- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 12. nap: REDACTED
- 2025 - Melyik játékot várod a legjobban a következő évben?
- Call of Duty: Black Ops 6 - Napokon belül indul a Squid Game event
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 11. nap: Orc Must Die 3
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 10. nap: Kill Knight
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Darth_Revan
veterán
8GB RAM az már semmi, manapság már 300k-nál kezdődő gamer laptopokat is ennyivel vagy többel szerelnek.
Én laptopom is 8GB RAM-al jött alapból, úgy tűnik végre lesz is igazi haszna
-
törölt tag
-
Scholes9
nagyúr
GPU: GeForce GTX 580 1536 MB / Radeon HD 6850 1 GB
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
Ryder62
őstag
válasz #65675776 #22 üzenetére
Tudod, manapság már ritka a jól optimalizált játék. És igen a gépem kevés a max grafhoz és azért mert ilyen hányadék portokkal szúrják ki az ember szemét. pl GTA IV. De azért van egy-két olyan cím ami piszkosul jól optimalizált. Pl Mafia 2. A mafia 2 szerintem 2-szer szebb mint a GTA 4 (rendes fű van benne, tűéles árnyékok, szép fény/árnyék effektek stb) És csak úgy hasít stabil 60 fpssel. A GTA 4? nah igen az olyan 30 fpsnél megáll. De egyébként is laggol. Jah és két hasonló játékot hasonlítottam össze.
Szóval erről ennyit, részemről a téma lezárva.
Abu85: Thx, majd ki fogom próbálni
[ Szerkesztve ]
-
maszi99
őstag
A gépem elegendő lesz hozzá
Várok 1 kis maffiás feelinget újra, remélem összejön.http://gamepod.hu/teszt/nadirim/mult.html
-
Sirandrish
legenda
8giga ram?
Az arcmimika éhes jószágEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Rexdemon
aktív tag
Fura, nekem HD4850 vga van, egy hárommagosból négymagossá magasztosult AMD cpu-val, ami alap 2,6Ghz-n megy, mégsem volt vele problémám, teljesen rendben volt a grafika. Lehet vmi driver/beállítási probléma vagy nemtom', de nem a játék hibája; nem olvastam sehol, hogy tömegesen ilyesmik fordultak elő.
Victory needs no Explanation; Defeats allows NONE.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Van neked egy megoldási lehetőség. Nem tudom, hogy működik-e, de ha érdekel próbáld ki (a readme-t olvasd el figyelmesen). [link] - Ezzel fixálásra kerül a jelenetsebesség, és így jobb lesz a mozgás. Szigorúan csak DX9-re jó, de neked úgyis ez van. NVIDIA-n javítja a túlterheléses fagyást is, de ez gondolom téged nem érdekel.
Ha nincsenek meg a szükséges DX fájlok, akkor azok is itt vannak: d3dx9_26 , d3dx9_40.dll. A játék könyvtárába érdemes bemásolni mindent, oda ahol vannak az exe fájlok, de ha több játékhoz használsz ENB módot, akkor a DX fájlokat másold oda, ahol a Win tárolja a többit.[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
Ryder62
őstag
Erre csak ezt tudom mondani: LOL!
Egyre nevetségesebb hogy miket tudnak művelni a PC-s játékokkal. Manapság már meg is lepődöm hogyha egy játék max grafikán (vagy közel maxon) röccenés mentesen fut. Mert a játékok 80%-ka gányul optimalizált vagy csak egyszerűen konzol port. Vissza sírom a régi időket mikor még a pc ért valamit.
-
Recon666
Közösségépítő
Nem veszelyes, de a 8gb ram az nem keves.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Mert fos a motor DX9-es kódja. A DX11-es kódról van átmásolva/szerkesztve. Nem csodálom, hogy panaszkodnak rá. Ezt így nem szabad megcsinálni. Gyanítom, hogy a DX11-es kód kapott kiemelt figyelmet.
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
Ryder62
őstag
válasz #65675776 #10 üzenetére
Jaj ne a deus ex-et ne említsük. Nézzük csak: kb 30 fps-el fut, sokszor beszaggat, 1-1 másodpercre meg is áll a kép, és sokáig tölt. Jah, tölt 10 másodpercig vagy tovább és mikor betöltött elkezd beszaggatni az első 3-4 másodpercben mintha nem lett volna épp elég ideje töltenie így pl a boss fightoknál élmény volt hogy meghaltam, betölt és akkor szaggat be, meg áll le 1 másodpercre mikor szinte minden ezredmásodperc számít. Kicsit sem voltam ideges. Ennek tetejébe még ronda is.
-
F34R
nagyúr
válasz LackoMester #11 üzenetére
főleg hogy 6850 közép kategóriás 580 meg közép-felső .
-
LackoMester
addikt
GPU: GeForce GTX 580 1536 MB / Radeon HD 6850 1 GB azért ez nem egy kategória, akár honnan is nézzük.
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
TaS1kaaa
tag
GTX 580 vs HD6850
Most örülök, hogy ilyen jó kártyám van. Egy szinten a 580-al[ Szerkesztve ]
-
Enton
addikt
GTA 4 óta ilyen nem nagyon létezik, főleg nem rockstar égisz alatt.
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
F34R
nagyúr
8Gb azért nem semmi eddig nem nagyon kellett egy játékhoz sem
(#5) Sub-ZeRo
win8 developer preview sp2 xd 4
helyes írás ez lett volna :win vista sp2 /win 7 sp1
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Minimum 7 sp1, ajánlott 7 sp1. Még jó hogy nem sp2...
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
anulu
félisten
maradok a konzolnál. VGA miatt.
[ Szerkesztve ]
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
-
alcsa
senior tag
Hajaj, 8 GB ram ajánlott. Nem semmi.
-
3RROR
aktív tag
Elég nagy a különbség a minimális és ajánlott között...Az ajánlott már vinné max grafon szerintem
Új hozzászólás Aktív témák
- SteelSeries Arctis Nova 1 Gamer Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G335 vezetékes fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- AKG Harman K72 Dj fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G935 Vezeték Nélküli Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Sennheiser Epos GSP 370 Gaming fejhallgató // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest