Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Én pont most járok az Arkham Knight felénél, és egyébként az is szuper játék. Még nem kiabálnám el, előbb a végére kell érni, de még az is lehet, hogy a legjobb a szériában. Kár érte, hogy olyan csúfos volt az indulása, amilyen, de manapság már játszható (ráadásul a grafikája sem piskóta).
-
persil
nagyúr
válasz
FoxiestFox #39 üzenetére
Csak az arkham knight lett olyan(amilyen
) az első 3 hibátlanul fut kb mindenen, és korukhoz képest remekül is néznek ki
Nem mellesleg magasan az egyik legjobb (szuperhősös) thirdperson akció sorozat.
-
-
persil
nagyúr
Most nem azért, de ebből, hogy derült ki, hogy jól optimalizált a játék? Akármilyen brutális paksi vasat alárakhattak, és megy 60fps-sel, hurrá. Ettől még simán lehet egy optimalizálatlan fos
Nem akarog károgni, de na, értitek. -
19_OsY_81
aktív tag
Megvettem ma, mit tagadjam nálam 9/10.
Nagyon bejön, szerintem szuperül meg van csinálva.
Nagyon pozitív csalódás...
Leköt.
-
nubreed
veterán
válasz
FoxiestFox #32 üzenetére
Maradjunk abban, hogy mind a kettő jó.
-
-
nubreed
veterán
Néztem róla 1-2 videot, de ez mitől Deus Ex -es? Az számomra egy majdnem tökéletes játék, hihetetlenül jó benne a cyberpunk hangulat és amiben nagyon de nagyon erős a Mankind Divided az a zene. Ennyire erős soundtrackje szerintem egy játéknak sem volt eddig soha (vállalom ha elfogult vagyok) és még nagyon sok film is elbujhat zenében emelett. Ezt nehét lesz überelni...
-
ribizly
veterán
válasz
HELLAFLUSH #29 üzenetére
Nem olyan rossz egyébként. Nekem kicsit deus ex feeling inkább, de ez nem feltétlenül rossz.
A kifejezés ami leginkább illik rá az a steril. Még csak belekezdtem, de eddig jópofa.
Amit hiányolok már így a legelején az a mini játékok. Az összes WC, csap kinyitható, a kapcsolók működnek, a számítógép ott vár a bejelentkezésre, az összes tárgy felvehető, de a játékkonzol a TV mellett nem használható.At all! Pedig egy tetris beleférhetett volna egy single only játékba, nem? Bezzeg a controller felvehető és eldobható...
-
HELLAFLUSH
őstag
hát én most nagyot csalódtam, azt hittem jobb lesz a grafika
-
-
törölt tag
Itt azt írják most, hogy nem érvényes már a május 5., később jön.
-
KRoy19
őstag
válasz
Heroes fan #22 üzenetére
Én azt nem nevezném infónak. Csak egy kattintás hajhász semmitmondó cikk az egész...
-
ribizly
veterán
Ezen a steam-es kommenten besírtam:
"
My girlfriend asked why I carry a gun around the house? I looked her dead in the eye and said, "the mother♥♥♥♥ing mimics".She laughed
I laughed
The coffee mug laughed.
I shot the coffee mug, it was a good time.
" -
KRoy19
őstag
Nem úgy volt, hogy elvileg ma a Prey megjelenéssel villantanak nekünk valamit a Vega kártyákból...?
-
-
Viper26
nagyúr
válasz
FoxiestFox #10 üzenetére
Ezt sosem fogom megérteni én sem, annyira egy csökött módszer.
-
törölt tag
-
válasz
#25237004 #13 üzenetére
Az összes felsorolt címet szerettem, de ez nem jön át egyelőre. A hangok különösen irritálnak, a művészi design pedig lesújtóan átlagos, pedig még a Dishonored-nak is elnéztem, hogy elég sokat nyúlt a HL2-ből (lévén ugyanaz a fickó rajzolgatott benne elég sok mindent).
-
Puma K
nagyúr
válasz
FoxiestFox #10 üzenetére
Mert az ilyen szutykoknak mindegy mivel irányítod... meg hát offline játék...
A Doom-ban az ugrás-mászás lehetőségét úgy csinálták meg ahogy az elvárható.
Itt meg...?Mi ez nyomd az A-t és akkor mászik fel?
Hagyjuk már... -
törölt tag
Chris Avellone dolgozott a sztorin, Mick Gordon készítette a zenét, a Dishonored alkotói hozták össze a játékot, Bioshock, Half-Life, Dead Space, System Shock beütése van, és mint kiderült, jól van optimalizálva. Szinte biztos vagyok benne, hogy jó játék.
-
Chp
őstag
Bezzeg az id Tech 5 féle Prey!
-
arpi6k
addikt
Hát a videó alapján nem egy nagy durranás...
-
És miért kontrollerrel kell játszani egy PC-s fps-t?
-
Egyetlen dolgot szűrtem le a videóból, ami számomra kicsit elszomorító. Van loading screen a pályák között.
-
nubreed
veterán
Utálom a rebootokat. Hogy már a játékipart is utolérte ez a hollywoodi betegség...
-
jorgoszka
tag
Videók alapján rém unalmasnak tűnik.
-
törölt tag
Az első tesztekre néhány napot biztosan várnunk kell, hiszen a Bethesda ismét nem küldött ki tesztpéldányokat a sajtó munkatársainak, így mindenki egy időben tudta csak elkezdeni a játékot.
Az első tesztekre néhány napot biztosan várnunk kell, hiszen a Bethesda ismét nem küldött ki tesztpéldányokat a sajtó munkatársainak, így mindenki egy időben tudta csak elkezdeni a játékot.
Az első tesztekre néhány napot biztosan várnunk kell, hiszen a Bethesda ismét nem küldött ki tesztpéldányokat a sajtó munkatársainak, így mindenki egy időben tudta csak elkezdeni a játékot.Az első tesztekre néhány napot biztosan várnunk kell, hiszen a Bethesda ismét nem küldött ki tesztpéldányokat a sajtó munkatársainak, így mindenki egy időben tudta csak elkezdeni a játékot.
-
Bad Pritt
félisten
Tesztek hogyhogy még nincsenek?
Új hozzászólás Aktív témák
gp Megjelent az Arkane Studios legújabb játéka, úgy tűnik a PC-s változattal valóban nincs gond az első visszajelzések szerint.
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- HP Victus 16-s0002nh - 16.1" FullHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - RTX 4050 - 1,5év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest