Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
negro
őstag
Ismerem a story ezert irtam atmosferat. De a vege az volt, h eszement jo volt vele jatszani es nem 1x vittem vegig ujra. Nyilvan van elfogultsag hiszen anno a soros portos 1v1ek szomszeddal, illetve LAN party-k 4v4-e vagy az iskolai alt+tab -os, oran jatszos korszak miatt
A Quake az az elso resz es kesz. A strogg univerzum nekem nem jott be. Nem is emlekszem csak minimalisan a jatekra ahogy a Q4-re se, mikozben a Q1 palyak fejbol mennek es felidezem mindet kb.
-
negro
őstag
A Quake-nek szeritem sose lesz mar igazi 2. resze. Eleve az a kozeg es ahogy keszult a hatterben huzodo ellentetek menten a jatek az akkori id-nel, akikbol mar senki nincs a cegnel, eselytelen azt az atmosferat osszehozni. Emlekszem nekem a Q2 is csalodas volt, mert semmi koze nem volt a Quake-hez. (Persze nagy dolog volt 3dfx-el anno a grafika de 1x vittem vegig azt a jatekot es azota se) Ugye csak marketing okokbol neveztek el Quake-nek a jobb eladhatosag miatt. Q3 -al bar sokat nyomtam online de az is csalodas volt mert single nelkuli volt. Q4... nem is id jatek, illetve Q2 folytatas volt.
-
negro
őstag
Lehetseges, ugyanakkor ezek a jatekok meg abbol a korszakbol valok amikor meg erteni kellett a pc-hez es hasznalatahoz. Akik ebben a korban nevelkedtek annak egy modolas nem sok semmi. A celkozonseg meg a mai 30-40-50 -es korosztaly. Aki retrozni akart ezekkel de jobb grafikan az megoldotta. Illetve ahogy irtam a listan jo par jatekbol mar jott ki hivatos remake, remaster. Egy command and conquer -bol is minek egy ujabb remaster ha mar van egy remastered collection? Pont, hogy olyan jatekoknak kene szerepelni itt mint egy indiana jones fate of atlantis, railroad tycoon, stb.
-
negro
őstag
Nem igazan tudom hova tenni ezt listat. Jo par jatekbol felelsleges lenne a remaster. Quakebol ott a Enhanced. QII -hoz rengeteg graf. mod jott mar ki akar RTX. Egy Q3 vagy UT is minek amik online jatekok voltak? Half - Life? Ott a Black Mesa. Doom, Doom2 is minek mikor 1000 szamra keszultek modok hozza. Ott a GZDoom is.
Egy Blood v Hexen, Heretic viszont mar erdekelne.
Új hozzászólás Aktív témák
gp A cég alapítója egy egyszerű Twitter bejegyzésre válaszolta azt, hogy érkeznek még tőlük felújítások.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EA Sports WRC '23
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Diablo IV
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Playstation 5 Lemezes, CFI-1016A - Gran Turismo 7 - Kontroller - Kamera - HÁZHOZ IS!
- PS3 Slim 4.92 HEN - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Playstation 5 Slim lemezes dobozos 2026.11.08 gyártói jótállás
- PlayStation 4 500GB + 10 Lemez
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Corsair 850W
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest