Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ice!?
őstag
Szvsz nem sok értelme lett volna egy mp bétának.
Persze, kíváncsi lennék rá, de majd minden eljön szépen lassan. -
lovag05
aktív tag
Azt pedig nem fognak, ugyanis ezt így már NEM lehet elrontani, - már rég elvan - a fanok, casual gamerek úgyis megveszik, akármilyen lesz... Csak ez alatt, megint egy terrorista lövészet lesz, mint az előző MW... Tele filmszerű dolgokkal, közben, pedig inkább egy "interaktív nézővé" válik a játékos, 0% küzdelemmel, kihívással... Nem mondom, hogy a régebbi részek, valami 'húúúdenaonjóóóó" kategóriába lettek volna sorolva, mégse tűnt ennyire script-eltnek, ott még jól mutatott, és nem éreztem magam frusztrálva, a hülye ellenségek, stb. miatt. Nincs is értelme ellene indítani akármit is, úgyis, vagy csak egy rétegnek fognak szólni, vagy, ha talán eredeti ötletekkel lenne tele, úgyse hallanánk róla sokat, a CoD név miatt... Jogos a "nagy" beijedtség, hisz' nem nagyon lehet ez ellen, mit tenni. Persze, hogy az MW2 fog prioritást nyerni, mivel egy játéknak nagyon is jó, ebben egyetértek, de, mint CoD... számomra értékelhetetlen lesz. - de, NE legyen igazam - A BC2-nek lehetne szerintem maximum ellene esélye... Kár, hogy már ez a helyzet van, bár, lehet, jobb is, legalább már vége lesz a "CoD MW2 láznak", mire elkezdenek szállingózni az újabb címek. - talán így érvényesülni is tudnak -
-
h-yle
addikt
De pont a MW2 miatt lettek a hasonló "A" kategóriás címek (lásd a fent említett BC2) 2010-re pakolva.
Egyik kiadó sem mer ellene hasonló kategóriában játékot indítani. Hiszen az egyszeri user (vagy épp a user barátja/barátnője/családja) ott áll karácsony előtt a boltban és azt lesi melyik legyen az az fps amivel meglepik / meglepi magát és nagy valószinűséggel az MW2 fog prioritást élvezni mindenek előtt.
Így értékes eladásokat rabol a többi címtől amit csak azok fognak megvenni akiknek a karácsonyi nov/dec büdzsében 2 modern fps is szerepel.Tehát értem amit mondasz, csak mivel az összes kiadó beijedt az MW2-től, ezért hacsak valami kapitális nagy hibát nem vétenek az IW-nél a srácok, akkor az osztatlan siker borítékolható.
-
feka007
veterán
Egyébként érdekes, hogy most ebből nem lesz béta, mert a CoD4-nél is 2-3 hónappal a megjelenés előtt kiadtak bétát X360ra meg PS3-ra, sőt még az 5-ből is volt. NFS-nél is így kezdődött, hogy MW-nél még hetekkel előre adtak ki demót, Carbonnál már csak 1-2 nappal előtte, hogy ne nagyon tudják visszamondani az előfizetéseket már. Meg videókat se nyomatnak túlságosan a játékból, eddig ha jól számolom 1 mp videó jött ki, és attól se vágódtak hanyatt sokan sztem.
-
kaik_holi
tag
Én nagyon várom már...szerintem tuti nagyon ütős lesz...
-
hommeros
őstag
Drágább is lesz, próba sincsen. Tartsák meg.
-
h_mate
tag
Én elhagytam volna a CoD jelzést! A call of duty szériáról a legtöbbeknek a II. vh-s játékok ugranak be, de mivel ez nem azoknak az folytatása hanem a MW-nek ezért el lehetne hagyni.Elég végignézni a hsz-eket mindenki Modern Warfare 2-nek emlegeti a játékot nem CoD 6-nak!
-
master12
csendes tag
gyerekek én azt hittem vak vagyok amikor elolvastam a cím egy részletét.......
most vettem új laptopot hogy majd tolom rajta modern warfare 2-t erre amikor megláttam..... -
Fortissimus
őstag
csak jonne mar
-
juliabrilke
veterán
Nem fontos. Ide vele.
-
N4ri87
senior tag
Cod4 után cod5 trailerét megnézve nekem annyira nem szimpatikus. Eddig a 4 jobban tetszik. De várom, hogy kipróbálhassam, és ne legyen igazam.
-
Prof01
veterán
Háhá
-
lovag05
aktív tag
válasz
Markoka1993 #10 üzenetére
Nem hát, azon kívűl, hogy csak a neve a régi...
Ennyire magabiztosnak azért nem kéne lenni, közel sem annyira jó a helyzetük...
-
fpeter07
veterán
Legutolsó játék amit vártam az a cod4 volt
majdnem minden nap megnéztem az összes vidit amit kiadtak
most nem várok semmit
-
Markoka1993
tag
Én megbízom bennük
Nem okoztak csalódást a CoD 4nél sem
-
BalaNce87
addikt
Nem meglepő hír eddig sose volt multi beta csak az 5.-nek.
-
adam320
senior tag
A szivgörcs elkapott,azthittem nemlesz multiplayer,de látom hogy csak béta...
-
zuchy
őstag
Ez nem Trejarch, az Infinity nem ad ki bétát.
-
Hevius
tag
Csak jönne már ki!
-
Alexios
veterán
Fuhh, elsőre azt olvastam, hogy egyáltalán nem lesz multiplayer, kicsit megijedtem
-
Polllen
nagyúr
De magabiztosak...
Új hozzászólás Aktív témák
gp Egy bejelentés szerint a játék rajongói elfelejthetik a játék multiplayeres bétáját.
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Tőzsde és gazdaság
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Futás, futópályák
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- AKCIÓ!!! Új i5-14400F +Új 16-32GB DDR4 +H610/Z690 alaplap +M.2 NVMe SSD! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Acer Nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
- Intel I7 14700 - 20mag/28szál - Eladó!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P15 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest