Új hozzászólás Aktív témák
-
adam22
csendes tag
Hát ennyi, lehet, hogy lehallgatnak meg tudja a fene, de legalább pörög az elsőtől az utolsó percig..
De amúgy inkább vennék így telefont, hogy a frissítésekkel terelnek rá mintsem, hogy apránként véletlenül használhatatlanná válik az összes és megkeseríti a napjaimat mint ma amikor például egy fontos banki telefont nem tudtam felvenni mert youtube ment bluetooth headsettel már kb kifagyott..
-
adam22
csendes tag
válasz RedCactus #164 üzenetére
Kb az utolsó 5db egyikét vettem meg, akkor az S8 még 140 körül volt ami akkor nem fért sajnos bele, ezt odaadták 90-ért és kolléganőmnek tökéletesen megfelelt. Ez kb 2-2,5 éve volt, tehát ha azt vesszük a világ legnagyobb elektronikai cégének az adott korszakban legjobb telefonjáról beszélünk ami 1-1,5 év után már akadozott. Oké frissítések meg nagyobb hardverigény meg blablabla, de ez nem egy A10 volt hanem egy S7...
Előtte volt S5, S4, S3, közte egy Honor8. Tény, nem akkor vettem őket amikor épp kijöttek és 250e volt, de azért na...
A Honor8-at úgy adtam el, hogy úgy pörgött mint újkorában, ott a kijelző és a fényképező nem vált be igazán, de ezen kívül az egyetlen telefonom volt amit tényleg sajnáltam miután eladtam vagy letettem. Szóval azt gondolom nem nálam van a hiba ha egy Honor 8 megugorja azt amit a Samsung S szériái nem.
-
adam22
csendes tag
Sajnos csak most látom, a GP 4a nem játszik, 128g belső memóriával és nem bővíthető, nekem meg azért kell a hely.. Nem is igazán értem, az a telefon ami ennyire a kamerára épít hogy számolhat csak 128g tárhellyel amit az android rögtön lecsap 110-re kb? Na mindegy.
Más alternatíva esetleg?
-
adam22
csendes tag
Köszi a segítséget!
Igen sajnos látom, hogy a Xiaomi bár marékszámra dobálja a típusok garmadáját, de igazán sok különbség nincs közöttük, vagy ha van akkor ott tart árban mint egy megbízhatóbb márka. Bár ez is elég relatív, nekem a Samsung hatalmas csalódás, csak S szériás készülékeim voltak és mindegyik vállalhatatlanul használhatatlanná vált 2 éven belül pedig nem játszom vele meg semmi extrát nem csinálok (fb, messenger, netbakn, némi böngészés, gmail..) szóval ennyit a megbízhatóbb márka jelzőről.. Ezért sem gondolkodtam el egy pillanatra sem az A52-n amit mindenki ajnároz, hogy milyen jól sikerült meg ár/értékben milyen jó. Aha, 1 évig nagyjából biztos az, aztán megint lehet fejetvakarni, hogy hova költs el újra 100-200e Ftot..
Nekem az 5G sem fontos, hacsak a 4G-t nem kapcsolják le a kövi 2-3 évben én tökéletesen elvagyok vele Ahogy nézem viszont elég nehézkes már ezt a készüléket beszerezni, csak ilyen sufniboltokban van elérhetőbb áron, ráadásul ahogy most rákerestem azt látom hsz-ekben, hogy melegszik meg azért nem a legjobb vas van alatta... A fényképező zseniális azt viszont mindenki elismeri.
-
adam22
csendes tag
Sziasztok!
Hatalmas dilemmában vagyok, hátha tudtok segíteni..
4 telefont néztem ki:
- Realme 8 Pro
- Xiaomi Redmi note 10 pro
- Poco X3
- Poco F3Nem tudok dönteni, egyik teszten/fórumon stb ezt írnak, a másikon azt ugyanazokra a funkciókra, pl kamera.
3 dolog kiemelten fontos:
- kijelző látható legyen nappal ha gps-nek használom, és ne csak úgy elmegy szinten hanem úgy relative normálisan tényleg (nem kell kiégesse nyilván a szememet egy nyári délutánon ) - IPS-ben nem sok bizalmam van ilyen szempontból, a színeiben sem, de a fényerőben sem, szóval az kb kizáró ok.
- kamera: sokat fényképezek, utálom ha bemozodulós, homályos, élettelen képet csinál egy teleofon, az pedig végképp borzasztó hogyha 10 képből 2 használható. A megapixelek nem érdekelnek egyáltalán, csak a kép legyen jó.
Most egy Samsung S7-et selejtezek ki, ennek szuper képei vannak, viszont a céges Xiaomi Note 9 Pro képei nálam homályosak sokszor és furák, bár kolléganőmnek is ez van ő meg esküszik rá, szóval lehet csak rossz készüléket fogtam ki, nem tudom
- hardver: ne kelljen fél év múlva azon gyötrődni, hogy nem tudom egyszerre a bluetoothot és a gpst úgy használni, hogyha bejön egy hívás akkor azt se tudja a telefon hol van, az S7 1 kerek éve ezt csinálta, pedig kb 2,5 éves összesen..
Egy darabig ár/érték arányban a tesztek alapján a Realme felé hajlottam, de olvastam pár hsz-t, hogy kb f*s a kamerája, és hogy a hw meg elavult.
Itt is olvastam már kritikát a XR Note 10 pro kamerára, máshol meg istenítik.
Szóval kicsit elvesztem..
120-nál többet nem igazán szeretnék költeni rá, Samsungot meg soha többé őszintén, ez a sokadik S szériás telefonom volt ami Commodore 64 szintre esett vissza 1-2 év használat után. Mindig mesélem, hogy a Honor8-at ugyanilyen terhelés mellett gondtalanul használtam az eladása napjáig, a mai napig a legjobb telefonom volt ilyen szempontból, de a kijelző és a kamera nem igazán volt jó sajnos
Bármilyen segítséget nagyon köszönök!
u.i.: Más készülék/márka is opció ha ideálisabbnak gondoljátok, de egyelőre itt ragadtam le
Új hozzászólás Aktív témák
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Milyen egeret válasszak?
- BestBuy ruhás topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...