Mass Effect 3: Visszatérnek a régi ismerősök

Hozzám hasonlóan biztos sokan hiányoltátok a Mass Effect 2-ből, hogy az első részben felépített kapcsolatainkat nem folytathattuk, illetve sok régi ismerőssel egyáltalán nem, vagy csak futólag találkoztunk a végigjátszás során.

A BioWare szerint a harmadik részben ez nem így lesz, legtöbb régi ismerősünket viszontlátjuk majd, elsősorban a történet szempontjából fontos, valamint olyan szereplőket, akikkel annak idején romantikus kapcsolatokat tudtunk kezdeményezni. A Destructoid egy interjút készített a Gamescomon, ahol mindezt elmondta a BioWare képviselője. Íme az interjú:

Az interjúból kiderül, hogy szinte valamennyi régi ismerősünket viszontlátjuk a Mass Effect utolsó részében, legyen szó akár DLC-beli vagy mellékszereplőről. És bár nem lesz lehetőségünk mindegyiküket bevenni a csapatunkba, de annyi biztos, hogy láthatjuk majd őket, beszélhetünk velük, valamint lezárhatjuk esetlegesen megkezdett ügyeinket.

A BioWare illetékesének elmondása szerint a régi ismerősökkel való találkozás, valamint a közös ügyeink megoldása egy nagyon izgalmas, érdekes és kihívásokkal teli lehetőség lesz, amit minden játékos nagyra fog értékelni. A Mass Effect 3 című játék megjelenése 2012 márciusában várható, PC-ra, PS3-ra és XBOX360-ra.

Azóta történt

Előzmények