Új hozzászólás Aktív témák
-
nonsen5e
veterán
Akkor még bent van. Régebben mintha nem lettek volna ilyen korlátozások, hogy egy rulett sem elérhető amíg nem érem be magamat a sztorival. Expert nekem ott sincs a listában, a lvl60 meg le van zárva, mert az új instákat nem csináltam meg (mert ugye még nincsenek is unlockolva), egyik raidből sem esett semmi olyan amivel a héten geart tudnék kovácsolni, 4 ilvl kéne Final Steps of Faith-hez, én meg mint a hülye nyomom a lvl50 rulettet..
D4: hunPH, nonsense#2596
-
nonsen5e
veterán
Összességében jó kiegészítő volt a Heavensward. Story, grafika, hangok 5 csillagos. Startkor talán kicsit kevés volt az endgame tartalom, de azért elég sűrűn jöttek a content patchek, amikbe próbáltak nem csak 4/8/24 fős csapattartalmakat beletenni.
A 2.0-hoz képest csak azt sajnálom, hogy még az expert rulettben mindig csak 2db insta volt a régi 3db-bal szemben. Most pár hónapot kihagytam, lehet ezen javítottak, mert eltűnt az expert rulett, és maradt a "lvl 60" rulett, amiben az összes eddigi max szintű insta ott van.Ha csak hozzák azt a színvonalat, amit a 2.0 és 3.0-val, akkor már megéri megvenni majd a Stormbloodot is. Csak kár, hogy Steamen vettem meg az alapjátékot, aztán nem vehetem a kiegeket dobozosan, mert nagyon szépen a box artok is.
---
PS3 tulajoknak: 2017 dec. 31.-ig újra ingyen lehet frissíteni a PS4 verzióra Heavenswardostúl együtt, és még 14 ingyen nap is jár mellé. [link]D4: hunPH, nonsense#2596
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest