Hirdetés
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 4
- Xbox Series X|S
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Path of Exile 2
- Bestbuy játékok
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
Új hozzászólás Aktív témák
-
bit_bro
tag
A játék fórumában már jeleztem, de ide is beírom:
Aki Steam-en vette meg a progit, az ma délután 5-től már játszhat vele (forrás: Steam)
-
bit_bro
tag
válasz antikomcsi #120 üzenetére
Én is így jártam, a Crew Expendable meglesz, de a Last Survivor ugrott...
Azt hiszem a játékkal kapcsolatos diskurzust ideje lenne itt folytatni:
-
bit_bro
tag
Ha a szekrényben elbújsz, az még nem garancia rá, hogy nem talál meg.
Van egy külön gomb a játékban, amivel visszatarthatod a lélegzeted, mikor közel van a xenomorf.
Meg érdemes a szekrény hátsó részébe behúzódni, minél távolabb.Ha nem a fentiek szerint teszel, akkor jó esély van rá, hogy észrevesz, és kitép a szekrényből a dög.
-
bit_bro
tag
válasz antikomcsi #101 üzenetére
Érdekes, azt hittem csak letöltőkódot adnak az alapjáték mellé az előrendelői DLC-khez.
A PC-s verzió viszont nem Uplay-es, hanem Steam-es - szerencsére.
A Uplay-en nincs is fenn a játék (gyorsan megnéztem a biztonság kedvéért, hogy jól emlékeztem-e, hogy natív Steam játékról van-e szó, vagy csak megveszed Steam-en, aztán az Ubi-tól kell letölteni/aktiválni).Az 50 EUR mondjuk elég sok, én a CDGalaxis-ból rendeltem a dobozos változatot PC-re, és a 2 DLC-vel együtt (Crew Expendable, Last Survivor) is csak 9000 Ft.
-
bit_bro
tag
válasz antikomcsi #92 üzenetére
Ezek a DLC-k nincsenek is rajta az alapjáték lemezén...
Több mint 1/2 órát keresgéltem a youtube-on, de nem találtam ilyen jelenetet.
hege8888, ha erre jársz, lécci linkeld már be azt a gameplay-t, ahol ezt láttad. Thx
[ Szerkesztve ]
-
bit_bro
tag
válasz djculture #68 üzenetére
Az androidok nem feltétlenül ellenségesek.
Szituációtól függ, hogy rád támadnak-e, vagy sem. Vannak olyan részei a játéknak, ahol segítenek, pl. mikor valami alkatrészre van szükséged, megmutatja, hogy hol találod.Amúgy a játékban a nehézségi szint pont azt befolyásolja, hogy az ellenfelek milyen könnyen vesznek észre - szerintem ezért érdemes Hard-on játszani még akkor is, ha sokat szív vele az ember, mert különben kiábrándító lehet.
A nem-hardcore játékosok kedvéért szükség van az Easy módra is, de nem kötelező azon játszani. -
bit_bro
tag
Az IGN meg a Gamespot húzta le, a többi értékelés elég jó átlagot ad.
Az IGN cikkét végigolvasva szerintem az 5.9 kissé indokolatlanul kevésnek tűnik (Többek között arra hivatkozott a cikkíró, hogy baromi nehéz a játék Hard-on. Ez szerintem inkább előny, így legalább nagyjából megközelíti azt a kvázi legyőzhetetlenséget, amit az eredeti film is sugall.)A Gamespot-osat még most olvasom...
-
bit_bro
tag
Van egy elírás rögtön az első bekezdésben. A fejlesztő neve The Creative Assembly.
Lesz gamepod-os teszt a játékról?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest