Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
eddie17
addikt
válasz Sirandrish #13 üzenetére
Tudom Majd lesz valahogy
-
Sirandrish
legenda
-
eddie17
addikt
válasz Sirandrish #11 üzenetére
Nem is szoktam. Végülis mindegy, egyelőre azt sem tudom melyik konzol lesz amit veszek
-
Sirandrish
legenda
az hogy mit irnak egy dolog...teljesen más az ami valóban van...
Persze dolgozhatnak rajta nem azt mondom de ne tedd rá az összes pénzed 1-1 ilyen cikkreEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
eddie17
addikt
válasz Sirandrish #9 üzenetére
A cikkben Bár hivatalosan még nem lett bejelentve, de egy ideje már tudjuk, hogy az Evolution Studios csapata nagyban dolgozik a Motorstorm 2-n, amiről most befutott némi infómorzsa.
Tehát már nagyban csinálják, csak nagyon titkolóznak, lehet tényleg hatalmas durranás lesz?[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
hát még csak most jelentették be hogy készitik nem? az kb azt jelenti hogy 1 hónap mulva TALÁN neki is állnak
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
eddie17
addikt
válasz Sirandrish #7 üzenetére
Hehe Nem vagyok annyira rémisztő
Na visszatérve a játékra még nem nagyon találtam róla semmit, se egy kép, semmi.[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
-
eddie17
addikt
válasz Sirandrish #5 üzenetére
Enyémtől vagy a játéktól?
-
Sirandrish
legenda
-
eddie17
addikt
válasz Sirandrish #3 üzenetére
Emlékszem, amikor egy multinál ki volt állítva a PS3 és pont ez ment rajta(az első rész). Mondom egyefene kipróbálom Hát akkor azt mondtam, hogy "ez igen" Szegény kisgyerek meg mögöttem állt mikor végzek
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
-
eddie17
addikt
Ohh, már az egy sem volt rossz, de ha tényleg ennyire dicsérik az grafikai motort, lehet, hogy áll leesős játékkal lesz dolgunk Na meg az osztott képernyő sem rossz dolog.
[ Szerkesztve ]
-
pyrannha
senior tag
Kiváncsi vagyok, hogy mit hoznak ki belőle. Az első rész nagyon tetszik, csak egy kicsit unalmasak ezek a sivatagos pályák.
PSN ID: VDFPO
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Playstation 5 Drive Edition 825GB, dobozában, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 512GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- PS3 Games - Nagy választékban - Fiók kisöprés
- Xbox Wireless Controller Forza Horizon 5 Limited Edition
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest