Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hikvision
senior tag
válasz
H.lacika #3946 üzenetére
Az a típus amit linkeltem és rendeltem (BOSCH WAN 28290) Eco Silent Drive-os.
Nyilván mint mindenből ebből is ki lehet fogni a sz*art, én is felrakhatnám Youtubra a 4-Éves Aristont...
Media Markt-ban 60 napig visszaveszik, ha nem tetszik, úgyhogy mivel még a szállítás is ingyenes nagy rizikó nincs benne. -
sodokan
tag
válasz
H.lacika #3948 üzenetére
ha csöndeset szeretnél inverteres motorral keress, elvileg az ecosilencedrive bosch-ok azok, de én a rossz első benyomás miatt inkább LG-t hoztam másodjára directdrive-val. A bosch amúgy kicsit jobban rezgett, mint az LG, de az is minimális volt.
edit: https://www.youtube.com/watch?v=P2gBvwwfOm8 ez is ecoscilencedrive
-
Hami33
aktív tag
válasz
H.lacika #3823 üzenetére
Most vettem Lg 1400 8 kg. (F4j7ty0)Nagyon szeretjük. Szerintem műszakilag jobb és modernebb,mint a Bosch .Nagyon jól lehet rövidíteni a mosási időt. Nagyon szépen mos és nagyon csendes. Nagyon ajánlom ! Ha baja van úgyis kijön az első 2 évben .ha akarsz hosszú garanciát lehet hozzájuk venni pluszban .
-
-
numera007
tag
válasz
H.lacika #3798 üzenetére
A www.arukereso.húúúú oldalon megnéztem egy céget, aki megbízható és olcsó, felhívtam beszéltem velük, és elmondanak mindent. De csak az okirat száma meg a születési dátum kell a rendeléshez, a cég emberei hozzák a gépet, és viszik el a régit, a papírokat akkor viszik el.
-
asdf_
veterán
válasz
H.lacika #3666 üzenetére
Nincs netes vasarlas, szemelyesen kell intezni. (egy boltot lattam, amely mashogy csinalja, kiszallitok begyujtik a tamogatos papirt, majd utolag lepapiroljak -es teljes arat kell fizetni, a lepapirolas utan visszakuldik a tamogatasi osszeget- , ez azonban ellentmond a kereskedoknek megadott szabalynak, miszerint az ertekesites utan AZONNAL (igy, all caps irtak ok is) rogziteni kell az eladast az online rendszerben.
-
pimmi
senior tag
-
farkas-j
őstag
válasz
H.lacika #3313 üzenetére
Nekünk ilyen mosógépünk van és inverteres a motorja. Ha megnézed a boltban, láthatod rajra a fekete 10 év motorgarancia matricát. Csak az inverteres motorokra adnak a gyártók 10 év garit. Egyébként nagyon szeretjük, eddig jó választásnak tűnik. Kigyűjtöttem a programkiosztását és betettem Worldbe innen letöltheted. Én kétoldalasan kinyomtattam, lelamináltam így a páromnak mindig kéznél van ha szüksége lenne rá.
-
Chaser
legenda
válasz
H.lacika #2506 üzenetére
nem gyártót vett, gyártón belül egy típust
ami meghibásodhat az meg is hibásodik, a kérdés csak a két állapot közt eltelt idő
lehet másnál 10 évet fog bírni az az adott electrolux, amit következőnek vesz kedves anyós nála meg két évet, míg másoknál nagy átlagban akár 5 évet
én mindenre azt mondom annyira biztos, mint amennyi garancia van rá, mindenből ki lehet fogni jót és rosszat is
Új hozzászólás Aktív témák
lo Úgy alakult, hogy vennünk kell egy új mosógépet... Egyelőre itt tartok: AEG, Panasonic, esetleg Bosch/Siemens.Amit...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest