál), akkor kíváncsi lennék mi lenne a visszhang.
Most függetlenül attól, hogy milyen jó lehet a CP2077 mint játék, azért ez így elég gáz.
-
wednesday
őstag
válasz
DiamondBack #1 üzenetére
Én sem nézek streamet.
Abban már biztos voltam, hogy én nem a rajttal kezdek neki a játéknak, majd később. Lehet egy gépfejlesztést megvárok vele, akkor egy évet is csúszhat nálam.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Több mint egymillió néző Twitch-en, mindehhez 1 millió feletti játékosszám a Steames kiadásban.
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Xiaomi Poco M6 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest