Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
válasz Aryon87 #25040 üzenetére
+ a gyári is tudja ugyanezeket, csak régi Sony userként ez az app megmaradt nálam, így hordom automatikusan minden android készülékre
A nagyon régi androidok azt hiszem tudták a kikapcsolt állapotban való ébresztést, az újaknál lett kikapcsolva ez a funkció.
Ebben nem vagyok 1000% biztos, de valami ilyesmit olvastam korábban.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
SkiDev
senior tag
válasz Aryon87 #25061 üzenetére
Gratula az állványhoz, remélem, neked tovább tart, mint nekem.
Alig 3 hónapos, használni alig használtam, tegnap elszakadt benne a drót, így az egyik lába "gumicsont" lett. 800 Ft volt.Siemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256
-
zalman90
őstag
válasz Aryon87 #25252 üzenetére
köszönöm mindenkinek a választ, G4 lesz
a jelenlegi több éves telefonommal is pont ez a bajom hogy a ram nagyon gyorsan elfogy, sőt a belső tárhely is pár alkalmazás letöltése után kiírja hogy megtelt a memória és a képernyők közti lapozás akadása is elég idegesítő tud lenni
(#25251) GRaul: tetszik az avatarod
Az ember társas állat. S többnyire minél nagyobb a társaság, annál nagyobb állat.
-
Bass
addikt
válasz Aryon87 #25451 üzenetére
Én ezt rendeltem eredeti, érzetre jó minőség és nem volt drága (3200ft) hátrahajtva nem zárja a képernyőt és nagyon patent.
"The gods who light up the sky at the gate of sethu"
-
Technoman
őstag
válasz Aryon87 #25472 üzenetére
A képek alapján, nekem a G5 bár nem tűnik csúnyának, de átlagos mostani tucatkinézete van és ezzel az arany /világos színnel még jobban rá is erősít.
A G4-nek van egy fajta egyénisége a sok telefon közül. Sok ember szerint kicsit komor (a fekete szín miatt), de mégis valahogy más.
És hova nem elég az a power, amit a G4 tud, nekem még eddig sose akadt.[ Szerkesztve ]
-
Technoman
őstag
válasz Aryon87 #25472 üzenetére
Ha mész egy G5 csekkolásra, lécci nézd már meg, a fényerősség különbséget is. Kíváncsi vagyok, hogy normál körülmények között mennyivel világosabb a G5-ösé.
Igazából az augusztusi déli verőfény lenne az ideális tesztkörülmény, de gondolom azt a "pirosék" nem igazán fogják neked megengedni
Kösz -
Technoman
őstag
válasz Aryon87 #25488 üzenetére
Sajnálom. Nekem most egyelőre más márka nem kell, csak az LG. Elképzelhető , hogy ez a márka lesz majd a következő is, mert a kezdeti parám ellenére megszerettem. Lassan féléves a telóm és megvagyok vele elégedve (nem mintha az előd márkával, az SII-vel anno gondok lettek volna) A V10 nekem már egy kezelhetetlen óriás lenne. Ha cserélek, akkor valahol a 7. generációnál fogok.
[ Szerkesztve ]
-
Exelsior
senior tag
válasz Aryon87 #25517 üzenetére
Munkatársam G2-je ugyanezt csinálta amikor az 5.0.2-öt megkapta és 1hét után beállt az aksija és most tök jó üzemidőt ér el vele. Pedig a 6.0 tulajdonsága hogy jobb aksikezelésben. Hát valami nem jó.
Samsung Galaxy fold 4 12/256gb/AOC Agon pro AG27 OLED,ROG STRIX B550-A GAMING Lian Li Galahad AIO 240mm ARGB White,AMD Ryzen 7 5700X, Corsair RM850\Corsair Vengeance RGB PRO 2X16GB,ZOTAC GeForce RTX 4080 Trinity 16GB/Lian Li LANCOOL 216 RGB White,keychron k8,ROG Pugio II/Logitech G935
-
jimmedly
senior tag
-
DomToretto
tag
válasz Aryon87 #25560 üzenetére
Értem. És a doboz alján lévő MEZ........(1.1)BL azonosító sem adhat okot bizakodásra? (mármint ha az 1.1 jelen esetben a HW revíziót jelöli, akkor ez lehetne mondjuk egy "javított" kiadás ahol a probléma ki van küszöbölve?)
Bár valószínűleg erről sincs senkinek hivatalos infója, hogy miben különbözik az 1.0 és az 1.1.
-
zombinyul
addikt
válasz Aryon87 #25679 üzenetére
Jaja, 100-on rohadt jol birja, plane normalis lefedettsegnel. Vonatozas kozbe azert jobban harapja az akksit az is, mert ott folyamatos a tereroingadozas/ cellavaltas.
Nalam most igy nez ki, 20p kijelzoidovel, nem is ertem mitol lett ilyen rohadt falank a Chrome:
En most nem igazan vagyok vele elegedett, pedig az utobbi idobe nagyon jol teljesitett. Viszont tegnap ota megint gyengek a produkcioi, mondjuk nem zavar, mert toltom ha kell,
[ Szerkesztve ]
Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
zombinyul
addikt
válasz Aryon87 #25682 üzenetére
Nálam eddig stabil volt a téma, nem ingadozott az új akksival, azért is fura (bár pont akkor mint másoknak is, nem csak G4-nél, szóval valószínű nem az én telefonomba van a hiba), de nem halok bele.
Csak érdekes.
Ma se hideg nem volt, se semmi. Mert az tény, hogy hidegbe gyorsabban merül, de az azért (szerintem) mondjuk 5 fok alatt kezdődik, attól meg ma messze voltunk.
Viszont a hívás közbeni újraindulások megszűntek, úgyhogy ez a kis baki marhára nem érdekel...Szerk.:
Arra van valakinek ötlete, hogy mi okozza azt, hogy egyszer nullázza az akku statisztikákat újraindítással, egyszer meg nem?[ Szerkesztve ]
-
Mikemend
senior tag
válasz Aryon87 #25747 üzenetére
A Verus tokkal vastagabb volt, szóval annyira nem ad hozzá a vastagsághoz, de annyira nem vastag, hogy eséstől védene (szerintem, de nem próbálnám), viszont kisebb ütődésektől védhet. A Verus masszívabb érzést adott, az súlyosabb is, viszont egy átlátszó szilikonhoz hasonló a vastagsága úgy gondolom. Na meg így 500-at megért nekem próbaképp is
-
Mikemend
senior tag
válasz Aryon87 #25753 üzenetére
Nekem ment még egy-két napja és agyalok, mi vághatta gerincre. Mondjuk az is fura, hogy a PC-n is többször próbálkoztam, nem lépett be, majd amikor nem figyeltem oda, belépett a fiókba... A telefon miért nem tud belépni az kérdéses...
Update: mondom én, hogy valami hülye gugli baj volt. Most ismét próbáltam és elsőre sikerült. N ez azért izgalmas, mert ha ennyire függ ez a szolgáltatás a guglitól, akkor elég kihúzni ott a hitelesítést és jónapot.
[ Szerkesztve ]
-
zombinyul
addikt
válasz Aryon87 #25811 üzenetére
Tényleg nem jobb a tiéd se...
droid16: nálam pár napja kezdte.
Mikemend: igen, a Chrome is a többszörösét eszi a megszokottnak.
Quqesz: a tiéd mindjárt sokkal jobban néz ki. Meg kéne tudni, melyik frissítés csinálja a hülyeségeit.
-
Busterftw
veterán
válasz Aryon87 #25826 üzenetére
Nekem Chrome kezdettől jegelve van, nem is értem miért ennyire népszerű amikor köztudottan eroforras igényes. Még Windowson is.
Persze valakinek vannak nélkülözhetetlen funkciói.
Nálam már évek óta Dolphin van. Nincs melegedés, gyors és funkció gazdag. Az hogy most nem szinkronizál a laposon lévő Firefoxal vagy, elviselem.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest