Új hozzászólás Aktív témák
-
-
FLATRONW
őstag
Leszögezném előre, hogy semmi bajom nincs Camilla Luddington-nal, nem tartom rossz színésznőnek, nekem ő is megfelelt volna a szerepre. Azonban nem tudok elmenni a mellett, hogy Alicia Vikandert tehetségtelennek tartod. Játék terén nagy különbséget nem igazán látok a két színésznő között.
Tudom egyre kevésbé van értéke, de azért az Oscart is biztosan csak úgy odavágták a fejéhez, mert ő Fassbender barátnője.
Például az Ex Machina-ban és az U.N.C.L.E embere-ben kifejezetten tetszett a játéka is.
A Tomb Raider filmes körökben nem számít nagy névnek, így Alicia Vikander túl jó a szerephez, de kell néha egy két komolytalanabb cím is, mert a sok drámától nem lesz népszerű.[ Szerkesztve ]
-
Jhonny06
veterán
válasz szupermacs #39 üzenetére
Tipikusan aranyos pofi, jól mutat egy filmben, de tehetség nulla. Ez még egy átlag filmben elmegy, de egy Tomb Raider-be nem tenném be, túl nagy név.
-
@krx21: 196cm-es férfiként én pont az általad "yetinek" csúfolt lányokat kedvelem.
@7s26c: Szerintem senki sem említett olyat, hogy Jolie kellene a szerepre.
@szupermacs: Ő volt a remake modellje és motion-capture színésze. Én is jobban örültem volna neki. De hát gondolom a producereknek nem volt elég ismert... Meg hát neki nem Michael Fassbender a pasija, hogy egyengesse a karrierjét...
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
7s26c
őstag
válasz szupermacs #41 üzenetére
Az utolsó ember a Földön a szobájában ült. És akkor kopogtak az ajtón…
-
7s26c
őstag
válasz szupermacs #39 üzenetére
valahol el kell kezdeni... látod Reagan-ből még elnök is lett
-
7s26c
őstag
Lássuk be , Jolie idős a szerepre (sztem) . Beülni sokan fognak a filmre, valszeg hoz is a konyhára, manapság az átlag elvárás úgyis vmi gyorsan felejthető massza a szem rágógumija kategóriában. Amióta kinyírták a Star Wars-t semmi elvárásom sincs a filmipar felé.
-
FLATRONW
őstag
Dehogyis, nézőpont kérdése. Magasabb férfihoz magasabb nő illik. Rengeteg olyan párt látok a környezetemben vagy a színészek között is, akik között nagy magasság különbség van, nevetségesen néznek ki együtt.
Nézz meg például néhány magas színésznőt 1,7 felett, egyikről sem a yeti fog eszedbe jutni (pl. Charlize Theron). Persze van egy két kivétel, de ott sem a magasság a baj, hanem az alkat. -
Jhonny06
veterán
Jaj de nem bírom ezt a csajt, mostanában minden filmben őt eröltetik.. maradhattak volna Camilla Luddington-nál.
-
Bandi995
aktív tag
Minek ez basszus... Szégyenfoltnak esetleg a kiváló TR reboot-ra és a még jobb ROTTR-re? Más kimenetelt nem tudok elképzelni. Mit fog ez adni, amit nem nyújtottak a játékok 15x jobban? Hate és feleseleges mocking off.
[ Szerkesztve ]
-
ripla
addikt
Azt azért vegyétek figyelembe, hogy a legutolsó filmet is már 14 éve mutatták be. Azóta felnőtt egy fiatal nemzedék.
[ Szerkesztve ]
-
carl18
addikt
Remélhetőleg jó film lesz, az biztos hogy minimum egyszer nézhető lesz
Kíváncsi leszek mit hoznak ki belőle.Hiába szúr, itt Ryzen a úr!
-
addikt
Ez a lány szimpatikusabb nekem is, mint Jolie kisasszony. Reméljük nem szúrják el a filmet, én a másik kettőt is szerettem.
Aminek kerekei, vagy mellei vannak, azzal előbb-utóbb gond lesz.
-
ProEvoFan
nagyúr
Jó a csaj, már csak a filmnek kell megújulnia, kb úgy, mint a játéknak..
-
doooo
veterán
Furcsa lesz Angelina Jolie nélkül... de ez van. Az új játékok is jók, talán az új film is az lesz.
-
félisten
Vikander kisasszony nekem is szimpibb.
Érdekes, hogy AJ-nek mindenki csak az akció/thriller szerepeit említi, pedig nem ezekben volt a legjobb. Észvesztő, Elcserélt életek, Adatrablók, Istent játszva, Szeress, ha tudsz!
Ezek ugyan nem blockbuster-ek, nincs bennük annyi durr, meg csöcs, de na...
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
szupermacs
veterán
Nekem az új játékokban jobban tetszik a kiscsaj, kicsit földhözragadtabbnak tűnik a karakter külseje. A játékokkal nagyon hadilábon állok, mert a TR az a széria, ami elé akkor sem ülnék le, ha fizetnének. Nem az én stílusom. De ez a lány, aki a képeken van késztet arra, hogy beüljek a filmre. Bármennyire is nem érdekel a sztori meg maga a TR világa.
-
válasz szupermacs #17 üzenetére
Izlések és pofonok, de ha nem is miatta, azért akadt pár film, ahol elég korrekt volt, lásd még The Bone Collector, Mr. és Mrs. Smith vagy a Wanted.
A két Tomb Raider-ben pedig hozta Lara karakterét, az, hogy ettől még max. a mellbősége miatt volt az a két film emlékezetes, más tészta. Az eredeti Tomb Raider játékok története is többségében faék egyszerűségű volt, sajnos a filmek sem tudtak túllépni ezen.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Fred23
nagyúr
Remélem, nem kell majd csalódnunk ebben a nőben! Én kicsivel erősebb fizikumot vártam volna egy ilyen szerepre, de majd kiderül... -előre nem írom le!
-
BiP
nagyúr
Nagyon nyomatják most Alicia Vikander kisasszonyt. Én csak az új Bourne filmben láttam, nem győzött meg. A fura szájtartása elvette a figyelmem a játékáról.
Egyetértek azzal, hogy Jolie jobb volt Larának. Igaz, az akkori Lara-képnek.
Azóta nagyot változott a Lara-image, meg reboot meg minden, de Vikander valahogy mégsem...[ Szerkesztve ]
-
Cathulhu
addikt
Az uj Lara (arca) kifejezetten tetszik a jatekokban, szerintem nagyon nem talalt a szineszno Kar erte.
Ashy Slashy, hatchet and saw, Takes your head and skins you raw, Ashy Slashy, heaven and hell, Cuts out your tongue so you can't yell
-
válasz errorcode06 #2 üzenetére
Mert feltehetően erre is sokan be fognak ülni, vagyis pénzt lehet csinálni belőle.
Hiába volt az Assassin Creed is bukta az amerikai mozikban, a nemzetközi bevételekkel együtt némi nyereséget azért hozhatott így is. Aztán még a digitális értékesítés, Blu-Ray eladás és TV csatornáknak való értékesítés hátravan, szóval esélyesen profitál így is belőle a stúdió.
A 2013-as Tomb Raider reboot meg összességében valóban jól sikerült, sok millió példányban kelt el, ahogy a folytatása is. Tehát nem ördögtől való ötlet egy új film...
-
.LnB
titán
Filmes kellék, mivel 166cm mély az a nő. Oszt' mégse a hupék törpike filmes remake-jét forgatják.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Kvelstadt
veterán
Azt nem tudom hogy Vikander kisasszony jó választás e Lara szerepére de magát a színésznőt én csípem szóval nekem egy megnézést már megér. Ha meg a film is jó lesz akkor duplán örülhetek majd.
"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
félisten
Magassarkú bakancs?
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
errorcode06
őstag
Értem én hogy készül, de minek?
"Well, Blizzard is dead. It is a corpse being puppeteered by Activision and Bobby Kotick" DesignerDave
-
Pubszon
veterán
Angelina Jolienak jobban állt ez a szerep.
ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó kíváló Gamer PC - I5 9600KF 3.7Ghz, GTX1660 SUPER OC 6GB, 32GB DDR4 RAM, 1TB M.2 SSD, 1TB HDD
- AMD Ryzen 5 7600X - 6 mag/12 szál - Új, bontatlan- Eladó! 75.000.-
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, bontatlan - Gari 2030.01.28. - ig - Eladó!
- Eladó Apple iPhone 15 Pro Max 256GB fekete/natur titán, független
- Apple watch series 8 GPS
- Corsair SPEC-DELTA RGB Tempered Glass Mid-Tower ATX házikó,dobozában,szép állapotban!
- Godox, Jinbei stúdió cuccok - lámpaállványok, keresztrúd, háttér, derítőlap stb
- FanXiang S500 Pro PCIe 3.0 NVMe 2TB m.2 ssd,7 napot ment,kevesebb mint 1tb írás,tesztek csatolva!
- HUAWEI MATE 40 PRO 8/256
- Acer DVD író
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest