Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
a relékben nem az a trükk, hogy gyors, hanem hogy ftl sebességre gyorsítottak hajókat, így azokra már nem kellett ftl hajtómű.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
[Prolixus]
addikt
Nem "ha"...A Mass Effect 2 körül indultak, ez egy tény, az MEA honlapon találsz erről információkat ha akarsz, ott van az idővonal.
Másrészt a trilógia idején használt FTL hajtóművekkel is képesek voltak 12 fényév/nap-os sebességre. Úgyhogy a Tempest gyors, de nem annyira gyors, hogy kilógjon a már játékvilágba írt technológiáról. De egyébként is kevered a dolgokat picit, a 13 fényév/nap-os sebesség a Tempest-re vonatkozik, a Nexus és az Ark-ok pontos sebességére tudomásom szerint nincsenek információink. Viszont biztosan lassabbak, mint a Tempest.
I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando
-
AlexWolf
senior tag
Nekem akkor sem kerek valami. azt olvastam vagy hallottam, hogy az Andromedaban szereplő hajó 13 fényévet tud megtenni naponta.
Ha a Mass Effect 2 környékén indultak, akkor ez a technológia már létezett, mégsem volt egy szó sem róla az eredeti részekben. Ott örültek, hogy vannak relay-ok, mert azzal utaztak kurtagyorsan, de azért a 13 fényév/nap sebesség szerintem kiválthatta volna a relay-eket.
Ezzel a sebességgel az Alfa Centaurira kb 6-8 óra alatt el lehet jutni, egy év alatt meg baromi messzire. Szóval ez egy picit tönkre vágja az eredeti trilógia "a relay-ektől függünk" hozzáállását.AW /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!
-
oriic
HÁZIGAZDA
Időben a Mass Effect 2 környékén kezdődik. Onnantól sztázisban lesznek a szereplők 600 évig, és átmennek egy másik galaxisba. MIkor felébrednek a Shepard sztori már el is lett felejtve és kb mindenki meghalt. Elméletileg legalábbis, hiszen készítők szerint nem lesz semmi kapocs a trilógiával. Ezt hívják soft rebootnak.
Live-Die-Respawn
-
AlexWolf
senior tag
Most ezt nem értem. ez az új történet 600 évvel fog a 1-3 rész után játszódni...de nem veszi figyelembe, hogy ki mit választott a 3. rész végén?
Kiválasztották mondjuk, hogy kinyírtuk a Reapereket oszt jóvan?AW /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!
-
Goldberg03
tag
válasz noPublicFG #15 üzenetére
-
nagyúr
válasz Fitzgerald #12 üzenetére
rámentek a tutira akkor. férfi szereplővel szemben kicsit meglepőbb lett volna ez az elvárás.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
senior tag
-
J.Hetfield
aktív tag
válasz noPublicFG #15 üzenetére
Van némi hipszter swag beütés az tény Ez van, modern idők...
-
senior tag
Bárcsak kihagytam volna ezeket a videókat!
Igazi verni való hülyegyerekek.
Ezekre van bízva a szupertitkos mentsük meg a fajunkat küldetés?
Valahol a LEGO Szar Wars és a Benny Hill show közt van.plus ça change, plus c'est la même chose
-
kovsol
titán
Cinematic trailer még szerencse, hogy jól néz ki.
May the Force be with you!
-
Fitzgerald
veterán
Na már megy a hülyeség Youtube-on, hogy a rövid, szőke hajú csajt a feministák rakatták a játékba, meg biztos ő lesz a leszbi romance is (a trailerben mondjuk pont csávóval smárol), meg az ilyenkor szokásos agymenések. Derp.
-
veterán
Nagyon várós, addig legalább ki tudom platinázni a NIOH-t
***15 éve a PH-n 864 pozitív értékeléssel***
-
Malibutomi
nagyúr
Ez ugyan izles dolga, de nekem inkabb a "nem nez ki rosszul" jelzo illik ra, ami a "nagyon jol nez ki"-tol azert messze van.
-
Ellia
addikt
válasz freeknight #3 üzenetére
Lehet félreértelek de játékmechanikára gondoltam Viszont a frostbite az egyik legjobban optimalizált motor jelenleg, egy gyengébb konfigon is tud szépen futni
-
rdt89
addikt
Eme trailer után már el is kezdtem mind a 3 játék telepítését, mert eddig kimaradtak az életemből.
-
Ellia
addikt
Én felültem a hype vonatra, de remélem, hogy nem olyan lesz mint a DA:I...
-
rodrigez
senior tag
Jeeeeeeez! Kimondhatatlanul várom! 2 hete befejeztem a Mass Effect 1-et, most tartok a 2-ben úgy 10%-nál. Megjelenés előtt végig akarom tolni a trilógiát.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest