Hirdetés
- Path of Exile 2
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- PlayStation 4
- Steam topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 2. nap: Astrea: Six Sided Oracles
- Le Mans Ultimate
- PlayStation 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
válasz [Prolixus] #49 üzenetére
Semmi ilyesmiről nem tudok, egyszerűen oda bújt el és a művészi gondolat az volt a lény mögött, hogy ilyen lassan és kecsesen mozog. Hivatalosan (könyv vagy film szerint) nem volt sérült.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
[Prolixus]
addikt
válasz AxBattler #48 üzenetére
Hát, már én sem emlékszem a részletekre. Lehet miközben beszorult sérült meg, vagy azért tudott beszorulni, mert eleve volt valami kínja. Igazából amikor olvastam erről, nagyon olyan érzésem volt, hogy a készítőknek valahogy meg kellett magyarázni, miért nem kapja el pikk-pakk a Narcissus-on Ripley-t, mért áll le a dög a csövek között piknikezni meg a kacsóját nyújtogatva ijesztgetni. Valószínűleg offscreen dologról van tehát szó.
I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando
-
félisten
válasz [Prolixus] #14 üzenetére
Azt egyébként lehet tudni, hogy mitől sérült le?
Valami kulisszatitok?"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
callmeakos
veterán
Én is belenézegettem gameplayekbe, már ami fent van jutyúbon, és nekem is feltűnt, hogy azért ez nem könnyű. A Survivor mode mog no comment. Az az igazi atom fingatás, főleg mikor a kis k*csög a felső szellőzőből a nyakadnak ugrik.
Amúgy a játék hangulata feltörölte velem a padlót, annyira ott van. Ahogy próbálsz sunyulni, miközben a rohadék ott szaglászik, nálad meg nincs semmi, na azért az már valami
A CoD meg BF huszárok persze hogy kivannak akadva, hogy nem lehet kitömni a dögöket ólommal, meg az éppen adódó "fegyvert" be kell osztani.[ Szerkesztve ]
All→M8
-
[Prolixus]
addikt
Nem vitatkozni akarok mert nem vagyok szakembere egyik területnek sem, és erre vonatkozó tudományos kísérletek beszámolóit sem olvastam (ha voltak egyáltalán), de azért egy-két dologra rávilágítanék, amit ez a galaktikás cikk elfelejt említeni, és talán lehet jelentősége.
Például a hőleadás nemcsak hővezetés vagy hőáramlás segítségével történhet, hanem hősugárzással is, ami elektromágneses sugárzás, ennélfogva semmilyen levegő satöbbi részecske nem szükséges hozzá.
Vagy szerintem a cikkíró ott is hibázik, hogy pl. a bőrt egy élettelen védőmembránnak fogja fel, makroszkópikus szinten gondolkodik, holott ugyebár a bőr is sejtekből épül fel, és a sejteken belül is van egy adott nyomás. Ergo ha a bőr közel zérus nyomással rendelkező környezetbe kerül, akkor felmerül a kérdés, hogy a bőr sejtjeinek membránja kibírja-e ezt a nyomáskülönbséget? Ha nem, akkor borul az egész teória.
-
laceszgamer
addikt
Van szórás az értékelések közt de azért a pozitívak tulnyomóan vannak. Amit eddig elolvastam abbol egy nekem tetsző játék jön le, várok még egy picit, de lehet beruházok rá. Jó lesz télire.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
Chaser
legenda
válasz antikomcsi #30 üzenetére
Azt ám...persze akkor még nem voltak vetélytársak, hogy egy horror figurán inkább nevessünk. De az a dög már akkor tökéletes volt, nem változtattak rajta később sem. Igazi Alien. A kis nyomik is amik spórázzák az embereket. Az Alien vs Predator 1-ben az egyik alagútban csak pitty-pitty-pitty-pipipitty-pipipipitty..skubiztam én hol van az a nagy dög, aztán képembe ugrott a kis spóra féreg..akkorát ordítottam sztem egész utca hallotta Persze sötétben játszottam egyedül este. Volt feling A colonial marines elment, de semmi extra, felejthető. Várom ezt a játékot pedig már nem játszom régóta.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
addikt
Az ember sem fagy azonnal halálra az űrben...
Már bocsi, de az ember azonnal(!) meghal szkafander nélkül az űrben! A külső nyomás nélkül azonnal szétrobban, a belsőségei pedig egy pillanat alatt szilánkokra fagynak. Ha jól emlékszem a Schwarzenegger-es Total Recall-ban volt egy olyan jelenet, hogy kiestek a bolygó felszínére (talán a Mars volt?) és elkezdett felfújódni a fejük meg a testük. Na kb. így képzeld el, csak egy pillanat alatt játszódna le és azonnal fagyna is minden.
Amikor filmekben, játékokban azt látod, hogy ez máshogy történik, akkor az teljesen kamu és köze nincs a valósághoz.
(Két példa jut eszembe, filmről az Alien 2 (Aliens) vége, amikor a királynővel harcolnak és kinyitják a légzsilipet. Minden kirobbant volna azonnal. A másik pedig game: Dead Space 3, amikor Isaac-ék megérkeznek a Tau Volantis-re, beleszaladnak az aknamezőbe, Isaac elkezd beöltözni, majd kirobban az ajtó és kirepül még a sisak felvétele előtt. Az űrben kapja el a sisakot és ott veszi fel. Valóságban az ajtó kiszakadásának a pillanatában meghalt volna.) -
Sinesol
veterán
válasz Bad Pritt #38 üzenetére
Az a nagy helyzet hogy most probaltam ki a Shadow of mordort és rohadt unalmas és repetitiv egy ora utan is már...sajnos...h reg lattam ennyire szajbaragott jatekot, éppen csak a gombokat kell megnyomni mindent megcsinal magatol szinte lehetetlen meghalni benne.
Legalabb graf lenne szép de még az se, még a skyrim szintet se éri el pedig az is csak közepes volt, ma meg már amugyis 2014 van. Gépigenyröl amit irtak nagy marhasag nekem rammal beallitason 1850mb Vram-ot kér közel sincs a 3Gb-hoz.Szépen látszik hová süllyedt a játékosvilág, ma már ha nem irja ki valami menü mit csinalj, meg nem kapsz ezernyi segitseget akk egy jatek mar sz@r, meg nehéz. A Mordor meg egy 5 éves szintjéhez van igazitva, hát persze hogy zöld ut a magas pontszámokhoz
[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
Hát nem tudom, az általam mérvadónak tartott oldalak közül a legtöbb közepesre írták le, mindenhol kiemelve az időhúzást (Gamestar 73%, Polygon 65%, IGN 59%, Gamespot 60%). Jostiq-tól és CVG-től kapott 80%-ot, úgyhogy nem bántam meg, hogy nem lett belőle előrendelés. A Shadow of Mordornál látszott az egyöntetű pozitív visszhang, itt nem.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
djgeg
őstag
válasz #79621120 #35 üzenetére
Ez nem arról szól... ha nem fogod fel nincs miről beszélgetni. Amúgy ha kíváncsi vagy rá, hogy én, tudok e pártatlanul elemezni akkor nézd meg pár évvel ezelőttről a Logout blogomon a volt címlapos Wii U bemutatómat... Nintendo "fan"-ként pártatlan elemzést tudtam csinálni úgy, hogy a pozítív és negatív tulajdonságait is bemutattam, felsoroltam. Nem olyan nehéz ez.
(#36) xRagna
Valahogy 10 en x tesztelőnek nem tűnt fel, és jól felpontozta...[ Szerkesztve ]
"640 kByte memória mindenre elegendő"
-
törölt tag
Tegyünk egy próbát . Írj te is egy részletes tesztet a játékról . Kíváncsian várom a végeredményt .
-
djgeg
őstag
válasz #79621120 #32 üzenetére
ui.: Szerintem eléggé jelzi, az hogy mondjuk 10 teszterből 2-3 nyavalyog azon, hogy nehéz vagy szar az AI, mert megtalál pedig elbújtam a szekrényben, meg jaj hosszú.... Szerintem tökéletes determinálja azt a 2-3 embert ótvar hülye barommá akinek nem szabadna ezért pénzt kapni ezért.
[ Szerkesztve ]
-
djgeg
őstag
válasz #79621120 #32 üzenetére
Nem.... de az aki nem tudja ellátni a munkáját, hogy "teszteljen le egy játékot", mondja el a pozitívumait és a negatívumait, ne 10 percig azon rinyáljon, hogy nehéz meg hosszú, az megérdemelné.
Olyan alap dolgokat meg sem említ mint a konkurencia... Leragadt azon, hogy nehéz meg még a save point előtt is meg tud halni meg, hogy bazz 12 óra hosszú.... "Nehéz hardon a játék" Ez az ember ne nevezze magát játék tesztelőnek..."640 kByte memória mindenre elegendő"
-
válasz antikomcsi #30 üzenetére
Azt nem mondtam, hogy most láttam először. Valamikor 90 környékén találkozhattam először a filmmel, akkor én is becsináltam tőle, de akkor még nem igazán felnőtt fejjel láttam. Azóta vagy egy tucatszor megnéztem már. Most a BR DC verzió volt soron.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
WongFeiHong
senior tag
IGN teszt szerint, ótvar az AI. Ha ez igaz, akkor piszok frusztráló játék lesz...
-
djgeg
őstag
Egy tesztelőnek kell, hogy legyen saját véleménye, azonban az ne nevezze magát tesztelőnek aki a saját nyavalygásán nem tud felül kerekedni és nem tudja elmondani az amúgy elég sok pozitívumát a játéknak, vagy pártatlanul függetlenül elemezni egy játékot.
Az ne nevezze magát tesztelőnek aki szerint a legnagyobb negatívum egy játéknál az, hogy "nehéz" (és erről csinál egy 8 perces nyavalygós videót!!!! Amiben vagy 100x elmondja, hogy nehéz)Ez az ember nem tesztelő.... de persze saját véleménye lehet... Legyen is! Azonban, az hogy alap dolgokat nem tud elmondani a játékról(mint pl eszméletlen jó szinkron, grafika, hangulat, crafting rendszer, különböző eszközök és fegyver fajták és gyengeségek ellenségenként, nem lineáris végkifejlet... stb stb ami minden más tesztben említésre kerültek ) csak azt, hogy nem néz ki rosszul de amúgy 12-15 óra és szar mert nehéz... Az húzza le magát a WC én és ne pénzt kérje a játék "tesztelésért"
[ Szerkesztve ]
-
Crytek
nagyúr
"Ez a nyomi teszt semmi más csak egy nyavajgás, hogy jaj de nehézzz Érdekes, hogy az átlag meg jól felpontozta, csak pár hipszter nyomi nem."
Sosem fogom megérteni az embereket.Azért van 876ezer féle teszt oldal mert mindenkinek más és más a tesztere akiknek más tetszik.
Nehogymár azért lenyomizzunk valakit mert máshogy vélekedik valamiről.
Ha hiszed ha nem nagyon sok embernek nem jön be ez a menj ide ,menj vissza majd menj vissza megint oda ahol voltál cska egy másik terembe kapcsold,be majd keress vissszafelé egy alternatív útvonalat mindezt gyök 2-vel mert mindenki minket akar kinyírni.
Az atmoszféra,hangulat,hangok és next genen + pc-n a kinézet is szép. Ezt szerintem mindenhol ugyanúgy értékelik,mert ezeket nem lehet elvenni a gametől mert itt odatették magukat.
A többi meg más kérdés kinek mennyire fog bejönni a dolog.
Volt ,hogy én is egy szaros utvonalat feladatot 1.5 óráig kerestem majd kettéfejeltem a TV-t és akkor kiderült ott volt végig előttem csak nem volt egyértelmű.Next PC Upgrade: 2022
-
ceia
őstag
válasz [Prolixus] #19 üzenetére
Hogy mi történne egy hirtelen az űrbe került emberrel, nem egyszerű kérdés. Melyik végezne vele előbb: a vákuum, a hősugárzás, vagy az abszolút nulla fok?? Szerintem mindhárom egyszerre hatna, és egyetlen másodperc alatt nagyon elcsúnyulna szegény.. [link] Van itt pár mókás mondat, de érdekes elolvasni a kommenteket. Nekem az tetszett legjobban, hogy a vákuum széttépné
[ Szerkesztve ]
it's more fun to compute
-
djgeg
őstag
Idézném a hozzászólások közül ami a legjobban leírja a véleményemet a kedves tesztelőről:
"Ign Reviewer: Dis gayme is tu hard fo me, is like , aliens reary smart, so i dont like it. Also this gayme is veary hard, and it's veary long gayme tu. Oh, did i mention the gayme is hard? Yes, i did......this game is hard.....5.97568/10.
Grow a pair you fucking hipster, this is not Cod, this is actually a game that requires patience and thinking. Fucking pussy....he only talks about how long the game is and how hard it is....i am playing this game and i am liking it.
Usual Ign Hipsters, always playing Cod.....what a bunch of casuals"Majd még 1
"Things that weren't mentioned in this review but mentioned in other reviews and I didn't know the game has them:1.Beautiful environment/scary atmosphere
2.Interesting characters and cutscenes/ solid voice acting (this review did not show ANY other characters, from this review I thought you were completely alone)
3.Crafting system
4.Different tools to dispose enemies
5.Multiple endings (what??? you don't mention this in a game review??)"Ez a nyomi teszt semmi más csak egy nyavajgás, hogy jaj de nehézzz Érdekes, hogy az átlag meg jól felpontozta, csak pár hipszter nyomi nem...
[ Szerkesztve ]
-
ceia
őstag
És ne feledjük el, a kihagyott jelenetben Brett koponyáját összezúzta kézzel, az Alien 3-ban kibírta az 1000 tonna olvadt ólmot, és a fémajtókat kihorpasztotta fejeléssel Lőfegyver nélkül tényleg legyőzhetetlen. Sok játék nagyon tetszik, (pl. Crisys 3, Colonial Marines is, mindegy milyen ha Alienes!) de kis gépem van - azt mondtam, sebaj, nekem jók a régiek is. De ez már olyan szinten nem piskóta, hogy fejleszteni fogom a gépet, hogy tudjak vele játszani!
[ Szerkesztve ]
it's more fun to compute
-
Lehet találni erre-arra.
(#19) [Prolixus]: oda kell figyelni az űrhajón ez tény, de nem lehetetlen és mint olyan elzárni is el lehet egyedül.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
[Prolixus]
addikt
Azért az űrben szerintem számít, hogy ha nem a jó helyen küldesz egy-két golyót a dögbe, esetleg kimarja a hajó oldalát, és bumm, kiszippant a vákuum. Vagy ha éppen a közeledben sérül meg, alaposan szétmarja a te pofádat is. Lásd Aliens.
Azt, hogy egy ember mennyi idő alatt fagy meg az űrben nem tudom, de a dögök a fáma szerint túlélnek ilyen környezetben is.
-
batai15
félisten
Kis off: de alien képregényeket magyarul nem lehet a neten megtalálni?
Köszi! -
Az ember sem fagy azonnal halálra az űrben... A filmbeli helyzetben az ismeretlen és az attól való félelem sokkal inkább rányomta a bélyegét az eseményekre és, hogy a legénység nem tudott igazán együtt dolgozni mint, hogy a Xeno vére sav vagy a sejtjeit ki tudja cserélni szilíciumra.
-
Sinesol
veterán
Kis képzavar:
"A feladat nem könnyű, hiszen olyan elődöt kell túlszárnyalnia, mint az Aliens: Colonial Marines, amely köztudottan problémás alkotás volt"
Ez így ugy hangzik mintha oylan fantasztikusan jó lett volna az előd és nehéz lenne tulszárnyalni, pedig szerintem éppen az előd miatt nem túl magas a léc
Azt mondanám inkább hogy a feladat könnyű, hiszen csak egy trash elődöt kell tulszarnyalni
[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
[link]
Akit érdekel.
No vannak benne érdekes dolgok! és annyira nem is könnyű elbujni! -
[Prolixus]
addikt
Na, talán van még remény.
Xaels: Végülis, hogy a dög órák alatt 2+ méteresre nőtt, savas a vére, rossz körülmények között kicseréli a sejtjeit szilíciumra, nem fagy azonnal halálra a jéghideg űrben, piszok gyors, játszi könnyedséggel emel fel emberi testeket, és úgy összességében, lazán kinyírta a Nostromo legénységének felét (igaz, nem voltak katonák és nem voltak felfegyverkezve, de azért tehetetlenek sem voltak), az semmi hasonlót nem sugall. Igazad van, nem legyőzhetetlen, de egy Amanda Ripley számára egy űrhajón gyakorlatilag az. Vedd számításba, hogy Ellen amikor már végül elbánt vele, sérült volt a dög. Nem véletlen nem kapta el azonnal, amikor a Narcissus-on összefutottak.
-
-
Crytek
nagyúr
Nem a megszokott rövid game! 15+ óra ki hogy sunnyog és hányszor hal.
Ami idegesítő nagyon ,hogy kegyetlen sok a menj ida menj vissza ja menj vissza ,gyere vissza ,ja a kulcskártya ott van menj oda.Mindezt gyök 2-vel mert ugye mindenki ránk vadászik.
A hangulat ,létkör ,feeling az megvan bőségesen.
Amikor a bújunk és ott van felettünk az alien aki keres minket közben "hörög" rendesen átélni mintha valóban ott lennénk.
És valóban úgy van ahogy a videók mutatták nem érdemes sprintelni meg eszeveszetten lődözni ,mert jön és elkap ha nem vigyázunk.
1-2 bug van benne meg pár lol script ,de mindezt leszámítva megvan az Alien hangulat 9/10Next PC Upgrade: 2022
-
SzlobiG
félisten
Asszem ezt ps4-re behúzzuk.
-
saelin
veterán
Nem rossz.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
davidsone
addikt
az ign meg a spot rendesen lepontozta
...reklámozzák, terjesztik, beszippantják az agyadat, megerjesztik...
-
Hiftu
senior tag
Remélem az értékelést írók az eredeti játékot kapták, nem úgy mint a Colonial Marines esetében.
Tessék mondani, lehet itt hazudni? - Kaszt: Decker, Faj: Troll, Működési Terület: Prohardver
-
bit_bro
tag
Az IGN meg a Gamespot húzta le, a többi értékelés elég jó átlagot ad.
Az IGN cikkét végigolvasva szerintem az 5.9 kissé indokolatlanul kevésnek tűnik (Többek között arra hivatkozott a cikkíró, hogy baromi nehéz a játék Hard-on. Ez szerintem inkább előny, így legalább nagyjából megközelíti azt a kvázi legyőzhetetlenséget, amit az eredeti film is sugall.)A Gamespot-osat még most olvasom...
-
törölt tag
Tényleg rövid a játékideje ? ( 20 óra )
-
bit_bro
tag
Van egy elírás rögtön az első bekezdésben. A fejlesztő neve The Creative Assembly.
Lesz gamepod-os teszt a játékról?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Revolut
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FÜLhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Posta, csomagküldés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Noblechairs Icon black (Karácsony előtt olcsóbban!) A gamer székek királya!
- ASUS MAXIMUS VIII GENE Z170 Alaplap!
- Intel Core i7-6700K 4-Core 4GHz LGA1151 (8M Cache, up to 4.20 GHz) Processzor
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 240 000 HUF
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest