Mass Effect 3: Lesz benne multiplayer

Az XBOX World 360 magazin következő számának borítóján, több nagy név társaságában feltűnik a Mass Effect 3 is, az újság címlapja szerint a játék többszereplős módjáról olvashatunk majd benne. Eddig már többször esett szó róla, hogy a játék tartalmazni fog multiplayert, de a BioWare eddig ezt cáfolta. Azonban úgy tűnik, hogy az EA nyomást gyakorolt a fejlesztőkre, így készítenek hozzá többszereplős módot is.

Arról jelenleg nincs információnk, hogy a többszereplős játék lehetőségei mit takarnak, a magazin állítása szerint majd az augusztusban megrendezésre kerülő Gamescom-on fogják részletesebben ismertetni, ahol ki is lehet majd azt próbálni.

A The Escapist nevű oldal értesülései szerint ez a Mass Effect 3 multiplayer mód tulajdonképpen egy DLC lesz majd, ami nagyjából egy hónappal a teljes játék megjelenését követően lát napvilágot. És bár az összes információ nagyjából ennyi, azt már ebből is sejteni lehet, hogy valószínűleg a "10 dolláros terv" részét képezi majd ez a lehetőség. Tehát, aki multizni akar, annak mindenképpen új játékkal kell rendelkeznie, használt termék esetén külön kell majd érte fizetni. Idézem:

"Ezenkívül a későbbiekben a "Project Ten Dollar" akció részeként a játékok multiplayer lehetőségeit is csak ezekkel a bizonyos egyszer használatos kódokkal lehet majd aktiválni, amit csak az új játékok dobozában fogunk megtalálni."

Azóta történt

Előzmények