Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
andras87
tag
nekem bnőm gépént több mint egy éve (de lehet 2) van meg a warhead magyar szinkronnal! Én jobban örülnék ha angol lenne... "azbeszmegbassza" és társai elég kiábrándítóak... ráadásul a koreai aki fenyeget a havas rész kezdetén ugyanazt a hangot kapta ha jól vettem észre mint a társad akivel majdnem minden küldetésben kapcsolatba kerülsz...
Üdv: András [ NVIDIA™ FAN ] | Ha több pirosad van, mint nekem, akkor előre utalok!
-
konikan
aktív tag
válasz callmeakos #20 üzenetére
Miért, miért? Egy szóban válaszolva: profitért...
"-De engem szeretnek!" ..."-Az nem feltétel"
-
XuChi
addikt
Ez a warrior valami kegyetlen ócskának néz ki. Az a mozgás az a grafika. Pocsék.
-
callmeakos
veterán
Crysis konzolra???? Édes istenem mééééért? Azért hogy a sok konzolkölök sírjon pár hónap múlva hogy "ez nem olyan mint a videókon" majd jól lehurrogják és kész. Megmaradhatna az 1 és a Warhead PCs unikumnak
All→M8
-
DeFranco
nagyúr
Nem, ez régen játéktermi játék volt (huszast bedobós). Több évi fagyipénzem ment el rá, egészen addig, amíg meg nem kaptam életem első számítógépét (C+4).Aztán egyszer még az internet előtt kaptam CD-n egy csomó mindent valakitől, többek között ezt is egy emulátorral (meg vagy 100 hasonló játéktermi játékkal) egyben. Hetekig nem volt leszakadás a gépről.Szerk: bocsi, most vettem észre, hogy nem arra kérdeztél rá. Ez annak a stílusnak, amire az áthúzott részben utaltam egy mai utánérzése.
[ Szerkesztve ]
-
nuke7
veterán
ez a deadliest warrior valami retro játék..?
https://youtube.com/user/nuke7
-
andras87
tag
Ha kiderül hogy hasonló grafikával fog futni azokon az őskövületeken mint a pc-n akkor megint kiderülhet, hogy az játék csak a hardvergyártók nyomására lett így optimalizálva...
Üdv: András [ NVIDIA™ FAN ] | Ha több pirosad van, mint nekem, akkor előre utalok!
-
olbaidhun
őstag
Crysis 1 konzol?
Megnéznem a sok Vérpistike arcát, amikor lezárul az optimalizálási projekt is és egy több éves konzolon kellemes sebességgel szalad a játék..Asskickersre
Inkább előkapok egy klasszikust és megpróbálok új időrekordot csinálni!Zenére, hangulatra tessék figyelni, na meg persze a döbbenetes grafikai bravúrokra!
[ Szerkesztve ]
7o/638-9O93 ► Telón érsz el leghamarabb \_(ツ)_/
-
retina
tag
nagyon jó lessz a crysis 1 xboxon!Régen játszottam pc-n vele!Tetszett!
retinamotors Bt.robogó alkatrészek,robogó bontó,robogó szervíz.Motorok itt:https://www.facebook.com/retinamotors
-
-
-
-
-
konikan
aktív tag
Nagyon jó lenne, főleg ha a Warhead is kijönne magyar szikronnal, bár tudom ne álmodozzak
"-De engem szeretnek!" ..."-Az nem feltétel"
-
DeFranco
nagyúr
Hoppáhoppá Asskickersre figyeljünk! Ígéretes beat'em up, csak még egy kicsit drága (17 USD)
-
petya1992
tag
Jóreggelt!
Hát kiváncsi vagyok milyen grafikát hoznak ki a konzolokból[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Megvan a tizedik Redmi Note 12 is
- OLED TV topic
- Path of Exile 2
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- BestBuy topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.