Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
etohun
aktív tag
Ahozz képest hogy mien közriadalom volt körülötte most hogy kint van, énekem személy szerint megváltozott a véleményem. Lagg nélkül fut 40 körüli fpssel teljes ultrán, és ha nem is nevezhető nagyon szépnek, a grafika sem ordenáré.
-
Televan74
nagyúr
Bocsi, nem írtam oda hogy a játékos által elvárt FPS -hez kellett volna az UBI szerint az SLI.
De látom nem olvastad el a apró betűs részt.Ahol írtam a 280X -ről.Igaz nekem ott be volt kapcsolva a vsync és azért váltakozott az FPS 30-60 között.
Pontatlan voltam,azért elnézést is kérek
-
parampa
aktív tag
válasz
Televan74 #117 üzenetére
NEM igaz hogy SLI 780Ti kell az Ultra-hoz.
Szomorú hogy ezt a következtetést vontad le. Direkt csinálod?
A fennti video ugyanúgy fut egy 670/760-on HIGH/ULTRA-n.A full Ultra-hoz (Ultra Textures) 1db 4GB VRAM-os VGA kell.
pl GTX970 4GB (= sima 780) vagy 4GB-os AMD(#112) Akos96
Ez így van ha tetszik ha nem. Multiplatform gáma a leggyengébb platformhoz
tendál mindíg. Lásd mostani PS4 butítás, beleestek a saját csapdájukba.
PC-Übermenschek pedig nincsenek csak mindenütt trollkodó konzolosok.Valaki egy gyenge-közepes PC-vel védi a mundér becsületét a saját topikjában
az csúnya dolog. Hülyeségeket terjeszteni, trollkodni az rendben van... -
Pubszon
veterán
Szerintem ha BF3!! grafika lenne a hozzá való gépigénnyel, akkor jó lenne.
Ahhoz GTX670 is elég fHD ultra beállításhoz még multin is. És a grafika is kiváló. Na de az nem Ubi -
phanze
aktív tag
Hát lehet hiába kapok új gépet karácsonyra azon se fog elmenni.
remélem fele ilyen lesz a gépigénye
)
-
Akos96
senior tag
"Ahhoz képest hogy pont a PS3 -ad mint szük keresztmetszet miatt nem lehetett jobb."
Ammán megközelítés. De hát így van, te, kedves Gertrius, s társaid, Jancsi, Erzsi, Paul Connecticutból és minden más bűnös, ti és csak a ti személyetek hibás azért, hogy a WD nem lett olyan, amilyen lehetett volna. Szégyelljétek magatokat. Eljön még a PC-Übermenschek ideje.
[Megjegyzés: fanatikus oldalválogatás nélkül. Ha ennek morzsája is kivehető a szövegből, az pusztán a véletlen műve]
-
parampa
aktív tag
válasz
gyuribácsi88 #108 üzenetére
-
-
nonsen5e
veterán
"PS3 -ad"
Kifejthetnéd bővebben, hogy jön ide az ÉN ps3-am... 3-4 exkluzív játék miatt van, eszembe nem jutna rajta multiplatform címeket játszani.
És attól még, hogy egy játékban lehet találni szép részeket, összességében lehet
nem szép. De, hogy ne tudj ebbe is belekötni inkább úgy mondom, hogy ronda. Ultra + élsimítás mellett is kevés recésebb élű játékkal találkoztam eddig. -
parampa
aktív tag
válasz
nonsen5e #105 üzenetére
(#99) Gertrius Le lehet venni, le lehet venni a beálíltást, de amilyen
eszméletlen rondán néz ki a játék, olyan nagy a gépigénye.
Lejjebb veszem elfut, de cserébe még 3x csúnyább lesz.Nocsak mostmár egyes részei szépnek is mondhatóak ? Gyors pálfordulás.
Watch Dogs PC - Recreational Boat Trip - i7 4770K GTX 780 Ti - 1440p
Ahhoz képest hogy pont a PS3 -ad mint szük keresztmetszet miatt nem lehetett jobb.
Ezt miért hagyod ki. Érdekesen formáltok véleményt annyi szent ... -
-
parampa
aktív tag
Konzolon PC Ultra grafika, 30+ FPS, magasabb felbontás ? Ja vájál nincs...
Ha igaz lenne hogy évente kell vga-t cserélni akkor konzolt minden 3. évben.
További jó hazudozást !
-
Televan74
nagyúr
Most veszel egy ajánlott gépet és a következő konzolgenerációig nem lesz gondod.
-
parampa
aktív tag
Az ubisoft védőügyvédje tecccik lenni?
Le lehet venni, le lehet venni a beálíltást, de amilyen eszméletlen rondán
néz ki a játék, olyan nagy a gépigénye. Lejjebb veszem elfut, de cserébe
még 3x csúnyább lesz.Ezt azok figyelmébe kellene ajánlani akik szerint megéri 9 évig konzolon ülni !!
P.S: egyébként hülyeség amit írsz. 1080p HIGH-ULTRA-án eszméletlenül ronda lett volna ?
Új hozzászólás Aktív témák
gp A teljes vizuális élményhez mindenképp egy erősebb konfigurációra lesz szükség.
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fujifilm X
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- RAM topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- FÓLIÁS! LG UltraFine 32UN88A-W Ergo IPS Monitor! 3840x2160
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GS85Q-B Gamer IPS Monitor! 2560x1440 / 200Hz / 1ms / FreeSync
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB DDR5 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Spirit of Gamer ELITE K70 Gaming Billentyűzet
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest