Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ktomcat
senior tag
válasz Manimaci #703 üzenetére
Sajnos ez nagyrészt a miui-nak köszönhető.. Meg ha jól emlékszem xiaomi.eu-n vagy, és a google nem rég "háborút hirdetett" a nyitott bootloaderek valamint custom romok ellen, napi szinten ugrik a safetynet és tiltják le a kártyás fizetést, de a megfelelő modullal (custom romok esetében playintegrity fix), helyrehozható, néha itt is kell kis idő amíg a developer leköveti a változásokat. Miui esetében valami app kell, a note 9 topicban crok mester követi az ahhoz szükséges dolgokat
-
ktomcat
senior tag
válasz Manimaci #699 üzenetére
Szia! Az újraindulás a fastboot rom telepítés közben is megvolt? Elsőre arra tippelnék hogy beragadt a kikapcsoló gombod, talán kisebb "masszírozás"tól helyre jön (note 9nél nekem ez segített).
De ha ment rá fastboot rom, és még az előzőt se tudta betölteni... Akkor lehet már ugrottak az adatok -
MODERÁTOR
válasz Manimaci #691 üzenetére
Ha így kérdezed, akkor szerintem ne rootolj.
Az az előnye, hogy teljeskörű hozzáférést szerzel a telefon felett, ugyanakkor az a hátránya is. Mert nem csak te szerzel teljeskörű hozzáférést, hanem a feltelepített appok is, amik lehetnek akár rosszindulatúak is.
Minden ROM rootolható.Xiaomi 13T
-
ktomcat
senior tag
válasz Manimaci #670 üzenetére
A miuihoz képest nincs telepakolva fölösleges dolgokkal, szolgáltatásokkal, a rendszer kevesebb helyet foglal. Még rendesen belakni nem tudtam, mert tegnap is 2 build érkezett és ilyenkor mindig tiszta telepítéssel futok neki De ha megvagy elégedve a xiaomi.eu-val akkor nem javaslom a váltást még
Akksi szempontból sokat nem tudok nyilatkozni egyelőre. éjszakára hagytam hogy scannelje a hívásokat (2,9 giga, 13987 fájl), és kb. 10%ot merült így, az idle drain 0,5%/h volt, de még nem léptem be minden alkalmazásba amik azért beleszólnak majd a háttérfolyamatokba[ Szerkesztve ]
-
Heimdallr75
őstag
válasz Manimaci #633 üzenetére
köszönöm, ezt kerestem, remekül működik gyári romon is.
Hihetetlen hogy a xiaomi képtelen volt ezt megoldani, ha már egy nyomorult 0,01 centes ledet nem birtak a telefonba rakni.
kis pöty a kamara körül nekem pont elég.super, 100% ban megéri az árát. végre van notif. ledem
a fogyasztást nem tudom még, tesztelem majd.
[ Szerkesztve ]
الغريبة في هذا الكوكب
-
ktomcat
senior tag
válasz Manimaci #607 üzenetére
Igen, ennyi! A bootloader nyitás formázni fogja a telefont, előtte mentsd le ami kell / szinkronizálj biztos ami biztos. A nyitás után a bootlogonál meg fog jelenni egy nyitott lakat ikon felül, ezzel is jelzi hogy nyitott.
A gépen lévő driverek és a kapcsolat ellenőrzésére javaslom mindenekelőtt dugd majd rá a telefont fastboot modban és a paranccsorba írd be hogy "fastboot devices" és akkor ki kéne hogy írjon pár karaktert és számot, mellette hogy fastboot. Ha nem jó a driver/kapcsolat akkor itt nem ír ki semmit.
A romot javasolt minél könnyebben elérhető helyre tenni (nálam ezért van közvetlenül a C-n).
Miután elindítottad a telepítést felugrik a paranccsor és azon belül látod hogy épp hol tart a flashelés, miután végzett egyből bezárja az ablakot és a telefon is újra indul magától. -
korcsi
veterán
válasz Manimaci #603 üzenetére
"
Installing with Fastboot: (ROM Type: Hybrid)
Download Xiaomi.eu ROM zip file
Extract the ROM zip to a new folder
Power off your device
Boot your device in Fastboot mode (Hold volume down + power buttons)
Connect to PC via USB cableRun one of the installation scripts (according to your PC operating system):
- first_install_with_data_format - with data wipe, if you're flashing Xiaomi.eu ROM for the first time or downgrading.
- update_rom - without data wipe, if you're updating from an older Xiaomi.eu ROM.Done!
"Xiaomi.eu oldalról idéztem.
[ Szerkesztve ]
referencia és MSI gaming X 5700(XT) plexi ARGB-s blokkok eladóak!
-
Heimdallr75
őstag
válasz Manimaci #588 üzenetére
semmi gond, remélem valakinek lesz ötlete
bár ahogy most kicsit volt időm olvasgatni nem fogom megúszni a fastboot módszert, pedig jó lett volna elkerülni a wipeokat, utálom "belakni"
ezt a bootloader nyitást nem teljen értem még, valami kínai nyelvű appot húzott le
الغريبة في هذا الكوكب
-
robi64
aktív tag
válasz Manimaci #570 üzenetére
A fő oka váltásra a MIUI tárcsázo és üzenetek,na de ez sokás kérdése,kevesebb szemét,reklám nincs (kivéve YouTube,MI Video) több állitási lehetőség,témák importálása (mivel készitek témákat),Super Icons (csak az alapértelmezett témán) meg még...
Nem tudom mennyi a gyárin a memóriabővitmény itt 2,3,5 GB.
Szerintem az aku tartalom jobb,egyedül az utolsó A13 frissitésnél (V14.0.2.0.) hijánzik a "zseb érzékelős" véletlen érintés elleni védelm,már sikerült zsebből Viber-en új csoportot csinálni. -
MODERÁTOR
-
Godimodi
tag
válasz Manimaci #515 üzenetére
Szép, lehet ez olyan mint a zöldkártya lottó. Melyik verzió volt előtte neked? Mi volt a pontos metódus?
Gregor37: azt nem ismerem. Ha az SKCEUXM-re gondoltál, azt is próbáltam, és a 14est is (TKCEUXM).
BMW - MINI gyári, új alkatrészek 50-70% kedvezménnyel: http://bit.ly/m/kekfeher
-
ronin79
addikt
válasz Manimaci #452 üzenetére
Fölösleges köröket futsz. Hiba van a rednszeredben, nem tudsz frissíteni, FR megoldaná + pont most lenne duplán ajánlott, ha nem akarsz a jövőben tovább szívni, mivel nem csupán a miui verzió frissül de az Android fő verzió is. Még ha gond nélkül fel is menne az OTA vagy akár manuálisan egy FR ilyenkor mindig ajánlott
-
Manimaci
tag
válasz Manimaci #417 üzenetére
Velekinek, aki próbált manuálisan frissiteni, jött ilyen hibaüzenet még? Állitólag vagy a béta verzióság miatt írja, vagy kellene egy gyári reset és utána újra próbálni a frissitést. Utobbit nem igazán értem mire lenne jó!? Min segít egy gyári reset ebben az esetben?
[ Szerkesztve ]
-
ktomcat
senior tag
-
BitRider
senior tag
válasz Manimaci #368 üzenetére
Nekem azzal volt baj, hogy telefonálás közben nem tudtam megnézni egy weboldalt sem, mert mobilnet olyankor se ki, se be (a 2 szolgáltató semelyik kombinációjával sem)... erre az volt a megoldás, hogy engedélyezni kellett a VoLTE-t (Yettel - azt már nem tudom, hogy csak a készüléken, vagy a szolgáltatónál is állítani kellett-e valamit - én náluk voltam bent ezt megoldani). Amúgy én is 2 simmel használom, nem tudom, mennyire releváns a problémakör.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz Manimaci #345 üzenetére
Ezt próbálod felfenni? V13.0.5.0.SKCEUXM
Ez a legfrissebb a telódra.Xiaomi 13T
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Apple Garancia
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 240 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest