Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
robinhugy
csendes tag
válasz Winner_hun #6 üzenetére
köszi
-
bitpork
nagyúr
Sajnálom át lett linkelve, ez így túl körülményes. A régi jó volt
[ Szerkesztve ]
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
olbaidhun
őstag
7o/638-9O93 ► Telón érsz el leghamarabb \_(ツ)_/
-
olbaidhun
őstag
-
Bjørgersson
félisten
Hoztam még egy smiley-t, remélem nem gond.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
danih
veterán
válasz olbaidhun #33 üzenetére
Szerintem utólag nincs értelme, mert már úgy van indexelve, ahogy, bár ehhez nem nagyon értek, nem tudom ilyenkor milyen tag-ek íródnak át. A link viszont tuti nem.
Amúgy ha "LG Arena"-ra keresek, az írományod a 2. oldalon van a google-ban, ha "LG Arena FAQ"-ra akkor első a találatok közt. -
olbaidhun
őstag
válasz Bjørgersson #31 üzenetére
Tudom, nincs semmi gond, azért csináltam a lapot, hogy használhassuk, direkt kapcsoltam be a "Szabad hozzászólni"-t.
Ha még kértek bele valamit, írjatok és oda teszem, hogy mindenkinek ez legyen a kedvenc emoticon-os lapja. De sajnos sokan olyan képet adtak, amely tárhelye megszűnt azóta... szóval csinálok egy tárhelyet, csak toljátok a gifeket.
(#32) danih
hm, talán ezt is át kellene nevezni, pl hangulatjelekre, vagy vmi?[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
-
olbaidhun
őstag
Értem.
A topikot ezrek nézegetik, csak ide nem azért járnak, hogy írogassanak... naponta előkapom én is, azért gyűjtöttem egybe.
Figyeld ezt: 2009-12-23
több mint 80.000-en olvasták és még mai napig is hasznos annak, aki ilyen telóba botlik... akkor ha jól értelmezem, ez is napi régész, mert már nincs annyi hsz és kifutott a készülék?
-
olbaidhun
őstag
-
Bjørgersson
félisten
Na szép, nem gondoltam volna, hogy megelőzitek EczkEt.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Polllen
nagyúr
Ez nagy kedvenc, ki ne maradjon:
U.i.: Napi régész 2
[ Szerkesztve ]
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
CoolMan
MODERÁTOR
válasz Bjørgersson #22 üzenetére
Napi régész.
-
Bjørgersson
félisten
Párszor már átfutottam rajtuk, de ezt a smileyt nem látom köztük. Beraknád?
-
hoffman_
nagyúr
Ha ki mered törölni ezt a bejegyzést, akkor a pokol legforróbb bugyraiban fogsz égni, garantálom!
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
akaido
addikt
Szabad országban, szabad ember, szabad akaratából azt mond és azt tesz...amit szabad. UDS Ignition.
-
olbaidhun
őstag
Ez nem feltétlenül gond. Ez a saját "kis gyűjteményem".. De ha van időd és kedved, szabad jogot adok a válogatáshoz.
-
olbaidhun
őstag
Találtam egy ilyen kis gyöngyszemet:
-
olbaidhun
őstag
válasz Winner_hun #12 üzenetére
oks, majd nyomunk egy pár meccset, de én szeretném úgy is, hogy ne csak ellenségek legyünk!
-
Viktor77
titán
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
-
Brae
őstag
Érdekes, behal tőle a szexplorer 8
-
3.Aragorn
addikt
Lehet, h 1-2-t kipróbálok.
-
olbaidhun
őstag
válasz Winner_hun #4 üzenetére
A pontosság kedvéért: Winner_hun ról a ph! félistenről beszélek.. akinek ilyen az ikonja: és nem mellékesen nagy starcraft player, ha jól emlékszem, és a lapjáról gyakran linkeltem be képeket. Nos, most miattad gíűjtögetem az emoticonokat..
-
Winner_hun
titán
ps: nem is az én "blogomban" olvastál róla
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Winner_hun
titán
Már csak a nicknév leírására kell gyúrni egy kicsit
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
.bableWes
őstag
mükszik!
[ Szerkesztve ]
töltöm lefele a torrentet döpirétbéj-rü. csak gondoltam kiirom, hátha kibanolnak..
-
olbaidhun
őstag
A gyűjtemény közel sem teljes, fejlesztést folyamatosan fogok végezni.. Várom az egyedi gifeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Politika
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Asszociációs játék. :)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
- AMD Ryzen 5 5600 BOX - Új, 3 év garancia - Eladó! 40.000.-
- 2 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron -
- "Billentyűzet hibás" Dell Latitude 7390 laptop (13FHD/I5-G8/4GB/128SSD/MagyarVilágítós/Win11)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest