Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
fenyo
csendes tag
Minden bug csak akkor kerülhet javításra, ha azt pontos leírással jelentik a bug-report résznél.
Te magad is tehetsz azért, hogy hamarabb javítsanak egy hibát: jelentsd!Ja amúgy érdemes mindig kipróbálni a Nightly Build-et is jelentés előtt, hátha már javítva van az adott hiba.
-
haxiboy
veterán
Ez egy überállat játék. Remélem a tech bugot javítják
Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
fenyo
csendes tag
Ezen a területen van még javítani való, az biztos.
Azért persze ez attól is függ, hogy milyen Megjelenítő szűrőt (Display Filter) használsz. Nekem a sima "-" -vel nincs összeomlás még teljes képernyőn sem.
Ja meg persze OS függő is lehet. Nálam XP van.
Azt hallottam, h Win7 alatt vannak inkább ilyen problémák. -
Hunpriest
senior tag
Egész jónak tűnik, a felbontást viszont nem tudom átállítani 640x400-ról másra, mert akkor bedobja a törülközőt a progi...
-
fenyo
csendes tag
Az, hogy nem kell hozzá semmilyen emulátor, és mentes azoktól a bugoktól amik az eredetiben voltak.
És persze tuningolható, testreszabható, könnyen moddolható. Már most sokkal többet tud az eredetinél.
Bárki játszhatja a saját szája íze szerint.
Akár új egységeket is létrehozhat a szabályok szerkesztgetésével. -
Dr. Akula
félisten
Ha kell hozzá az eredeti játék, akkor ennek mi értelme?
-
fenyo
csendes tag
Ja, még egy apróság:
Eredetileg még 2009-ben igazából ez egy egyszemélyes projektnek indult, egy portugál srác - SupSuper - unatkozott az egyetem mellett, ezért kezdett a fejlesztésébe. Aztán idővel szépen jöttek a követők, és mára már egy egész kis csapattá nőtte ki magát. -
fenyo
csendes tag
Jó kedvcsináló ez.
Annyi kiegészítést tennék csak, hogy azért van szükség az eredeti X-COM file-okra, mert az adat-file-okat, konkrétan a grafikákat és a hangokat onnan használja fel. Ezeket ugyanis egy az egybe nem rakhatjuk bele az OpenXcom-ba, mert az már szerzői jogi sértés lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Kicsi játszós számítógép (G4600, 8GB, MSI P106-90 3GB GDDR5)
- TP-Link TL-WR941ND Ver. 5.1 Wireless N Router 300Mbps
- eladó Canon Rf 15-35 F2.8 L IS USM
- Delock 18136 / 5.25 Installation Frame for 1 x 3.5 / beépítő keret
- Asrock J4125-ITX alaplap / dobozokkal, tartozékokkal, gyári állapotában / 4lza garanciával.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest