- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
Új hozzászólás Aktív témák
-
deakpeti
tag
sziasztok!nekem az a problémám van hogy ha lenézek a foldre vagy az eget nezem akkor stabil a 40fps de ha igy kozepre nezek akkor a jatek lemegy fps 24 re sajnos! mi lehet a baj? meg lehet oldani?
Ha mar megtisztellek azzal hogy radirok akkor tisztelj meg azzal hogy viszza irsz!ugyan igy forditva is!koszonom:)
-
etohun
aktív tag
Ahozz képest hogy mien közriadalom volt körülötte most hogy kint van, énekem személy szerint megváltozott a véleményem. Lagg nélkül fut 40 körüli fpssel teljes ultrán, és ha nem is nevezhető nagyon szépnek, a grafika sem ordenáré.
-
Televan74
nagyúr
Bocsi, nem írtam oda hogy a játékos által elvárt FPS -hez kellett volna az UBI szerint az SLI.
De látom nem olvastad el a apró betűs részt.Ahol írtam a 280X -ről.Igaz nekem ott be volt kapcsolva a vsync és azért váltakozott az FPS 30-60 között.
Pontatlan voltam,azért elnézést is kérek
Mindenbe beleugatok!!!
-
parampa
aktív tag
válasz Televan74 #117 üzenetére
NEM igaz hogy SLI 780Ti kell az Ultra-hoz.
Szomorú hogy ezt a következtetést vontad le. Direkt csinálod?
A fennti video ugyanúgy fut egy 670/760-on HIGH/ULTRA-n.A full Ultra-hoz (Ultra Textures) 1db 4GB VRAM-os VGA kell.
pl GTX970 4GB (= sima 780) vagy 4GB-os AMD(#112) Akos96
Ez így van ha tetszik ha nem. Multiplatform gáma a leggyengébb platformhoz
tendál mindíg. Lásd mostani PS4 butítás, beleestek a saját csapdájukba.
PC-Übermenschek pedig nincsenek csak mindenütt trollkodó konzolosok.Valaki egy gyenge-közepes PC-vel védi a mundér becsületét a saját topikjában
az csúnya dolog. Hülyeségeket terjeszteni, trollkodni az rendben van... -
Pubszon
veterán
Direkt nem is mondtam a BF4-et, mert még a 3 is nagyon jó.
És a 4 se csak 30fps-el megy a gépemen... na de az frostbite.
Na meg azt meg lehet érteni hogy a BF3-4 multinál kell is legalább az i5.[ Szerkesztve ]
ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
Televan74
nagyúr
-
Pubszon
veterán
Szerintem ha BF3!! grafika lenne a hozzá való gépigénnyel, akkor jó lenne.
Ahhoz GTX670 is elég fHD ultra beállításhoz még multin is. És a grafika is kiváló. Na de az nem UbiASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
phanze
aktív tag
Hát lehet hiába kapok új gépet karácsonyra azon se fog elmenni.remélem fele ilyen lesz a gépigénye )
-
Akos96
senior tag
"Ahhoz képest hogy pont a PS3 -ad mint szük keresztmetszet miatt nem lehetett jobb."
Ammán megközelítés. De hát így van, te, kedves Gertrius, s társaid, Jancsi, Erzsi, Paul Connecticutból és minden más bűnös, ti és csak a ti személyetek hibás azért, hogy a WD nem lett olyan, amilyen lehetett volna. Szégyelljétek magatokat. Eljön még a PC-Übermenschek ideje.
[Megjegyzés: fanatikus oldalválogatás nélkül. Ha ennek morzsája is kivehető a szövegből, az pusztán a véletlen műve]
[ Szerkesztve ]
"A tévében nézed a szaxofonost, És azt gondolod, hogy de jó neki."
-
parampa
aktív tag
válasz gyuribácsi88 #108 üzenetére
-
addikt
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
nonsen5e
veterán
"PS3 -ad"
Kifejthetnéd bővebben, hogy jön ide az ÉN ps3-am... 3-4 exkluzív játék miatt van, eszembe nem jutna rajta multiplatform címeket játszani.
És attól még, hogy egy játékban lehet találni szép részeket, összességében lehet
nem szép. De, hogy ne tudj ebbe is belekötni inkább úgy mondom, hogy ronda. Ultra + élsimítás mellett is kevés recésebb élű játékkal találkoztam eddig.[ Szerkesztve ]
D4: hunPH, nonsense#2596
-
parampa
aktív tag
válasz nonsen5e #105 üzenetére
(#99) Gertrius Le lehet venni, le lehet venni a beálíltást, de amilyen
eszméletlen rondán néz ki a játék, olyan nagy a gépigénye.
Lejjebb veszem elfut, de cserébe még 3x csúnyább lesz.Nocsak mostmár egyes részei szépnek is mondhatóak ? Gyors pálfordulás.
Watch Dogs PC - Recreational Boat Trip - i7 4770K GTX 780 Ti - 1440p
Ahhoz képest hogy pont a PS3 -ad mint szük keresztmetszet miatt nem lehetett jobb.
Ezt miért hagyod ki. Érdekesen formáltok véleményt annyi szent ... -
nonsen5e
veterán
Egyedül éjszaka ÉS esőben tudom azt mondani ultrán is rá azt, hogy szép. Különben nem üti meg a 2014-es színvonalat SZÁMOMRA - és ha ehhez hozzáadjuk még a hardverigényét... Ha neked tetszik, akkor tetsszen csak, én elmondtam az én véleményemet.
D4: hunPH, nonsense#2596
-
parampa
aktív tag
Konzolon PC Ultra grafika, 30+ FPS, magasabb felbontás ? Ja vájál nincs...
Ha igaz lenne hogy évente kell vga-t cserélni akkor konzolt minden 3. évben.
További jó hazudozást !
-
Televan74
nagyúr
Most veszel egy ajánlott gépet és a következő konzolgenerációig nem lesz gondod.
Mindenbe beleugatok!!!
-
parampa
aktív tag
Az ubisoft védőügyvédje tecccik lenni?
Le lehet venni, le lehet venni a beálíltást, de amilyen eszméletlen rondán
néz ki a játék, olyan nagy a gépigénye. Lejjebb veszem elfut, de cserébe
még 3x csúnyább lesz.Ezt azok figyelmébe kellene ajánlani akik szerint megéri 9 évig konzolon ülni !!
P.S: egyébként hülyeség amit írsz. 1080p HIGH-ULTRA-án eszméletlenül ronda lett volna ?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest