Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• válasz FLATRONW #50 üzenetére

Siker esetén senkit sem fog érdekelni, hogy ki kapta a szerepet.

Fordítva ülsz a lovon szerintem: önmagában azért a szereplő elég fontos tényező, mert még mindig ott tartunk, hogy sokan a színész / színésznő miatt megy el a moziba. Anno Angelia Jolie is ezért lett a szerepre választva (és csináltatott magának literes csöcsöket), mert azért volt előtte már egy A Csontember, Tolvajtempó, Észvesztő, és volt már 3 Golden Globe meg egy Oszkár szobrocska a vitrinben. Mindenki ismerte a nevét, eladta a filmet azoknak is, akiknek fogalma se volt róla, ki az a Lara Croft...

Izlések és pofonok, de érdekes kérdés, hogy Alicia Vikander van-e akkora név, hogy behozza az embereket a filmre. Én személy szerint úgy vélem, hogy nem, és őszintén szólva emiatt gondolom azt, hogy ezzel az erővel már Camilla Luddington-t is felkérhették volna. Ő legalább valóban hasonlít a reboot Larájára...

Egy ilyen filmnél pedig nem igazán számít a tehetség, bukta esetén sem a színésznő lesz a hibás.

Ettől még a nevét összefüggésbe hozzák a buktával.

Elég csak az Assassin Creed-re gondolni, nem a színészek miatt lett sikertelen.

Ott az derült ki számomra, hogy Fassbender inkább színészkedjen, mint producerkedjen, mert itt már a forgatókönyvnél kellett volna látni, hogy ez egetverő marhaság lesz...

[ Szerkesztve ]

Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.

• 7s26c

őstag

válasz FLATRONW #50 üzenetére

Én azért nem írom le őt előre :)

Az utolsó ember a Földön a szobájában ült. És akkor kopogtak az ajtón…

Új hozzászólás Aktív témák