- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen házat vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- PLC programozás
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kilua
senior tag
Egyébként tavaly is úgy volt hogy minden közelgő nagyobb játék portját a Nintendo directen jelentették be nem sokkal előtte (pl cities skylines, diablo 3) néha úgy hogy már tölthető is volt (pl fortnite) mivel olyan hírek vannak hogy a switch Japánban és Amerikában a legkelendőbb konzol (azt olvastam hogy európában is az lenne, ha kelet európa nem lenne olyan nehéz piac a nintynek) már az EA is nagyban portolja a frostbite enginet, én nem aggódom az idei felhozatal miatt.
-
saelin
veterán
Mondjuk vicces hogy switchre most tettek egy hivatalos bejelentést a Crosscode kapcsán, de Ps4-re még mindig nem. Pedig a PC közeli hardver miatt az ember azt gondolná, hogy egyszerűbb portolni mint egy mobil hardverre. Ezek szerint még sem vagy a Nintendo fizet nekik.
-
Komolyan mondom mobilra jobban kinéző játékok vannak...pl. Asphalt 9 vagy hasonló elkelne a Switchre. Ráadásul pl. a Call of Duty is érkezik mobilra, Switchen meg még mindig semmi nyoma sincs.
-
Vebber
tag
Röhej, hogy egy 120ezres konzolnál, ilyen szarokra alapozzák az évet.
-
satz18
őstag
Nem túl acélos grafikák. Ezekhez nem feltétlenül kell a Switch ereje, meg a játékélmény jósága is kérdéses.
-
GodGamer5
addikt
Engem továbbra sem győztek meg... Így is túl sok az indie fos mindenen, a Nintendo meg még büszke is rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest