Új hozzászólás Aktív témák

• Mr Dini

addikt

LOGOUT blog

Üdv!

Mivel az eredeti launcher valamiért nem indul el a gépen, ezért gondoltam leszedem a technic launchert és átmentem a mapokat. Eddig sima, a technic rendben elindult, beléptem mojang acc.-vel és leszedtem a hexxitet, a vanillát és a tekkitet (meg a tekkit classicot).

Beléptem egy vanillás mapra (term. vanillával) és látom, h szépen betöltötte a skinem is a szervereken is, pedig az eredetinél valamiért mindig az alex skint kaptam meg, ha nem 1.8-as szerverre/mapra mentem fel... A tekkit is betöltötte a skinem, de gondoltam lecserélem, mert meguntam. Feltöltöttem a mojang oldalán az új novaskinnel készült skin-t majd beléptem. Vanillán megy, de a tekkit classicnál vmiért nem. Mi lehet a gond? Gyerek skinjét betölti és azelőtt az enyém is ment... :F

2. Most kezdtem foglalkozni a classickal. Építettem egy quarry-t, ahogy a sima tekkitben is szokás, majd mivel hopper nincs ebben a régi verzióban kénytelen voltam egy szelektálót ráereszteni, ami a cobblestonet, meg minden fölös dolgot bedob a lávába, az érceket és az értékes dolgokat pedig külön gyűjti. Az égetős érceket pedig kiégeti, úgy, h valami m betűs cucc előbb porrá alakítja, majd benyomja egy electric furnancenek. (Így 2x annyi nyersanyagom lesz.) Eddig vagyok meg, viszont jó lenne, ha pl az aranyat, vasat tömbbé kraftolná, h több hely legyen. Ezt hogy tudnám kivitelezni?

Illetve azt szeretném kérdezni, h hogyan lehet a quarry-t áthelyezni mindenestül, ha leásott bedrockig?

Illetve van egy olyan problémám is, hogy a quarryt egy vizipumpa és egy steam engine hajtja, mivel ehhez nem kell fuel, amit survivalban picit nehéz lenne szerezni. A kérdésem az, h hopperek nélkül hogy tudnám a szenet pótolni a water enginekbe?

Köszi! :R

Szerk.: még egy kérdés... Vízszintesen haladó quarry van?

Tudtok vmi olyan modot, amivel újra lehet generáltatni a quarry által lepusztított lukat?

[ Szerkesztve ]

Minden egér szereti a sajtot... Kivéve a Logitech G305.

Új hozzászólás Aktív témák