Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dBLOOD
tag
válasz
TazLeacher #3 üzenetére
A kártyajátékot minőségét nem ismerem, bár mint minden más szerepjáték esetében amihez kiadtak kártyajátékot is, nyilván itt is az egyik fontos szempont az volt hogy segítsen fenntartani pénzügyileg a PnP játékot. Mint minden gyűjtögetős kártyajáték esetében, itt is pénz kell a játékhoz. Aki ezen meglepődik az álomvilágban él.
A PnP rpg már akkor sz*r volt amikor kitalálták. Van egy mondás, miszerint mindenki biztonsági őrnek születik, csak van aki továbbfejlődik. Nos ez a m.a.g.u.s.-ra úgy igaz hogy mindenki m.a.g.u.s.-sal kezdi, csak van aki továbbfejlődik.
Eleve a rendszer egy kusza butaság, úgy próbálták kialakítani hogy minél inkább megakadályozza a tápolást. Aztán a abryssék kiléptek hogy megcsinálják a saját m.a.g.u.s.-ukat, no comment, a sz*rt is lehet überelni mint kiderült. A maradék banda kezéből meg olyan agyatlan tápos sz*rok jöttek ki mint a Khál faj.
Ja igen, és nyilván troll vagyok, hiszen valamiről kimondom hogy sz*r.
FYI Játszottam anno HKK-t, később Magic-et, bár a játszottam kicsit erős, inkább vásároltam néhány paklit és kiegészítőt, kevés volt a tényleges játék. PnP rpgkkel játszottam kb. tíz évet, manapság se parti, se idő, se pénz. -
M.A.G.U.S.
csendes tag
válasz
TazLeacher #3 üzenetére
Gondolom a szerepjátékra utalsz. (Mondandómat ennek szellemében folytatom.)
Hát amit te mondasz az a divat meglovagolása. Ezzel a recepttel ideig óráig lehetett volna tömegeket megmozgatni, mint ahogyan a hkk-nak sikerült a Túlélők földjével. Azonban lehet látni, hogy melyik játék hol tart most minőség tekintetében. Én úgy tippelem, hogy a HKK játékosok száma tizedannyi, mint a csúcsidejében volt.
Nekem, mint felhasználónak nem az a fontos, hogy tömegterméket kapjak, hanem inkább az a fontos, hogy minőség legyen a kezemben. Nyilván a kártyajáték elterjedtségének nem kedvez, hogy a könyveken kívül a többi üzletág nem váltottta be a hozzá fűzött reményeket. (Van aki ennél keményebben fogalmazna, de nem kívánok a jogi háttérbe belemenni.)
Viszont a magus kártya mentes a jogi vitáktól, stabil a háttere, és ez szerintem látszik is a terméken. Nyilván kis cég és ezért nincs lehetősége TV reklámokba és egyéb tömegmédiába bekerülni, de ettől még lehet minőséget alkotni. Nézz csak rá a képekre!
Új hozzászólás Aktív témák
gp Hősök, varázslók, fegyverforgatók, papok, csatlósok állnak rendelkezésre. Szavadra sárkányok jelennek meg, hegyek omlanak le. Célod azonban még nem érted el, az Őrt Álló Nagyok elismerését még nem sikerült kivívnod.
- Csere-Beszámítás! XFX Quicksilver Magnetic Air RX 9070 XT 16GB GDDR6 Videokártya!
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ryzen 7 CPU-k
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest