Új hozzászólás Aktív témák
-
negro
őstag
A Quake-nek szeritem sose lesz mar igazi 2. resze. Eleve az a kozeg es ahogy keszult a hatterben huzodo ellentetek menten a jatek az akkori id-nel, akikbol mar senki nincs a cegnel, eselytelen azt az atmosferat osszehozni. Emlekszem nekem a Q2 is csalodas volt, mert semmi koze nem volt a Quake-hez. (Persze nagy dolog volt 3dfx-el anno a grafika de 1x vittem vegig azt a jatekot es azota se) Ugye csak marketing okokbol neveztek el Quake-nek a jobb eladhatosag miatt. Q3 -al bar sokat nyomtam online de az is csalodas volt mert single nelkuli volt. Q4... nem is id jatek, illetve Q2 folytatas volt.
''A kreativitás kulcsa abban rejlik, hogy tudod, hogy rejtsd el forrásaid''
Új hozzászólás Aktív témák
gp A cég alapítója egy egyszerű Twitter bejegyzésre válaszolta azt, hogy érkeznek még tőlük felújítások.
- Újszerű - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 500GB HDD tápegységgel, vezetéknélküli gamepaddal
- XBox Series S 512GB játék konzol /Gyári állapot/Eredeti doboz/Beszámítás/Garancia
- Konzolok karbantartása // Portalanítás - Pasztázás // www.brservice.hu // Posta // Számla
- Raktáron, PlayStation 4 Slim 500GB SW:11.00!!!, györű szép állapotban, 6 hó garanciával, üzletből!
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest