Új hozzászólás Aktív témák

• janos666

nagyúr

LOGOUT blog

Nem azt mondom, hogy nem volt jó játék. Nagyon is belemélyedtem egy ponton, és hozta az első rész szintjét, amit szerettem, és kétszer is végigtoltam (mikor megjelent, és úgy fél éve), viszont ahhoz képest nekem picit csalódás volt, hogy "az első rész egyfajta demó volt és a második lesz a játék" szlogennel reklámozták, mert szerintem ez nagyon is ugyan azon a szalagon készült, a kreativitásuk töredékét sem költötték a story-ra. Számomra ugyan úgy steril puzzle játék maradt. Sőt, az első rész poénjai nekem sokkal jobban bejöttek, míg itt néha erőltetettnek éreztem őket, vagy hidegen hagytak, és a megismerés izgalma is erősebb volt.
    Itt egy kis bohóckodás után jönnek a jó öreg tesztkamrák, aztán egy nem túl meglepő csavar után van egy kis bóklászás, majd rájön az ember, hogy kapni fog még egy adag tesztkamrát, és egy "szokásos" befejezést, de ennyi.
    Nem rossz, csak kár volt engem azzal hitegetni, hogy a story erősebb lesz, ha nem mondják, akkor egy rossz szavam sem lett volna.

TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák