Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdey_a
addikt
válasz
Dr.FantastiK #8763 üzenetére
mert a gumin jobban dülöngél, hiszen rugalmas az alátámasztás. ha rajta van a szárító, a centrizéskori kb. 4 mm amplitúdójú rezgés a legfelső ponton simán a duplája vagy háromszorosa.
de próbáld ki. én is azt tettem, azért mondom. -
blattida
nagyúr
válasz
Dr.FantastiK #8671 üzenetére
A hulladék minőségéhez azért az általad idehányt gondolatok közelebb állnak, ráadásul felültöltős mosógépek között az electrolux csoport gépei pont a jobbak közé tartoznak.
Az ilyen hozzászólásnak mi az értelme és a haszna?
-
Gömbike
senior tag
válasz
Dr.FantastiK #8671 üzenetére
Mire alapozod? Volt már?
Mert én a wiccpúlt nem engedem be a környezetemben.
AEG - Elux párti vagyok, attól függetlenül, hogy a 2, 5 éves hőszipkás Elux szárítógép most fosta össze magát. A javítás költsége a 887 Ft-os kondenzátorral együtt 3000 Ft. volt.
Nekem sajnos saját átélt negatív tapasztalatom van a wiccpúl terén, de Neked mi a helyzet az AEG-Elux csoporttal kapcsolatban?
-
Gömbike
senior tag
válasz
Dr.FantastiK #8574 üzenetére
Szerintem meg a Borsodi Mester a legjobb sör
Új hozzászólás Aktív témák
lo Úgy alakult, hogy vennünk kell egy új mosógépet... Egyelőre itt tartok: AEG, Panasonic, esetleg Bosch/Siemens.Amit...
- Lapierre e-Zesty AM 9.2 Fully carbon Ebike
- Eladó 8GB DDR5 SODIMM RAM memória 5600MHz és 4800Mhz (Samsung, Micron, SK hynix, stb.)
- Eladó használt Xbox series X
- Medion Gaming PC I Intel Core i5-6402P I AMD R9 380 4 GB I 16GB DDR4 I GARANCIA I BESZÁMÍTÁS I
- GP66 Leopard 10UG 15.6" FHD IPS i7-10750H RTX 3070 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest