Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
BC 2
-
anulu
félisten
kíváncsi vagyok, h a következő héten hogy fog szerepelni a Final Fantasy 13
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
anulu
félisten
gratulálok a hozzászólásodhoz, süt róla, h maximálisan tisztában vagy azzal, h miért is szidod
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
aram01
nagyúr
válasz Fortissimus #35 üzenetére
ez zsír
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
whitezo88
nagyúr
kíváncsi leszek a következő hétre, szerintem FF13 ott lesz elöl. tegnap volt szerencsém megnézni a CE dobozát belölről és nagyon szép, igényes, a játék maga pedig film minőségű.
BC2 pedig nekem nem jött be annyira, 314. rókabőr, bár minőségi tálalásban.
[ Szerkesztve ]
-
iSonic
addikt
Nem nagy meglepetés..
-
Robi BALBOA
őstag
Első hely , ki gondolta volna
Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- /Abit és Fatal1ty alaplapokat Keresek!/
-
Narxis
nagyúr
Hát ez azért túlzás, de én se vagyok oda a háborús lövöldékért. BC, Cod stb. de BC2 nagyon tetszett gameplay videók alapján. Mondjuk még lehet így is inkább a WoW-ot választanám.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
7600 GS
addikt
Teljesen megérdemelten a legjobb játék az első! Én ma vettem belőle egyet és ez a játék megéri a pénzét. Nagyon jó fizika, grafika, és mindezt kis gépigény mellett! És persze játékélmény!
-
boeing
senior tag
Papir forma várható volt,végre nem a Simst látom elöl.
-
Scholes9
nagyúr
Nekem meg pl a BC2 egy hulladék és a "WoWazIsten" attól függetlenül, h már jó ideje nem nyomom, ízlések és pofonok ugye
[ Szerkesztve ]
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
Titan44
tag
Szerintem meg első hely: Windows Pasziánsz !
A kilencvenes évek zenéi: https://www.facebook.com/ilove90sclub
-
HS 2142
őstag
Az első helyezéshez én is hozzájárultam egy példánnyal.
I am...the architect of my own destruction...So this is it. What is written in the timeline cannot be changed.
-
drachos
tag
Engem is nagyon érdekelnének a pontos számok, de szerintem nem véletlen nincs kinn. Nem vagyok közgazdász, de gondolom jó oka is van ennek.
BC2 meg tényleg nagyon jó lett, csodálkoztam volna, ha nem az első helyen végez. De ezen szerintem csak az EA csodálkozik most, hiszen ők nem gondolták volna, hogy ennyire sikeres lesz -
aram01
nagyúr
megérdemli a bc2
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
danati
senior tag
Ponots számokat nem lehet tudni? Vagy azt hogy kb mennyi BC2-t adtak el világszerte?
-
elithun
őstag
Kíváncsi lennék számadatokra. Furcsa (vagy érdekes, elgondolkodtató), hogy még mindig veszik újonnan a Fifa '10-et.
„Minden egyes tapasztalat közelebb visz a megértéshez.”
-
h-yle
addikt
Hova lett az Euro Truck? Előző héten megvették mind az 5000 darabot ami kint volt a TESCO-ban?
Szerintem tök vicces hányan veszik még mindíg az Avatart. Mondjuk nem teljesen fos a játék, de a jótól olyan messze van mint Makó az Alpha Centauritól. De ugye bemegyek a bótba és azt veszem meg amiről már hallottam. Arról meg ki ne hallott volna.
D1Rect: Akkor mostmár nyugodtan beszélhetünk a hüvelygombárol.
Talent is over rated, get back to practice. - Jeremy Piven
-
HaaS
addikt
Kemény! Épphogy félrehajoltam! Ha valahogy be tudnád tetetni a topik címébe, áááh... onnan nincs is tovább! Condemned-et végül meg tudtad venni? Én mire hazaértem visszaalakult az ára... jó?
Mennyi King Arthur! Gratula! Hol vannak a játékosok?
"a sárkány is csak ember" - oxox
-
ThaBoss
senior tag
Az az első hely stabil lesz még egy ideig...
-
Sicilian
addikt
Ez így is van rendjén !!
nothing is true everything is permitted..
-
félisten
Megelőző csapás:
"A Wow prepaid card miért van a játékok között? Az nem is játék!!!! "
"A wow sz@r, nem is értem mit esznek rajta..."
"Sok nolife kocka veszi a prepaid cardot, persze, hogy az vezet."Most hogy ezek mind voltak, nem kell többet leríni.
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
Gergő009
csendes tag
Hagyjátok már azt a szerencsétlen wow-ot. Én se adnék érte 1 petákot se. Pusztulat!
-
F_Zolee
veterán
Az első hely várható volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Politika
- Autós topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Lexus, Toyota topik
- Windows 11
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Resin (gyantás) 3D nyomtatás, tervezés, profi festéssel
- Razer Viper Ultimate, kábel nélkül
- Xbox One S 500GB, 2 kontroller+játékok!
- HP Pavilion 15,FHD 15.6",AMD Ryzen 5 3500U,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- ADATA XPG 500 Gb M.2 SSD
- Lenovo loq új 0 km es rtx 4060 ryzen 5 7640hs
- Dell Optiplex 5060 micro PC - Core i5 8600T -16GB DDR4 - 256GB NVMe - 1 év gari - ÁFA-s számla is
- Nothing Phone (1) bőr mintás prémium szilikon tok, barna ÚJ! + ajándék hátlapi hidrogél fólia!
- Mini pc Intel 10.gen - 16GB DDR4 - SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest