- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
Új hozzászólás Aktív témák
-
roliii
tag
megint jó és új részt csináltak. szerintem nem lesz rövid a játék , olyan lesz mint a cod4 pár eltéréssel .. évszak .. és pár új dolgok . majd kiderül .
-
BalaNce87
addikt
válasz Davidof92 #11 üzenetére
Nah hát én is ezt írtam be nem egy helyre jogosan, de természetesen én lettem leszólva mert hogy ez az év játéka meg a cod az fps király, egyszerűen a tényeket kell nézni az iw a picsájára ült és lószart nem fejlesztett, mondtam is hogy ez idáig egy cod4 kiegészítő, erre kapom az oltást hogy egy videóból ezt hogy lehet leszűrni stb, hát az egészen lehet látni hogy tipikus cod az egész és semmi változatosság nem szorult bele. Igaz a cod1-el kevesebbet játszottam cod2 után próbáltam ki de jobban tetszett, nehezebb is volt és vhogy nem a 10 éveseknek készült elsősorban, ez mára változott és inkább ők a célközönég és nekik fejlesztik, sok dolog van a cod2-ben 4-ben amit 1-ben nem is lehetett megcsinálni, azaz évről évre leegyszerűsítik a játékot ilyen pisis szintre, hogy még annak is sikerélményes legyen a játék. Én úgy vok ezzel hogy a 4-el bekellett volna fejezni az egészet és kész, nemtudom minek ennyi rész ilyen NFS szintre hajtanak mert már nagyon ott vannak. Eddig mind1ik részt kipróbáltam kivéve a 3-at, de mind1ikről ellehet mondani hogy a singlejük monoton egy idő után, mondjuk az 1-nek még biztos jó volt és újdonság, csak hát akkor is az a folytonos lövöldözés és el nem tűnő ellenfelek kissé unalmasak.
Szóval aki ilyen év játékra helyezi annak elmentek otthonról, bár aki a 4-el kezdte annak ez az etalon és tökmind1 hogy nem csinálnak vele semmit neki akkor is jó lesz. Hatodszor megcsinálni ugyanazt minimális újításokkal kicsit gáz.[ Szerkesztve ]
-
Xaels
félisten
Nekem 1,5évig volt COD4-ben saját klánom a kezdetektől. Uhh milyen hisztik mentek amikor közöltük hogy Overgrown a mapunk xD Aztán néha poénból Downpour(mp_farm)... Aztán azt hagytuk a végén mert a sok hunpro állandóan beszólt, ha nyertünk ha veszítettünk és mindenhol csak a lejáratás ment... Aztán csináltunk már CoD WaW elött egy másikat. Igényes honlap meg minden, de a végén annyira elegünk lett a promod mizériából, hogy hagytuk az egészet. Otthoni gépről az 1.-k között hostoltam WaW servereket amik mindig tele voltak, de már undorom van a COD multibtól...
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Xaels
félisten
válasz CsíkosMókus #25 üzenetére
Most még nem, de 1-2éven belül biztos, hogy kevés lesz. Az 1 résznél is mindenki mennyire oda volt, hogy át lehet lőni a falon, de közben olyan dolgok maradtak, ki, hogy 1 egyszerű izzóval nem lehetett végezni meg hasonlók... 1-2éven belül ezek nagyon kevesek lesznek az elvárásokhoz, ez már most is látszik elég ha a Bad Company 2-re gondolunk és ha az ahhoz fűzött remények beválnak akkor az Infinity-nek nagyon gyorsan össze kell szedje magát és valami komolyabb motort alá tenni.
Amúgy én már most félek attól, hogyha lesz 1-2 jó hóviharos multi map akkor azokat a sok fps majszter utálni fogja és az 1. promodban minden speckó effect ki lesz kapcsolva vagy a mapleforgásokból ki lesznek szedve... Aztán meg jönnek a nagy CB fejesek a szabályokkal és megintcsak a fél maplista kihúzva és nem arra koncentrálnak amire kéne...
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
feka007
veterán
-
keIdor
titán
Én nem lennék meglepődve, ha 2 év múlva jönne ennek a folytatása ugyanezzel a motorral... addigra már baszott elavult lesz, ennek még a Quake 3 Engine az alapja. (nem ugyanaz, de az az alapja)
Én azért várom, CoD4 és CoD: WaW is tetszett, mind a kettő a mai napig a gépen van, mert játszom őket. De számomra is a CoD: UO volt eddig a legjobb... mp_pavlov de hiányzik.
A legszarabb eddig a CoD3 volt számomra, azt végig se vittem, multi is gyenge.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Nunder
őstag
Ezek a képek nem a nemrég bemutatott gameplay videóból lettek kivagdosva?
“It's the job that's never started as takes longest to finish.” // blackbird3dworks.hu
-
Tituka
senior tag
-
félisten
Remélem lesz valami akciós leárazása az első résznek.
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
Misi 007
őstag
Komoly játék lesz ez nagyot fog ütni!
-
Tituka
senior tag
egyre jobban varom mar....
es a multi is kafa lessz
[ Szerkesztve ]
Skizofrén vagyok, és én is...
-
feka007
veterán
válasz Davidof92 #11 üzenetére
Én se kábultam el eddig a játéktól. Minek berakni ilyen fegyvert, aminek egy monitor lóg ki az oldalából, kinek kell ez? Persze kis 11 éveseknek biztos ettől leesik az álluk... CoD4-ben baromi jó volt a lopakodós SAS-es pálya, nem az volt mint itt, hogy mint a Rambo egyedül kinyírunk mindenkit. Meg ez a gépről adatlelopós küldetés is unalmas már. Mondjuk a grafika még elmegy, de tényleg nincs ebben semmi új. Multi meg úgyis megint addig lesz jó, amíg meg nem csinálják a promodot a CS kockák..
[ Szerkesztve ]
-
Prof01
veterán
válasz BloodyEddie #1 üzenetére
Engem biztos nem, mert nem Pc-n játszok.
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
Davidof92
senior tag
Hmm, mintha a cod4-et látnám. Ember szélie világítanak sötétben, talán ennyire kihatással volt a cod4-es csernobili látogatás katonákra? Tök jó, eladják ugyanazt 3-adjára, csak kicserélik a textúrákat és szevasz, 0 fejlesztés. Igen, ez játék nemmondom. Úgy láttszik, a céh játékkészítőkből manufaktúrális selejtömlesztő kínai gyár lessz. Ha volna benne fejlesztés, akkor nem bánnám, de ugyanazt a (számomra eléggé fika) grafikát eladni 3adjára, rádaásul változtatlanul. Áhh mind1, én má nem várok ezektől semmi újjítást, megint jön a perkes übermájer multi, a csodacsipával meg a csillivili fegyverekkel. Nekem a Call of duty 1 és kiegészítője az United Offensive volt a legnormálisabb cod. Cod2 is jó, de a multija messze van UO-tol, főleg egy kis mp_foy mp_berlin mp_kharkov csak hogy pár normális pályát említsek na meg ugye base assault, az is üt. ott még voltak tankcsaták meg nem lehetett megsebezni gépfegyverrel a tankot, lásd cod5.
-
Hevius
tag
Jaja nagyon brutál remélem hoszab lesz mint az előző.
-
Atis707
tag
Alulról a 2. kép nagyon hangulatos! Remélem a multi marad olyan amilyen, már ami a gép és net igényt érinti...apropó, gépigényről tudni kell valamit? Nehéz lesz, de remélem tudnak majd valamit villantani az 1. rész után, bár az 5-öt ez biztos földbedöngöli.
-
Korcsii
őstag
válasz CsíkosMókus #4 üzenetére
olyasmi, cod6 lenne, csak már nem lesz benne a cod a nevében...
egyébként eddigi videók/képek alapján én megszavazom neki a "crysis winter" nevet
-
CsíkosMókus
aktív tag
Ez az új Call of Duty lesz?
Eddig mind jó volt.. -
Tomekk.
aktív tag
atomzsír csak hosszabb legyen, mint az előző részek
-
BloodyEddie
őstag
Ha nem fognak a tízéves "adminok" bannolni mindenkit a szerverekrők aki jobb náluk, akkor jó lesz az MW2
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Társasjáték topic
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Óra topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- samsung galaxy s23 ultra kifogastalan 2026 12 ho-ig sestore garancia plusz 2 tok 30 ezer ertekben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest