Új hozzászólás Aktív témák
-
BladeHero
tag
Én is így vagyok vele.Nem akarom a ME1-et lehordani,de azért a ME2 szerintem kihívóbb is volt.Az utolsó küldetésről már nem is beszélve,amit 3szor is megpróbáltam mire mindenki túl élte,és végig izgultam az egészet mikor neked kellet dönteni mindenről,olyat még egy játéknál sem tapasztaltam. De inkább nem spoilerezek aki játszott vele az úgy is tudja miről beszélek.Viszont a ME1 be is voltak dolgok amik jobban sikerültek mint a ME2 be
-az hogy lehetett járművet vezetni
-volt gránát benne
Sajnos most épp nem jut eszembe több de még volt.Ezt csak azért írtam már le,hogy nem olyan rossz az a ME2,mint ahogyan azt sokan mondják.Persze a ME1 is jó játék ám.
A multiplayer-ről meg annyit,hogy semmivel sem lesz rosszabb a játék attól,hogy ezt is hozzá rakják.RPCJ
-
oriic
HÁZIGAZDA
Gratulálok. ME világa tipikus multis játék...
Live-Die-Respawn
-
Fratello
tag
Komoly döntés az, ahol fel kell dobni egy pénzérmét hogy a két tökegyforma NPC közül melyik haljon meg... (Illetve ha valamelyiket már megfektetted akkor még pénzérme se kell.)
Pont arról beszélek hogy a második részben olyan döntéseket kell hoznod ahol egyrészt már elmosódik a határ "jó" és "gonosz" között mert mindkettő mögött elfogadható érvek és ellenérvek sorakoznak, másrészt morális tétje van a dolognak mind a te, mind az NPC-k szempontjából. (Amúgy emlékeim szerint Wrex esetében még választásod se feltétlen van, mivel ha nincs közel maxon a meggyőzésed úgyis az a vége hogy meghal...)
A legszebb az lenne ha a Bioware a harmadik részben beépítené a csapattagok viselkedésébe az ME2-ben hozott velük kapcsolatos döntéseid (fenti példámat folytatva Garrus-ból hidegvérű gyilkos/megfontolt, az önbíráskodást elítélő karakter válna), de ez persze csak szép álom...
De felesleges a szájtépés, aki az első részben tapasztalt "globális" sztorit keres az a ME2-ben nem fogja megtalálni, ott ugyanis karakterdrámák vannak és csapatépítés, felkészülvén a harmadik rész mindent eldöntő végső csatájára...
-
törölt tag
Az ME sosem volt teljes értékű rpg, csak egy akciójáték nagy mennyiségű rpg elemmel, ami a második részre eléggé megcsappant. Akciójátéknak viszont mindig is jó volt és ezen a multi nem fog rontani
Gergosz: ha megveszed használtan a játékot, tíz dolcsiért vehetsz kódot az EA-től és mehet a multi. Összességében még mindig olcsóbb mint újonnan megvenni és így ők is kaszálnak belőle. Nem mondom, hogy a rendszer a felhasználókra nézve jó lenne, de teljes mértékben érthető lépés - egyébként ezt használták már a DS2 multijában is (és talán a Bulletstormnál is), úgyhogy nem újdonság
Fratello:sarkítasz, az elsőben is voltak kellően elgondolkodtató döntések (pl Virmire). A második ilyen tekintetben nyilván fényévekkel jobb lett, de nálam egy rpg-ben ne olyan fejlődésrendszert legyen már, amilyet bármelyik mezei fps-ben is alap...
[ Szerkesztve ]
-
Fratello
tag
Az lehet hogy az első rész sztorija jobb volt, de a második részben jutott el a párbeszédek és morális döntések súlya olyan szintre amiről az első rész csak álmodhat...
Morális döntés az első részben:
- Kedves vagy az NPC-vel és kinyalod a seggét, vagy
- Bunkó vagy az NPC-vel és elküldöd az anyjába...
Tényleg hatalmas cselekvési szabadság, nem mondom...Morális döntés a második részben (SPOILER!):
- Hagyod Garrusnak megölni azt a fickót aki elárulta őt és csapatát, a halálukat okozva, vagy
- Rábeszéled hogy a fickó ezerszer jobban bűnhődik tette miatt élve, és nem éri meg az a két másodperces elégtétel amíg meghúzza a ravaszt...Nem tudom mennyire érthető amit mondani akarok, röviden, a második részben igen komoly tétje van minden döntésednek, kellően megalapozva, érvekkel alátámasztva mind a paragon, mind a renegade döntést illetően...
Részemről egy rpg valahol itt kezdődik, nem ott hogy van a két szélsőség (tisztán jó vagy gonosz leszel) oszt válassz kedvedre és piros leszel vagy kék jutalmul...
Nem véletlen rohadtul nem lett közönségsiker (a Baldur's Gate-el ellentétben) a Planscape: Torment, ugyanis ott pontosan ilyen árnyalt módon kellett gondolkozni, nem csak nyomkodni a Badass/Hero választógombot...
-
Meglivorn
aktív tag
-
Meglivorn
aktív tag
Soha nem értettem honnan jön ez a téveszme hogy minden DLCt meg kell venni @_@
Nemérdekel, kihagyom. Sípolás nélkül.
Ahogy nem vettem ME2 weapon packeket se, vagy jelmezeket. Valószinüleg az ME3 multit se - hacsak nem lesz egy haverom aki nagyon multizni akar, de ennek elhanyagolható az esélye - ha egyátalán lesz benne. Még mindig nem láttam rá semmi bizonyítékot csak pletykát -
Daczy
aktív tag
Lehet majd egymással beszélgetni, előre beállított párbeszédekben
-
törölt tag
Accot jogilag tilos eladni
Mindenesetre már megvan a halasztásának az oka. Az ME mindig is inkább akciójáték volt mint rpg, nem hinném, hogy rontani fog a multi az összképen, akinek meg nem szimpi az egész egyszerűen ignorálja majd ezen részét a játéknak. Manapság úgyis mindenbe beletuszkolják a többszemélyes módot, sem a meglepődésnek, sem a felháborodásnak nem látom az okát
-
L3zl13
nagyúr
Hmmm. Még a végén meggyőznek arról, hogy NE vegyem meg újonnan a játékot.
Úgy az árkülönbözetet, amit a használt játékon nyerek hasznosabb DLC-kre is tudom használni, mint egy fölösleges multiplayer.Aki hülye, haljon meg!
-
Meglivorn
aktív tag
Majd akkor hiszem el, ha tényleg benne lesz (kedvencem volt az a cikk pl. Eurogameren ami kijelentette hogy egy fejes nyilatkozata alapján 4es co-op lesz benne... és a nyilatkozaban egy büdös szó sincs erről, csak hogy "mindig megnézzük a lehetőségeket és hogy mit lehet és mit nem"...).
Különben nem értem mi a ráknak eröltetni bele a multit. Értelmetlen.
Majd a me3 után kijön egy multi me-fps abban lehet huskokat meg zsoldosokat mészárolni csapatosan... nem kell mindent ráhúzni az egyenkaróra -_- -
brian1987
tag
Szerintem amilyen jól megcsinálták az első részt olyan pocsék lesz az utolsó, mert telepakolják sok marhasággal és azt várják, hogy attól majd jobban fogy majd. Pedig az első rész se tartalmazott semmi extrát és még is milyen jó játék. Még most is szívesen elő veszem.
(A második részt már nem annyira.)[ Szerkesztve ]
Régi értékeléseim :) http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=brian1987
-
vitaro
senior tag
Szánalmas. Időről időre előkerült ez a multis téma, de a BioWare olyankor mindig kerek perec kijelentette, hogy ez bizony single játék lesz. Erre tessék. Így higgyen el nekik bármit is az ember...
Attól félek a legjobban, hogy ez a sok hülyeség (kinect, multi) a single rovására fog menni.The Arcana is the means by which all is revealed.
-
Gergosz2
veterán
Én nem értem ezt a "10 dolláros tervet".
Most , hogyan is fog működni ez?Ha multizni akarsz be kell írnod egy egyszer használható kódot.Ok eddig értem.Gondolom a Mass Effect 3-at ,meg a Bf3-at is aktiválni kell ajd originben amit cd kulcsal kell nem.
Én most azt nem értem mi van ha az accod adod el?
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
Jakesz
addikt
Pedig, hogy erősködtek, hogy ez a játék single player alapú, amelyben a multi nem állná meg a helyét. Hát igen, az EA-tól kaptak egy kis felvilágosítást, hogy jóval több eladást fog produkálni a játék, ha tesznek bele multit
-
kexksz
addikt
Érrrrdekesss...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Eredeti játékok OFF topik
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- OLED TV topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 5
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
- Samsung LS27BM500EUXEN 27" Smart Monitor eladó (bontatlan)
- Asus ROG Strix G513RM G513RM Gamer Laptop RTX 3060, Rysen 7 DDR5 16GB
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest