Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Túl az 5 millión az Octopath Traveler franchise
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- GTA VI
- EA Sports WRC '23
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- PlayStation 5
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- Wuthering Waves
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
CD Galaxis oldalán még fent van, bár a Nostromo Edition-nál nehezen értelmezhető nekem a készlet erejéig járó ajándék Crew Expendable DLC, ami a NE része a borító szerint is.
Most épp nem kattintható, lehet, hogy már elfogyott nekik, a kereső ki se dobja.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
addikt
Kb a 3. vagy aki ezt a linket beteszi ide, hogy baromi informáltnak meg hitelesnek tűnj, hogy a NASA-tól linkelsz. Miközben semmi kutatás nincs a dolog mögött, ugyanis ha rákeresel a témára a Google pont 1. helyen dobja ezt a cikket. Már mind láttuk és pont azt mondja, amit eddig is mondtunk. Már mindenki látta azt is, hogy ezek állatkísérlet alapján történt becslések.
A Wikipediáról már elmondtam, hogy miért megbízható. Ha megnézed a hivatkozásait egyébként azt is láthatod, hogy sokkal szélesebb körű információkra támaszkodik, nem csak a NASA-ra.
-
Razarus
tag
De, voltak szélcsatornás és vákumkamrás ember kisérletek, a náci fogolytáborokban, a 2-dik világháborúban, a nagy repülési magasságú vadászrepülőgépek okán. Ezekről pontos dokumentációk és filmfelvételek is készültek.
Amúgy ok, részemről befejeztem (ez valóban nem az a fórum)Nem az a drága, ami sokba kerül, hanem az, ami utána nem válik be...
-
Bad Pritt
félisten
Ok, az IGN teszt gáz, de a Gamespot-os nem az, tök jól leírja, mi a gond játékkal. A Jostiq is ugyanezt írja tulajdonképp, de ők többre tartják a kiemelkedő dizájnt, ezért kapott náluk jobb pontot. Azért az, hogy egy 5 órás Dead Space-nyi tartalom van 15 órára húzva minden, csak nem 9 pontos játék. Engem is bánt, mert vártam nagyon, nyitottam neki topikot is, de nem fogom szemellenzővel nézni a játékot. Ha még pénzt is adnék érte, akkor meg végképp földbe döngölném, amiért csetreszekért kell órákat osongatnom, nemár...
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Crytek
nagyúr
"Ez a nyomi teszt semmi más csak egy nyavajgás, hogy jaj de nehézzz Érdekes, hogy az átlag meg jól felpontozta, csak pár hipszter nyomi nem."
Sosem fogom megérteni az embereket.Azért van 876ezer féle teszt oldal mert mindenkinek más és más a tesztere akiknek más tetszik.
Nehogymár azért lenyomizzunk valakit mert máshogy vélekedik valamiről.
Ha hiszed ha nem nagyon sok embernek nem jön be ez a menj ide ,menj vissza majd menj vissza megint oda ahol voltál cska egy másik terembe kapcsold,be majd keress vissszafelé egy alternatív útvonalat mindezt gyök 2-vel mert mindenki minket akar kinyírni.
Az atmoszféra,hangulat,hangok és next genen + pc-n a kinézet is szép. Ezt szerintem mindenhol ugyanúgy értékelik,mert ezeket nem lehet elvenni a gametől mert itt odatették magukat.
A többi meg más kérdés kinek mennyire fog bejönni a dolog.
Volt ,hogy én is egy szaros utvonalat feladatot 1.5 óráig kerestem majd kettéfejeltem a TV-t és akkor kiderült ott volt végig előttem csak nem volt egyértelmű.Next PC Upgrade: 2022
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest