Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
lesz raiden? Akkor jó.
De mi az, hogy Liu Kang szívkitépés fatality? maguknál vannak?
(#9) Sefter:
Hát de Liu egy Bruce lee karakter! Hát persze, hogy úgy visongat.
[ Szerkesztve ]
il sole non sorge più ad Est!
-
atidzsiforc
őstag
Mikor tanult meg teleportálni?
r_picmip 16-al a koromporkolt is letisztultabb elmenyt nyujt
-
anulu
félisten
még 2 hónap? mondjuk, addíg is el tudok lenni, szerencsére van mivel, de akkor is
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
Sefter
veterán
szánalmas ez a Bruce Lee utánzat... (vinnyogás, mozdulatok stb... ), nem hiszem, hogy ez a jó út..
Psn ID: sefter_hun
-
Tituka
senior tag
várom nagyon...
Skizofrén vagyok, és én is...
-
félisten
Liu megöregedett.
De ettől nagyon várós.
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
mephi666
nagyúr
azért a sárkányost megnéztem volna tőle emlékszem mekkora volt anno az öröm, amikor általános sulis korunkban összehoztuk...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
DeFranco
nagyúr
Úgy néz ki tényleg vissza tudnak térni a klasszikus iskolához. MK2 érzésem van, és ez jó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- PS4 Games - Fiók kisöprés
- Xbox One S 500GB, 2 kontroller+játékok!
- Gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps4 / playstation 4 lego és egyéb gyerek játékok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest